Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. gün ikindi namazına mütakiben keptının cenazesini kaldırırsınız

Ayy ben öleemmmm
1. Gun kahvaltin ne guzel kahve ve kesme sekerahaha benim yakin arkadasım yapti zayifladi da sonra birakinca 2 katini aldi verdiği kilonun

14. gün ikindi namazına mütakiben keptının cenazesini kaldırırsınız

Ay nasıl güldüm gözümden yaş geldi

7. günün akşamını gördün mü

"HİÇBİR ŞEY"

Ayy ben öleemmmm
1. Gun kahvaltin ne guzel kahve ve kesme sekerahaha benim yakin arkadasım yapti zayifladi da sonra birakinca 2 katini aldi verdiği kilonun

Buradaki kızlar da almadık dediler ya geri

Sen o proteinli diyeti söyle bakayım bana

Ben böyle değişiklik istiyorum macera olsun ahahahah

Aa o ne yapayım hemen
Kas yaptıran kilo verdiren diyetse olur
Aynen böyle değişik programlı bir şeye uyup vauv ne kilo verdim be demek istiyorum
Hatta iki gun yap cumartesi pazar saf proteinleri yiyebilirsin bütün gün sadece yani yumurta peynir yogurt süt et tavuk balık gibi sok etkisi olur vucuduna hemde zararli bi degisiklik olmaz

Ayy ölüm diyeti gibi o kiz bosver onu bak yazdim diger msja bütün gün yiyebileceklerini

çok saptı saatler bile oynadı yerinde durmadı ...
daha çok var verirsin gidersin bence

haşlama yumurta varmış ... kaslarda gidiyorsa boşver kuzum hiç bulaşmayalım öğün azalt yada arttır ben öyle yapcam bol su ile dengelenir bence

Hatta iki gun yap cumartesi pazar saf proteinleri yiyebilirsin bütün gün sadece yani yumurta peynir yogurt süt et tavuk balık gibi sok etkisi olur vucuduna hemde zararli bi degisiklik olmaz

Baktım şimdi cidden böyle bir şey varmış 7 günlükmüş hem de
Bunu deneyebilirim bakalım
Bir perşembe kavun yerim wc için
Tüm gün peynir yersem benim biraz zor wc işi :ahabahahahah

Ayrıca İsveç diyetinin orjinalina bakacağım şimdi bakalım
Onlarda 150 g salam diyor mesela bizde 1 dilim salam yapmışlar

yalnız bigün sabah 1 dilim ekmek var cokta agır değlmiş onu görünce fikrim değişti esnek gayet ekmek d-sonucta

çok saptı saatler bile oynadı yerinde durmadı ...
daha çok var verirsin gidersin bence

Bu hafta uyacağız bak birebir yılmak yok gevşemek de yok
Saatlerimize uyup sporumuzu yapacağız ve haftaya 1yiz

haşlama yumurta varmış ... kaslarda gidiyorsa boşver kuzum hiç bulaşmayalım öğün azalt yada arttır ben öyle yapcam bol su ile dengelenir bence

Protein değerlerini hesaplayacağım bakalım birazdan ona göre
O kadar ter akıttık gitmesin zaten kaslar

tabikide yapmıcaksınızzz

14.cü güne ulaşırsan öp elini başına koy
hani olurda yaşarsam diyerekten bunalıma grerim ben bu listeyle patlaması cok fena olur artıkg ece 3 te miii 4 te miii bilemem önüme geleni yerim

yalnız bigün sabah 1 dilim ekmek var cokta agır değlmiş onu görünce fikrim değişti esnek gayet ekmek d-sonucta

Hesaplıcam şimdi protein değerlerini ya Amerikadaki doktorlar metabolizma hızlandırmak için veriyormuş diyorlar dur bakalım kaç g protein var bir günde

14.cü güne ulaşırsan öp elini başına koy

Ben yapamam o kadar bakmayın konuşuyorum da 3 gün yapsam kafi 2 kilom gider işte

kız metabolizma hızlandırmak için bi öğün çok yesen yeterrr ne gerek var böyle şeylere az yiyince daha yavaslamaz mı ki hemm

ayy öğle 7 tane acı biber yedim midem yanıyo

Ay çok yiyince midede çok kötü yapıyor o wcsi de kötü oluyor
ama yemesi cok güzel olyuo : keşke dün yiyieydm bi faydası olurdu

ama olsunduuu cok az dııı bi kere kahvaltısız güne başlanmazzzzzzzz
yapmıcaksın o akdar bitti gitti D:

Dukan expresse mi baktin bak onu da yapabilirsin 7 gün ben yapmistim 1 haftada 1.700 gr vermistim hemde doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…