Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1200 çok iyi bence
Ben de 1200-1400 yapacağım
1000e düştü mü kilo alıyorum garip bir yapım var

evet birde acıkmıyorsun ara öğün yapınca ...
dün annemlerde akvun yedim üstüne 1 lt kadar su içtim tık yok nerde yanlış yaptım

O bende de işe yaramadı dün ama çarşamba çıkmıştım zaten ona yordum vücudumuzda çıkacak bir şey olmamış henüz demek ki dedim

1 tabak ölçüm dolu dolu yemek kaşığıyla 4 max 5 kaşıktır ona çok dikkat etmiyorum yani dolu dolu 5 kaşık sebze yemeğinden zarar gelmez benceeee
ara öğün getirdim bugün haftaya kadarda hep getircem yanıdma geçen hafta hep düzenli ara öğün yemiştim akşamları da tyemek yemiştim geçiştirmedim yani bu hafta geçiştirdim hiç kilo veremedim haftaya bakalım nolcakk

bnm düşünceli kv kp im sırf saklayamam korkarım diye bana nişanda hiçççç bişey takmadılar bak hahaha güldüm ya polyanna gibiyim
ahahahha düsüncelilermis gerçekten benimkiler onu bile düsünemiyo ya
niye babasına vereceksin saçmalama olur mu öyle şey birşey olmaz saklarsın bazaların altlarına dolapların bir köşesine

vercem kuzum o sorumlulugun altına girmek istemiyorum alırsa tabi sözlüm demis babasına poncık geri vercekmis saklamak istemiyo düğünde geri takarsınız diye kp ben onları kızın kolundan cıkarıp geri almam demiss ama ben israr edicemmm kaybederim falan

poncikbirgelincik ton balıkları oluyor ya ondan 80 gramlık alabilirsin hafta sonu bir akşamda et tavuk tüketirsin

sıcakta ton balığı

yeşil çay limon karanfil trçın at 1lt sıcak suya iç hemen çıkarsın
1200 iyi 1400 fazla geliyor hergün spor yapmıyorum sonuçta ...içim fit aldım geçen metroda 3,95 gibi bir fiyatı vardı onu günlük kaç ml içiyorsun

sagol canim, sende yavas yavas emin adimlarla gidiosun
Aynen kaplumbağa adımları ile gidiyorum ama olsundu

sonra ver elini yni yeni aşklar
ayyy okul zamanları yaaaa ni gizlidiiiii
Ay inşallah bu sene hiç bi şey olmadı aşk taraflarından ya çok sıkıcıydı aşk hayatım bakalım inşallah seneye bir şeyler olsun artık
Yedik yine tokatı

Teşekkür ediyorum efendim

Favorilere ekledim bunu
Doğaldan çıktım ya bir kez bakalım bu hafta yine çıkarsam artık kavun mavun da uğraşmam zaten
Olmadı bunu yaparım
Peki ölçüleri ne kadar olacak?

Bu hafta her gün yap spor haftaya listeye dön bence özledik

Yarısını içiyorsun canım bir porsiyon için

Bu saatten sonra yavaş yavaş versen de olur bence sen zayıfsındır zaten
50lere düşsem rahat ederdim en azından ben

Sabah kahvaltısında ton balığı yemişliğim vardır midesizlik böyle bir şey sanırım sabahım akşamım yoktur

Senin boy kaç ki?

Benim de kısa oradan kaybediyoruz

Gerçi ben 70 kilomdan da kaybediyorum ahahahahah
163 ben 72 kilo küsürü görmüşüm İsveç diyeti sayfasıyla başladıydım sonra buraya gelmiştim daha da çok gördüm de orası değildi diyete başlama noktam buraya tam 70 le başlamıştım iyi ki başlamışım

Yaa benden uzunsun sen ben 161
160ın üzerine zorlaya zorlaya geçmişim
İsveç diyeti nasıl peki onu hep merak ediyorum çok et falan varmış ben etçil olduğum için ilgimi çekti
Ben zaten kesin 80lerdeydim bence kışın
Hiç tartılmadım ama dişlerimi yaptırdığım birkaç ay yiyemedim orada 79a düşmüşüm bence yani

bende kahvaltıda lahmacun yiyebilirim mesela
süper ama takılıp kalınca
Haftaya bi duraklama yaşayacak gibi hissediyorum bende ama dur bakalım çünkü bu haftaki diyetimle normalde 1 kilo verirdim sadece 400 verebilmişim senin bu hafta gider durdu duracağı bir haftayı dayanma eşiği kırılacak vücudunun inşallah bu hafta

1.5 ayda 9 kilo vermişim
1.5 ayım daha kaldı orada da 9 vereyim nolur nolur
Vücudumun %11inden kurtulmuşum

Çok et vardı güzeldi bence de 6 günden sonra duracaktı gidişata göre kilo vermem bende orada bıraktım çünkü ikinci hafta da ilki ile aynıydı ilk iki gün süper kilo verdiriyor sonra yavaşladı bende ama yavaşlamayanlar da var vermesi et dışında yumurta ve ıspanak çok vardı kahvaltıları garipti işe yarıyor ama eziyetli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…