- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.961
bu hafta dinlenme gibi oldu hepiniz için haftaya tam gaz devaammmm özellikle hafta sonu cok dikkat etmemiz lazım cünkü haftaya nasıl başlarsak öyle gidiyoAy umarım oluruz artık
Ay bildirim gelmedi bana
Kimse de geri almamış ben de deneyeceğim ya
2 gün bile denesem kardır bakalım
Zaten anlarım kilo gidiyor mu gitmiyor mu
Heyecan yaptım şimdi ama kesin agresife bağlayacağım açlıktan
ama ona zararlı diyolar bilemedim ki ben şimdiBen de karar verdim İsveç diyeti yapacağım birkaç gün bir deneyeyim bakalım
13 gün yapabilirim gibi bir iddiam yok ama yarın denemeye başlıyorum
Sabahtan öğleye kadar vakit zor geçiyorAy umarım oluruz artık
Ay bildirim gelmedi bana
Kimse de geri almamış ben de deneyeceğim ya
2 gün bile denesem kardır bakalım
Zaten anlarım kilo gidiyor mu gitmiyor mu
Heyecan yaptım şimdi ama kesin agresife bağlayacağım açlıktan
Hayirrrrrrr kazandigin kaslari eritmek istiyon zaarBen de karar verdim İsveç diyeti yapacağım birkaç gün bir deneyeyim bakalım
bu hafta dinlenme gibi oldu hepiniz için haftaya tam gaz devaammmm özellikle hafta sonu cok dikkat etmemiz lazım cünkü haftaya nasıl başlarsak öyle gidiyo
ama ona zararlı diyolar bilemedim ki ben şimdikasların tam toparlanırken eritme bide olanıda
Sabahtan öğleye kadar vakit zor geçiyorgerisi kolay
Hayirrrrrrr kazandigin kaslari eritmek istiyon zaar
250 ml içeyim bende ... ne bilim belki daha çok kilo verirdim ilk hafta güzel verdim evet sınav dönemi diyetisyen olmasaydı bayramda diyetisyen olmasaydı düzen daha çok gitmişti görümce geldiğinde hep dışarda yemek yiyorduk bu sefer eve çektik benim için ...500 ml demek 250 kalori canım evet çok olur
Zaten bir porsiyonu yarısıymış üzerinde de öyle diyor
Pancar da öyle dediydi
Diyetisyen neden hata olsun ki canım güzel menüler öğrendin bence ilk hafta da çok güzel kilo vermiştin aslında
Çünkü yumurta kapıya geldi benim
Yeni hayatıma tombiş başlamak istemiyorum artık ben de çıtırlara bakıp can yakacağım yeter
250 ml içeyim bende ... ne bilim belki daha çok kilo verirdim ilk hafta güzel verdim evet sınav dönemi diyetisyen olmasaydı bayramda diyetisyen olmasaydı düzen daha çok gitmişti görümce geldiğinde hep dışarda yemek yiyorduk bu sefer eve çektik benim için ...
ne zaman uçuşun ..... bir ayda en az 5 kilo versen 2 ayda 10 kilo eder ki fazlasını verirsin
ben bilmem bak herkes öyle diyo sen bilirsin yine deeeeeeeeeYa tam karar veriyorum bak aklıma şüphe düşürdün
Dimi herkes pazartesi biraz kötüydü moral bozukluğuyla başladık
Saatleri nasıl yaptın peki
Bir de sporla yapmak sorun olmaz herhalde denemek lazım gerçi
Sporla kas kazamazsin ki beslenme ve sporla kas kazanabilirsin ve 1300 kalorinin alti beslenmemen lazim spor da yapiyosun sonuctaErir mi kız
Ama spor yapmaya devam edeceğdum
isveç diyeti nasıl ki ... bir ara şurubunu kullanıyordumBen de karar verdim İsveç diyeti yapacağım birkaç gün bir deneyeyim bakalım
ben bilmem bak herkes öyle diyo sen bilirsin yine deeeeeeeee
Sporla kas kazamazsin ki beslenme ve sporla kas kazanabilirsin ve 1300 kalorinin alti beslenmemen lazim spor da yapiyosun sonuctazaten internet aşırı yavas bah tohatlarim seni
Ben yaklaştım amabu da aylık hedefleeerrr 14 günde sadece 400 gr vermişim
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@poncikbirgelincik :59,6=>55
@senad :60.7=>58
@Buki_89 :70,0=>68
@Vanillav :73,2=>68
@Yuzlesmegunu :90.2=>84
@ParteMoralll ?:=>65
@denetim :=>72,00 :=> 69
@keptinn:55.3=>52
@SekerPancarii :55.6=>52
isveç diyeti nasıl ki ... bir ara şurubunu kullanıyordum
Evet yavas ve agir bi tohat olacakTamam yapmıcam
Tokat da yavaş gelecek mi peki suratıma doğru yavaş çekimse olabilir
2 gün de mi yapsam olmaz
Macera arıyorum galiba ben ahahahahaha
Evet yavas ve agir bi tohat olacakmacera mi ariyon o zaman saf protein günü yap 1 günlük
bence haftada 1 gün yap yeter cok istiyosanTamam yapmıcam
Tokat da yavaş gelecek mi peki suratıma doğru yavaş çekimse olabilir
2 gün de mi yapsam olmaz
Macera arıyorum galiba ben ahahahahaha
nasılda biliyo hatasınıBen yaklaştım amaayy gecen haftayi çöp etmeseydim suan 52 lerdeydim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?