Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladim canim olsun olmadi haftaya girersin ama artik gel ya

Bunu da hatırlattığın iyi oldu kaptan
Neyse bakalım bence ümit var ama gece bir şey yemezsem olabilir gibi geliyor bana yarına
Olmazsa da çok yakın bir rakam gelecek buna
Ama haftaya kesin 6lardayım
masallah canim ya benide gececeksin buhafta desene aferin kuzum cok iyi gidiosun

Tekrar çıkarttırmak için dolaştım biraz kapı kapı ama hallettim o zaman uçak bileti fena masraf tuttu ama geçti gitti işte de korkusu kaldı o yüzden çok indi bindili cesaretim yok artık

Ya o bisikletin bakımı mı oluyor benimki dün takılıyordu biraz gıcırdıyordu ondan mı acaba? Hiç bilmiyordum bak

Velvette bende şeker diyetine başlıyorum yarın sana desteğe geliyorum sonra sen devam edersin ben bırakırım

Oo hoş gelirsin kuzuş benim 5. gün bugün
Öyle çok da zorlanmadım ya arada canım çekti ama kriz gibi değil

Bugün 3 saat bisiklet çevirirsem garanti 69 çıkarım ama bakalım bendee o bacak var mı eve dönünce başlayacağım çalışmalara
Ben bisiklet tepesine alayım her şeyi önüme pc koyayım raf falan bulup orada yaşayayım bence
Dün öyleydim zaten telde konuşuyorum yazışıyorum hep bisiklet bir yandan
Hayatımda sevdiğim ne varsa bırakıyorum ya en son isyan edeceğim artık ne tatlı ne yağlı ne zararlı bir şey kalmadı

masallah canim ya benide gececeksin buhafta desene aferin kuzum cok iyi gidiosun

+da mısın kız ne oldu
Bu hafta 1. olacağız bak + yok

....
sanırım oluyor yağlamak gerekli eşim çok istedi yuruyüş bandı bisiklet alsın ama yer kaplaması ve bakımı yüzünden istemedim hiç bu arada düşünüyorum aldırmayı borçlarımız bayağı azaldı bir kredi kartımız var

Oha hadi bakalım çek fotoğrafı at bize de

kızlar bana yardımcı olun diyetisyene geçen hafta gidemedim hastaydı randevu da iptal edilmişti yine randevu aldım ama menüler aşağı yukarı aynı gördüğünüz gibi hiç gitmesem nasıl olur eksiğim fazlam olursa menü oluşturamazsam sizden kopya yaparım baktım yapamıyorum giderim başka diyetisyene olma mı sizce ne yapayım kararsız kaldım

yok kiz degilim artida 69 küsürlerdeyimya bende ondan diom gececen beni bu gidisle diommm

özel sandalye yaptırcan öle pedallı ayyy valla alırdm ofise hemen bitane
güzel şeyler zararlıdır beybi

bence gitme canım asagı yukarı vercegı seyler aynı zaten az parada değil

kızlar grup kapandı unuttunuz mu silin demiştik konuşmaları

biraz özel konulara girmiştik

he ya unutmusum hadi ben leyla buki sendemi unuttun kız Buki_89

bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenle
kızlar grup kapandı unuttunuz mu silin demiştik konuşmaları

biraz özel konulara girmiştik
artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yok :

bence gitme canım asagı yukarı vercegı seyler aynı zaten az parada değil

he ya unutmusum hadi ben leyla buki sendemi unuttun kız Buki_89
sildiniz dimi mesajları Buki_89 bence silmeyi de unuttunuz
...
evet 3 haftadır aynı şeyler ortalama değişmedi menü kendimde yaparım artık onu

ilk gidişte 180 tl ödeme yapıyorsun sonraki 3 haftanın ücreti peşin alınnıyor yani gitmicim menüler ortalama aynı iyi bir diyetisyendi ama bu kadarını bende ypıyordum bir ekmekler fazla gelmişti bna
bu haftada gitte kuzum bakalım ne dicek nasıl bi yol izlicek ona göre devam edip etmemeye karar verrisin hiç veremedin mi dyetisyenle

artık ne kadar ugramıyosalar gruba haberleri yok :

sildiniz dimi mesajları Buki_89 bence silmeyi de unuttunuz
...
evet 3 haftadır aynı şeyler ortalama değişmedi menü kendimde yaparım artık onu
silmisim ben
bencede kuzum öyle yap kilon ne alemde

cok sıcak beeeeee 2 dk dısarı cıktım ter koktum resmen her yanım yapış yapış

coook sıcak ya napcaz böyle ama yagmur geliy diyolar yemeğimi yedim

Ben geldim
Dişçi yurt dışına çıkmış
Asistan kız taktı
Ama diş yüzeyi korkunç oldu
Hiç beğenmedim
Haftaya dişçi dönünce gidip biraz söylenicem düzelttiricem
Zaten bir şey yiyemicem 2ye kadar
Kahve yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…