- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.081
sabahtan haşlarım eti yada ton balığı yrim 7 olur saat anlaştık bu konuda
muza gelince içinde siyahlık oluyor ya ithal olanların ondan korkuyorum yemeğe başka ne yiyebilirim onun yerine acaba
hadi ya akıllı telefonlar çıktı artık niye pcvalla geçtilerbene vde pc ye hiç geçmiyorum burda bıktıgım iiçinnn annem basında asürekli
ooovv 2 kg demekkkkk
ama ben en cok kahvaltıda corba seviyorum
Evet böyle diyorum
hadi ya akıllı telefonlar çıktı artık niye pcbenimki hep telde
bugün bende sabahlarım eşim yok ya geç uyurum ev temşzlerim bol bol evim birden sessiz kaldı görümce yok sahracık yok eşim yokGece erkenden zıbarabilsem sıkıntı olmayacak da
Dizi izlerim ben de artık ya da köfteyi akşama koyarım bilmiyorum
Soda içiyorum ben acıkınca
benimkide hep teldeher fotoğrafıma yorum yapıp paylaşıyo
canlarım benim.. bitanecik kızımve damadımbitanecik yiyenimle pazar kahvaltısı (bknz:yiyenim)
bugün bende sabahlarım eşim yok ya geç uyurum ev temşzlerim bol bol evim birden sessiz kaldı görümce yok sahracık yok eşim yok
limonda sık içine sodanın çok güzel oluyor
vala ağzımın suyu aktıSchonerDuft
Yarın proteinle imtihanımız
Hazır mısın bu hafta listeleri sallayalım
Biz 1 hafta sonra karbonhidrata saldırıyormuşuz
Harf harf renklendirmiş bir de ya
Nasıl bir sabır
Ya ona çok gülüyorum ben yiyen ne canavar adı gibi
vala ağzımın suyu aktıhazırım bomba gibi dönüyorum cumaya
özlediğim tek şey aslında köz patlıcan onu da haftaya cumartesi yaparım
haahaha: ne sandın
sen ne anlarsınyiyen candır annemin son paylaşımı
Anlarım bence benim de yiyenlerim var bir kere
biraz zor olacak evet bence güzel menü oluştu 1 hafta sonra kan değerlerimi ölçtürcem demirim ne kadar yükseldi merak ediyorum bu kadar düzenli yiyip protein ağırlıklı gidiyorum hadi hayırlı uğurlu olsunTamam o zaman yiyebildiğin en erken saatte kurtarabildiğin kadar artık
İsveç diyetinden güzel oldu bence ama yine zor
he o zaman tamam anlarsınbenimde bitane yiyenim oldu çok özledim yiyenimii canim yiyenimmmm yiyenciiiiimmmm
şekerpare eklerim o zaman öğlen ne yiceksin peki yığurt salataya tamammıyızKayısı veya şeftalide de varmış 3 g
biraz zor olacak evet bence güzel menü oluştu 1 hafta sonra kan değerlerimi ölçtürcem demirim ne kadar yükseldi merak ediyorum bu kadar düzenli yiyip protein ağırlıklı gidiyorum hadi hayırlı uğurlu olsun
ahahah benim anne profili ıns açmış face açmış kadın her anı değerlendiriyor bir whatsapp grupları var bu yetmez gibibenimkide hep teldeher fotoğrafıma yorum yapıp paylaşıyo
canlarım benim.. bitanecik kızımve damadımbitanecik yiyenimle pazar kahvaltısı (bknz:yiyenim)
ahahha yok kız bende gülüyorumKız kızmıyon dimi güldüm deyi
Aklıma dedeciiiim diyen kadın geliyor
ahahah benim anne profili ıns açmış face açmış kadın her anı değerlendiriyor bir whatsapp grupları var bu yetmez gibi... gıcık oluyor ama dimi bu kadarda fazla anneee deyince de neeee var bunda der
şekerpare eklerim o zaman öğlen ne yiceksin peki yığurt salataya tamammıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?