- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.901
1 tabak ölçün ne kadar poncik .... bana diyetisyen 2 servis kaşığı vermişti yarım tabktan da az yapıyordu ... kullandığın tabak büyükmü ?Dünkü menüm;
Sabah
yarım simit
kücük bi parça börek
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 tabak tavuklu bezelye
yarım kase tavuk çorbası
4 yk yoğurt
akşam
1 tabak zeytin yağlı taze fasulye
yeşil çay şekersiz çay ve 3 litreden fazla su tükettim
SONUÇ SABİT
alcaklar düğüne kadar bakalım bekliyorumdüğünde 1 2 tane takarlar bitanede annemler takcak ama ben nişandan sonra babasına geri vermeyi düsünüyorum sorumllugunu alamam onun kaybederim bişey olur düüğünden sonra bakarız caresıne
bilmiyorum kuzum bilmiyorum hiç akşam o saatten sonra balık tavuk et geç oluyo
niye babasına vereceksinalcaklar düğüne kadar bakalım bekliyorumdüğünde 1 2 tane takarlar bitanede annemler takcak ama ben nişandan sonra babasına geri vermeyi düsünüyorum sorumllugunu alamam onun kaybederim bişey olur düüğünden sonra bakarız caresıne
bilmiyorum kuzum bilmiyorum hiç akşam o saatten sonra balık tavuk et geç oluyo
Bu konuda bi araştırma yapmadim aslinda1 bucuk saat yapiom ben sporu en fazlam bu olabiliyo o yuzden arastirmadim ama 3 saat fazla kız
sporu azaltıcaksan yavas yavas azalt bence bi anda azaltırsan vücudun yag depolar fln riske atma
cünkü sen spor konusunda cok aktifsin hareketli yorucu sporlar yapıyosun ona alıştı artık vücudun
kız yok ne yapması yapmadılar yapmıcaklarhiç bi şekilde yardımları dokunmuyo biz herseyi kendimiz yapıyoruz daha gelip ne yapılcak neye ihtiyac var diye soran olmadı
sportif insansın başarırsın sen ne demk zor
Ossun haftaya kesin 6larcok hiyincinliiii
hahaha hafta basi yidinde yidinneyse haftaya artik düzelir sonuclarimiz buhaftada birincilik yalan oldu
Süpersiniz kızlar
bende öyle oldum gerçi dersler hep bir yndan devam etmeli unutmamak için kazanırsam 3 sene stajdan sonra sınavlar var yine....
görümceyi yolcu ettik çok şükr artık bende daha düzenli beslenip spor yapacam eşimle evde olduğu süre akşam yürüyüşe çıkıcaz o olmadığı günlerde evde kendim spor yaparım yaşasın diyet enerjisi yeniden içime doğdu
bu hafta yapmadım kuzum geçen haftada gitmemiştim zaten hastaydı iptal edildi randevu ..kendim yapcam artık sürekli aynı düzeni oldu mu veremiyorum kendime göre listeler yapacam bakalım hafta sonu düşürecem kaloriyi bakalım nasıl olcak ...
bu hafta sallıcaz listeleri
he öyle diiysiiin tm bende sporu bırakcan sanıdmdı ondan şeettiimBen de abartmıcam artık
Yarım saat Jillian yapıyorum işte
Üzerine yaparsam en fazla 1 saat yürüyüş yaparım
Bence pancarın dediği gibi kendi zevkine göre alırsın yani ben olsam öyle yaparım, altın takmayı sever misin bilmiyorum ama ben çok hoşlaşmıyorum altından
Sporu da bırakmak niyetim yok esasen henüz programım belli değil ders seçmedim seçince hangi günlere koyacağımı seçerim
Günde yarım saat bir şey belki Shred yaparım sene boyu korumak için
O arada birkaç kilo giderse de kardır derim
Belki seneye yaza geri dönerim kız buralarda olursanız
Aman kilo almadan döneyim de
Ay evet sonunda diyebilcim ben de 60(larda) kiloyum
Ay evet ona üzüldüm bak geçen hafta 1liği kıl payı kaçırdık bu hafta ne haldeyiz
eh dediiikk geçen haftada dedikkkkyeni hedefler eklensin kızlaaarrr
***haftalık hedefler***(14.07-21.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>
@senad :59.6=>
@Buki_89 :68,9=>
@Vanillav:70.7=>
@Yuzlesmegunu :86.7=>
@denetim 71.8=>71,00 gerçekçi olmak lazım
keptinn:54.9=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>
1 tabak ölçün ne kadar poncik .... bana diyetisyen 2 servis kaşığı vermişti yarım tabktan da az yapıyordu ... kullandığın tabak büyükmü ?
simit yarım dediğin için bişi demicim ekmek olarak düşünecem öğlen ve akşam ara öğünde eklemeyi dene
bu hafta sallıcaz listeleri
he öyle diiysiiin tm bende sporu bırakcan sanıdmdı ondan şeettiim
aynen bibiğiiiimmm kendi istediğim şeyleri alıyorum annemde kap kacak doldurdu onları o alıyo ben mutfaktn pek anlamadıgım için
eh dediiikk geçen haftada dedikkkk
evettt bu hafta ev tutulursa hataya badana sonraki hafta temizlik yapcazzz sonra mobilyalar için peşinat hazır olunca onlar alıncak beyaz esyalar gelcek ceyiz serilcekBence de ara öğünden oluyor
Ben de öyle didimdi
Metabolizmayı çalışır tutmak lazım
Aralarda şöyle ceviz, badem, kuru kayısı gibi şeyler iyi oluyor
Ya da birkaç kaşık yoğurt gibi hafif kalorili şeyler
Eşyalar hazır mı peki
Daha evi tutacağnız eşyaları taşıtacaksınız çok iş var
ah kuzum onu acıttın mı kolay kolay geçmiyo yaaaa ben bayramdan önce vurmuştm hala şiş ve acıo
Heh bu kaval kemiğim acıyor benim ya
Jillianda zıplarken de acıyor
Ama o birkaç dakika olduğu için dayanabiliyorum
Koşudan sonrao lmuştu koşuyu da bıraktım geçsin diye ama ne zamana geçer acaba
Bugün de arka bacağımı acıttım
evettt bu hafta ev tutulursa hataya badana sonraki hafta temizlik yapcazzz sonra mobilyalar için peşinat hazır olunca onlar alıncak beyaz esyalar gelcek ceyiz serilcekben bu arada kesin 3 4 kilo veririm
ah kuzum onu acıttın mı kolay kolay geçmiyo yaaaa ben bayramdan önce vurmuştm hala şiş ve acıo
çok zorlamadan yaparım zaten .. evet o videoya devam edecem yarın pazara gidecem ordan ip alırım sabahları atlarım arada ... ben çok yedim mi veremiyorum biraz azaltmama gerek 2 3 gün 1200 ise 1 yada 2 günde 800 900 almam gerekli öyle verdim hep kilolarımı en etkili yöntemTeşekkürler sen de 5lere girmişsin artık tebrik ediyorum
Her gün yaparsan olur bence
Ne yapacaksın şimdi o attığın videoya devam mı o güzeldi bence sağlam sıkılaştırır
Ama az yeme bak
Bunu ben yaptım dün +400 çıktı
dile kolay geliyor kaptanbu hafta sallıcaz listeleri
he öyle diiysiiin tm bende sporu bırakcan sanıdmdı ondan şeettiim
aynen bibiğiiiimmm kendi istediğim şeyleri alıyorum annemde kap kacak doldurdu onları o alıyo ben mutfaktn pek anlamadıgım için
eh dediiikk geçen haftada dedikkkk
evet birde acıkmıyorsun ara öğün yapınca ...Bence de ara öğünden oluyor
Ben de öyle didimdi
Metabolizmayı çalışır tutmak lazım
Aralarda şöyle ceviz, badem, kuru kayısı gibi şeyler iyi oluyor
Ya da birkaç kaşık yoğurt gibi hafif kalorili şeyler
Eşyalar hazır mı peki
Daha evi tutacağnız eşyaları taşıtacaksınız çok iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?