Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence bu kilon ile de süzülebilirsin kuğu gibi güzelim

evet bence de 3 4 kilo fazladan vereceksin ki 1 kilo aldın mı gözeüne batmasın
evet aynen bende öyle düsünüorum sonucda bir iki kilo sürekli oyanama ihtimali var
artık bi gayretle yaparsın dediğinide
güzel gitti senin kilolar kuzu bence daha fazlasını da yapabilirsin
evet bende cok mutluyum gercekten düsünüorumda nisan ayinda 79 larda geziodum yaaa fenaydi 10 kg gitti resmen harika bi duygu bu

***haftalık hedefler***(07.07-14.07)

@poncikbirgelincik :58.6=>57.9
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@Vanillav:72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>52.5

Bunu da hatırlattığın iyi oldu kaptan
Neyse bakalım bence ümit var ama gece bir şey yemezsem olabilir gibi geliyor bana yarına
Olmazsa da çok yakın bir rakam gelecek buna
Ama haftaya kesin 6lardayım

Nasıl alıştın ona ya ben de hep ikisi bir arada işte
Cafe crownınkiler 30 kalori falan onu alıyorum ben de nescafeninkileri sevmiyorum

Resmen obezitenin sınırından dönmüşüm ilk kilomla

SchonerDuft buhafta listeye girebilcekmisin nasil gidio?
bilmiyorum kuzum dünde bugünde tartılmadım bugünde annemde kalacam tartılma imkanım yok yine az şişkinlik var karnımda ayaklarımda regli bitince iner diye düşünüyorum haftaya kalır gene en azından kilomu bilerek girerim -200 deydim salı günü

evet aynen bende öyle düsünüorum sonucda bir iki kilo sürekli oyanama ihtimali var

evet bende cok mutluyum gercekten düsünüorumda nisan ayinda 79 larda geziodum yaaa fenaydi 10 kg gitti resmen harika bi duygu bu
4ayda bence ccok cok cookkkk iyiii
kilo vermek her yönden cok iyi o nefes nefese cıkılan merdivenler bi çırpıda cıkılınca senelerce napmışım kendime diyo insann
ümit varsa olur o işşşşş
azaltarak gittimmm hergün biraz daha az attım ama mesela bugüna zalttıysam yarında aynısını kullandım ertesi gün yine azalttım alıştırarakkk 20 güne falan sıfıra indirdim
sende denesene kuzu bence yaaprsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…