Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 tabak ölçün ne kadar poncik .... bana diyetisyen 2 servis kaşığı vermişti yarım tabktan da az yapıyordu ... kullandığın tabak büyükmü ?
simit yarım dediğin için bişi demicim ekmek olarak düşünecem öğlen ve akşam ara öğünde eklemeyi dene

bnm düşünceli kv kp im sırf saklayamam korkarım diye bana nişanda hiçççç bişey takmadılar bak hahaha güldüm ya polyanna gibiyim

niye babasına vereceksin saçmalama olur mu öyle şey birşey olmaz saklarsın bazaların altlarına dolapların bir köşesine

Bu konuda bi araştırma yapmadim aslinda 1 bucuk saat yapiom ben sporu en fazlam bu olabiliyoo yuzden arastirmadim ama 3 saat fazla kız

Ben de abartmıcam artık
Yarım saat Jillian yapıyorum işte
Üzerine yaparsam en fazla 1 saat yürüyüş yaparım

Bence pancarın dediği gibi kendi zevkine göre alırsın yani ben olsam öyle yaparım, altın takmayı sever misin bilmiyorum ama ben çok hoşlaşmıyorum altından

Sporu da bırakmak niyetim yok esasen henüz programım belli değil ders seçmedim seçince hangi günlere koyacağımı seçerim
Günde yarım saat bir şey belki Shred yaparım sene boyu korumak için
O arada birkaç kilo giderse de kardır derim
Belki seneye yaza geri dönerim kız buralarda olursanız
Aman kilo almadan döneyim de

Ossun haftaya kesin 6larcok hiyincinliiii

Ay evet sonunda diyebilcim ben de 60(larda) kiloyum
hahaha hafta basi yidinde yidin neyse haftaya artik düzelir sonuclarimiz buhaftada birincilik yalan oldu

Ay evet ona üzüldüm bak geçen hafta 1liği kıl payı kaçırdık bu hafta ne haldeyiz

Süpersiniz kızlar

Teşekkürler sen de 5lere girmişsin artık tebrik ediyorum

Her gün yaparsan olur bence

Ne yapacaksın şimdi o attığın videoya devam mı o güzeldi bence sağlam sıkılaştırır

Ama az yeme bak

Bunu ben yaptım dün +400 çıktı

bu hafta sallıcaz listeleri

he öyle diiysiiin tm bende sporu bırakcan sanıdmdı ondan şeettiim
aynen bibiğiiiimmm kendi istediğim şeyleri alıyorum annemde kap kacak doldurdu onları o alıyo ben mutfaktn pek anlamadıgım için

eh dediiikk geçen haftada dedikkkk

Bence de ara öğünden oluyor
Ben de öyle didimdi
Metabolizmayı çalışır tutmak lazım
Aralarda şöyle ceviz, badem, kuru kayısı gibi şeyler iyi oluyor
Ya da birkaç kaşık yoğurt gibi hafif kalorili şeyler

Eşyalar hazır mı peki
Daha evi tutacağnız eşyaları taşıtacaksınız çok iş var

Heh bu kaval kemiğim acıyor benim ya
Jillianda zıplarken de acıyor
Ama o birkaç dakika olduğu için dayanabiliyorum
Koşudan sonra olmuştu koşuyu da bıraktım geçsin diye ama ne zamana geçer acaba

Bugün de arka bacağımı acıttım

Son düzenleme:
evettt bu hafta ev tutulursa hataya badana sonraki hafta temizlik yapcazzz sonra mobilyalar için peşinat hazır olunca onlar alıncak beyaz esyalar gelcek ceyiz serilcek ben bu arada kesin 3 4 kilo veririm

ah kuzum onu acıttın mı kolay kolay geçmiyo yaaaa ben bayramdan önce vurmuştm hala şiş ve acıo

Bugün çok bir iyimsersin kaptan
Her şeye pozitif bakıyorsun ama iyidir bence bu ruh halini korumak lazım
Evin ilk temizliği iyi gelir bence ben seviyorum temizlik böyle kafam rahatlıyor sanki

Benim şişlik yok da o kısım acıyor
Şimdi baktım biraz koşucu sendromu denen bir şey varmış
Böyle ben gibi çaylaklar lömbür lömbür koşunca o bölgede olabiliyormuş aşırı yükten
İşte sen kim 5 km koşmak kim ama ille suyunu çıkartacağım yürüyüş ve Jilliandan öte bir şey yapmam artık
Kendi kendine geçer mi ki kaptan

çok zorlamadan yaparım zaten .. evet o videoya devam edecem yarın pazara gidecem ordan ip alırım sabahları atlarım arada ... ben çok yedim mi veremiyorum biraz azaltmama gerek 2 3 gün 1200 ise 1 yada 2 günde 800 900 almam gerekli öyle verdim hep kilolarımı en etkili yöntem

dile kolay geliyor kaptan

evet birde acıkmıyorsun ara öğün yapınca ...
dün annemlerde akvun yedim üstüne 1 lt kadar su içtim tık yok nerde yanlış yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…