Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gece erkenden zıbarabilsem sıkıntı olmayacak da

Dizi izlerim ben de artık ya da köfteyi akşama koyarım bilmiyorum

Soda içiyorum ben acıkınca
bugün bende sabahlarım eşim yok ya geç uyurum ev temşzlerim bol bol evim birden sessiz kaldı görümce yok sahracık yok eşim yok
limonda sık içine sodanın çok güzel oluyor

bugün bende sabahlarım eşim yok ya geç uyurum ev temşzlerim bol bol evim birden sessiz kaldı görümce yok sahracık yok eşim yok
limonda sık içine sodanın çok güzel oluyor

İçine bir tane de kiraz atıyorum
Martini havasıyla ahahahaha

Oy kıyamam gel burada konuşuruz beraber ben nerdeyse hep buradayım arkadaşlık ederim sana

vala ağzımın suyu aktı hazırım bomba gibi dönüyorum cumaya
özlediğim tek şey aslında köz patlıcan onu da haftaya cumartesi yaparım

Ay umarım işe yarar karbonhidratımız az
Üzerine sporu ihmal etmezsek çok güzel olur
Ben de kaval kemiklerim düzelene kadar yürüyüş yapacağım 1 saat o kadar
Haftaya şöyle 2 kilo verdik mi tamamdır

Tamam o zaman yiyebildiğin en erken saatte kurtarabildiğin kadar artık

İsveç diyetinden güzel oldu bence ama yine zor
biraz zor olacak evet bence güzel menü oluştu 1 hafta sonra kan değerlerimi ölçtürcem demirim ne kadar yükseldi merak ediyorum bu kadar düzenli yiyip protein ağırlıklı gidiyorum hadi hayırlı uğurlu olsun

Umarım yükselir kuzum istersen ciğer de ekle az parça yersen çok kalorili olmaz güzel kan yaparmış

Ben şeker de yemiyorum hiç 7 gün oldu bugün çok aramadım ama çikolata yemiyorum 10 gündür sıyırabilirim

benimkide hep telde her fotoğrafıma yorum yapıp paylaşıyo
canlarım benim.. bitanecik kızımve damadım bitanecik yiyenimle pazar kahvaltısı (bknz:yiyenim)
ahahah benim anne profili ıns açmış face açmış kadın her anı değerlendiriyor bir whatsapp grupları var bu yetmez gibi ... gıcık oluyor ama dimi bu kadarda fazla anneee deyince de neeee var bunda der

Kız kızmıyon dimi güldüm deyi

Aklıma dedeciiiim diyen kadın geliyor
ahahha yok kız bende gülüyorum bende onu taklit ettimdii

ahahah benim anne profili ıns açmış face açmış kadın her anı değerlendiriyor bir whatsapp grupları var bu yetmez gibi ... gıcık oluyor ama dimi bu kadarda fazla anneee deyince de neeee var bunda der

yok seninki daha aşmış benimki daha gruplara falan giremedi milletin fotoğraflarına yorum yapıyo şuan daha o evrede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…