- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.681
anladim canim olsun olmadi haftaya girersin ama artik gel yabilmiyorum kuzum dünde bugünde tartılmadım bugünde annemde kalacam tartılma imkanım yok yine az şişkinlik var karnımda ayaklarımda regli bitince iner diye düşünüyorum haftaya kalır gene en azından kilomu bilerek girerim -200 deydim salı günü
masallah canim ya benide gececeksin buhafta deseneBunu da hatırlattığın iyi oldu kaptan
Neyse bakalım bence ümit var ama gece bir şey yemezsem olabilir gibi geliyor bana yarına
Olmazsa da çok yakın bir rakam gelecek buna
Ama haftaya kesin 6lardayım
belgerlerde de mi gitti o çok kötü işte yedek yoksa eğer maddi zararı yüksek olmuş geçmiş olsun bir daha olmaz umarım böle birşey
kendime güldüöbende sokakta sürüyon sanmıştım bakımı zor mu o bisikletin
Velvette bende şeker diyetine başlıyorum yarın sana desteğe geliyorum sonra sen devam edersin ben bırakırım
herkes mezun olcak ben anca listeye dönecemanladim canim olsun olmadi haftaya girersin ama artik gel ya
4ayda bence ccok cok cookkkk iyiii
kilo vermek her yönden cok iyi o nefes nefese cıkılan merdivenler bi çırpıda cıkılınca senelerce napmışım kendime diyo insann
ümit varsa olur o işşşşş
azaltarak gittimmm hergün biraz daha az attım ama mesela bugüna zalttıysam yarında aynısını kullandım ertesi gün yine azalttım alıştırarakkk 20 güne falan sıfıra indirdim
sende denesene kuzu bence yaaprsın
masallah canim ya benide gececeksin buhafta deseneaferin kuzum cok iyi gidiosun
....Tekrar çıkarttırmak için dolaştım biraz kapı kapı ama hallettim o zaman uçak bileti fena masraf tuttu ama geçti gitti işte de korkusu kaldı o yüzden çok indi bindili cesaretim yok artık
Ya o bisikletin bakımı mı oluyor benimki dün takılıyordu biraz gıcırdıyordu ondan mı acaba? Hiç bilmiyordum bak
Oo hoş gelirsin kuzuş benim 5. gün bugün
Öyle çok da zorlanmadım ya arada canım çekti ama kriz gibi değil
Oha hadi bakalım çek fotoğrafı at bize deKizlar yarin aksam kina var ve haftayada dügün hedefledigim iki güngeldi catti bakalim nasil görünecegim, ikitane harika elbisem var cok merak ediyorum icinde gercekten söyle ince ince süzülebilcemmi diye sonucda yarin 68 küsürü görürsem hedefime ulasmis olacagim coook heycanliiiiii
yok kiz degilim artida 69 küsürlerdeyimya bende ondan diom gececen beni bu gidisle diommmBugün 3 saat bisiklet çevirirsem garanti 69 çıkarım ama bakalım bendee o bacak var mı eve dönünce başlayacağım çalışmalara
Ben bisiklet tepesine alayım her şeyi önüme pc koyayım raf falan bulup orada yaşayayım bence
Dün öyleydim zaten telde konuşuyorum yazışıyorum hep bisiklet bir yandan
Hayatımda sevdiğim ne varsa bırakıyorum ya en son isyan edeceğim artık ne tatlı ne yağlı ne zararlı bir şey kalmadı
+da mısın kız ne oldu
Bu hafta 1. olacağız bak + yok
özel sandalye yaptırcan öle pedallı ayyy valla alırdm ofise hemen bitaneBugün 3 saat bisiklet çevirirsem garanti 69 çıkarım ama bakalım bendee o bacak var mı eve dönünce başlayacağım çalışmalara
Ben bisiklet tepesine alayım her şeyi önüme pc koyayım raf falan bulup orada yaşayayım bence
Dün öyleydim zaten telde konuşuyorum yazışıyorum hep bisiklet bir yandan
Hayatımda sevdiğim ne varsa bırakıyorum ya en son isyan edeceğim artık ne tatlı ne yağlı ne zararlı bir şey kalmadı
+da mısın kız ne oldu
Bu hafta 1. olacağız bak + yok
bence gitme canım asagı yukarı vercegı seyler aynı zaten az parada değilkızlar bana yardımcı olun diyetisyene geçen hafta gidemedim hastaydı randevu da iptal edilmişti yine randevu aldım ama menüler aşağı yukarı aynı gördüğünüz gibi hiç gitmesem nasıl olur eksiğim fazlam olursa menü oluşturamazsam sizden kopya yaparım baktım yapamıyorum giderim başka diyetisyene olma mı sizce ne yapayım kararsız kaldım
kızlar grup kapandı unuttunuz mu silin demiştik konuşmaları
biraz özel konulara girmiştik
bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenlekızlar bana yardımcı olun diyetisyene geçen hafta gidemedim hastaydı randevu da iptal edilmişti yine randevu aldım ama menüler aşağı yukarı aynı gördüğünüz gibi hiç gitmesem nasıl olur eksiğim fazlam olursa menü oluşturamazsam sizden kopya yaparım baktım yapamıyorum giderim başka diyetisyene olma mı sizce ne yapayım kararsız kaldım
artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yokkızlar grup kapandı unuttunuz mu silin demiştik konuşmaları
biraz özel konulara girmiştik
bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenle
artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yok:
cok sıcak beeeeeekız o konusmaları ben sildimdi
bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenle
artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yok:
silmisim bensildiniz dimi mesajlarıBuki_89 bence silmeyi de unuttunuz
...
evet 3 haftadır aynı şeyler ortalama değişmedi menü kendimde yaparım artık onu
cok sıcak beeeeee2 dk dısarı cıktım ter koktum resmen her yanım yapış yapış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?