- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.941
Saatin ne önemi var her saat her şeyi yerim valla ben
Haftaya bi duraklama yaşayacak gibi hissediyorum bende ama dur bakalım çünkü bu haftaki diyetimle normalde 1 kilo verirdim sadece 400 verebilmişimsenin bu hafta gider durdu duracağı bir haftayı dayanma eşiği kırılacak vücudunun inşallah bu hafta
Bozma moralini yeşil çayı şekersiz Türk kahvesini artır spor diyet aynı devam et gider bu haftasaat önemli değil ama yaz kış yiyecekleri var yazın balık sevmemm mesela haşlanmış yumurta
inşallah yaşamazsın canım en azından 400 vermişsin bende o da yok inanılmaz moralim bozuldu
günlük 500 ml fazla olur dimi 250 ml içeyim....Favorilere ekledim bunu
Doğaldan çıktım ya bir kez bakalım bu hafta yine çıkarsam artık kavun mavun da uğraşmam zaten
Olmadı bunu yaparım
Peki ölçüleri ne kadar olacak?
Bu hafta her gün yap spor haftaya listeye dön bence özledik
Yarısını içiyorsun canım bir porsiyon için
çok güzel ilerlemişsin 6 ayda bile o kadar kilo veremedim ben1.5 ayda 9 kilo vermişim
1.5 ayım daha kaldı orada da 9 vereyim nolur nolur
Vücudumun %11inden kurtulmuşum
Çok et vardı güzeldi bence de 6 günden sonra duracaktı gidişata göre kilo vermem bende orada bıraktım çünkü ikinci hafta da ilki ile aynıydı ilk iki gün süper kilo verdiriyor sonra yavaşladı bende ama yavaşlamayanlar da var vermesi et dışında yumurta ve ıspanak çok vardı kahvaltıları garipti işe yarıyor ama eziyetli gibi
saat önemli değil ama yaz kış yiyecekleri var yazın balık sevmemm mesela haşlanmış yumurta
inşallah yaşamazsın canım en azından 400 vermişsin bende o da yok inanılmaz moralim bozuldu
günlük 500 ml fazla olur dimi 250 ml içeyim....
1tatlı kaşığı yeşil çay ama ben şu sallama olanlar varya ondan alıyorum 2 çubuk tarçın 4 5 karanfil 1 limon 1,5 lt sıcak su ama 1 ltye yapıp 500 ml soğuk su ekliyorum demlendikten sonra soğuk içmek için ara ara içiyorum sabah 11 gibi içtim arkası wcye çıktım ....
dönecem kuzum diyetisyen bir bakıma hata oldu listeden çıkamadım kaçamak yaptım yemekten kısamadım vs hafta sonu şoklama yaparım bugün akşamda sadece spor ve 250 ml süt ince dilim karpuz yicem
çok güzel ilerlemişsin 6 ayda bile o kadar kilo veremedim ben
Bozma moralini yeşil çayı şekersiz Türk kahvesini artır spor diyet aynı devam et gider bu hafta
Ben bir o İsveç diyeti topicine uğrayacağım ya et yiyip kilo vermek kadar güzel bir şey yok herhalde
Neden eziyet olsun ki
Ben ton balığını hiçbir vakitte sevmem bak
Kız ponçik seninle damak zevklerimiz benziyor bizim
aynen öyle bende sevmem
lahmacun severim ben kebap severim hamurişi mantı severim ot sevmem
Et değil de o haşlanmış yumurta tuzsuzBen bir o İsveç diyeti topicine uğrayacağım ya et yiyip kilo vermek kadar güzel bir şey yok herhalde
Neden eziyet olsun ki
Ben ton balığını hiçbir vakitte sevmem bak
Kız ponçik seninle damak zevklerimiz benziyor bizim
evet bugün moralimi bozmamaya karar verdimBugün çok bir iyimsersin kaptan
Her şeye pozitif bakıyorsun ama iyidir bence bu ruh halini korumak lazım
Evin ilk temizliği iyi gelir bence ben seviyorum temizlik böyle kafam rahatlıyor sanki
Benim şişlik yok da o kısım acıyor
Şimdi baktım biraz koşucu sendromu denen bir şey varmış
Böyle ben gibi çaylaklar lömbür lömbür koşunca o bölgede olabiliyormuş aşırı yükten
İşte sen kim 5 km koşmak kim ama ille suyunu çıkartacağım yürüyüş ve Jilliandan öte bir şey yapmam artık
Kendi kendine geçer mi ki kaptan
evet anlatırkn cok kolay ciddendile kolay geliyor kaptan
çok düşüncelidirler savolsunlar1 tabak ölçüm dolu dolu yemek kaşığıyla 4 max 5 kaşıktır ona çok dikkat etmiyorum yani dolu dolu 5 kaşık sebze yemeğinden zarar gelmez benceeee
ara öğün getirdim bugün haftaya kadarda hep getircem yanıdma geçen hafta hep düzenli ara öğün yemiştim akşamları da tyemek yemiştim geçiştirmedim yani bu hafta geçiştirdim hiç kilo veremedim haftaya bakalım nolcakk
ahahahha düsüncelilermis gerçekten benimkiler onu bile düsünemiyo ya
vercem kuzum o sorumlulugun altına girmek istemiyorum alırsa tabi sözlüm demis babasına poncık geri vercekmis saklamak istemiyo düğünde geri takarsınız diye kp ben onları kızın kolundan cıkarıp geri almam demiss ama ben israr edicemmm kaybederim falan
sıcakta ton balığı
evet aşksız sıkıcı oluyo cidden platonikte olsa şart heyecan içinAynen kaplumbağa adımları ile gidiyorum ama olsundu
Ay inşallah bu sene hiç bi şey olmadı aşk taraflarından ya çok sıkıcıydı aşk hayatımbakalım inşallah seneye bir şeyler olsun artık
Yedik yine tokatı
Teşekkür ediyorum efendim
ben kahvaltıda mantı yemiş insanımbende kahvaltıda lahmacun yiyebilirim mesela
süper ama takılıp kalınca
aynen öyle bende sevmem
lahmacun severim ben kebap severim hamurişi mantı severim ot sevmem
Bende hiç sevmiyorum sebzeHeğ aynen hamur işi + et
Sebze önüme konmasa aylarca aramam
Geçen yazmışsın benim sebze anlayışım taze fasulye diye ay çok güldüm kendimi gördüm orada
Çikolata da kakao ağacından sonuçta o da bitki : p
Mantı en büyük aşkımevet bugün moralimi bozmamaya karar verdimzaten bozsamda düzelmiyo
geçer kuzu niye geçmesin ebedi kalmaz hoşfazla yüklenmemeye bak boz koy arada falan
evet anlatırkn cok kolay ciddennişanlımda diyo temizlik bezlerini hazırla banane dedims enin ev daha yakın sen getir bari onu taşımayaym
çok düşüncelidirler savolsunlar
evet aşksız sıkıcı oluyo cidden platonikte olsa şart heyecan için
ben kahvaltıda mantı yemiş insanım
Et değil de o haşlanmış yumurta tuzsuz
evet bugün moralimi bozmamaya karar verdimzaten bozsamda düzelmiyo
geçer kuzu niye geçmesin ebedi kalmaz hoşfazla yüklenmemeye bak boz koy arada falan
evet anlatırkn cok kolay ciddennişanlımda diyo temizlik bezlerini hazırla banane dedims enin ev daha yakın sen getir bari onu taşımayaym
çok düşüncelidirler savolsunlar
evet aşksız sıkıcı oluyo cidden platonikte olsa şart heyecan için
ben kahvaltıda mantı yemiş insanım
Bende hiç sevmiyorum sebzeet en sevdiğim hamurişi ve tatlı Zati mükemmel mantı ise hamurişi ve Eti birleştiren bir şaheser
aman haftaya oluruz olsunBize yayıyorsun işte pozitif enerji ne güzel
Bir de 1. olaydık bu hafta
Valla ben almadım geri hatta arada bir günlük ilk gününü yapıyorum detoks niyetineBen hep tuzsuz yiyorum onuBana sıkıntı yok
Bize yayıyorsun işte pozitif enerji ne güzel
Bir de 1. olaydık bu hafta
Katılıyorum et + hamur işi ise zaten ben cenneti görmüş gibi oluyorum
Peki bu İsveç diyetinde kiloları geri alma gibi bir şey oluyor mu bırakınca
Biz annemle düşünüyoruz şu an
Ama tamamen yapacağım diyemiyorum 13 gün yani
Birkaç gün denesem mi ki zararı olur mu sağlık açısından
aman haftaya oluruz olsunbize birincilikler yakışır
Valla ben almadım geri hatta arada bir günlük ilk gününü yapıyorum detoks niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?