Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İçine bir tane de kiraz atıyorum
Martini havasıyla ahahahaha

Oy kıyamam gel burada konuşuruz beraber ben nerdeyse hep buradayım arkadaşlık ederim sana
takılırım bugün sana
şrap bardakları oluyor ya ona dökcen içine kiraz kearına limon dilimi ay akşam yapayım oyalanırım azcık

Ay umarım işe yarar karbonhidratımız az
Üzerine sporu ihmal etmezsek çok güzel olur
Ben de kaval kemiklerim düzelene kadar yürüyüş yapacağım 1 saat o kadar
Haftaya şöyle 2 kilo verdik mi tamamdır
2 kilo gözlerim açıldı umarım ya 69 u görmek istiyorum artık ben... düzenli yaparım sen zaten sürekli yapıyorsun bende kanca gibi takılırım sana yaparım feyiz alıp

2 kilo gözlerim açıldı umarım ya 69 u görmek istiyorum artık ben... düzenli yaparım sen zaten sürekli yapıyorsun bende kanca gibi takılırım sana yaparım feyiz alıp

Aynen bak bir gün bile aksatmadım o ne shredi ne rippedi
O iyi oldu benim için durmuyor o yüzden kilo verme
Bir ara ara öğünleri çok salladım 1 hafta gittim ya o ara +100le dönmüştüm
İnsanları kovuyordum odadan çıkın ben spor yapıcam diye
Artık sen de düzenli yapacaksın zaten sıkıntı kalmayacak menülerimiz de güzel
Haftaya beraber 69a ineceğik

bende yarından başlıyorum şekere bugün az şekeerli kahve yapmış stajer onu demeyi unuttum bugün gitti ... yarın başlarım artık bende ....
ciğeren nefret ederim öğğğ

ahahha yok kız bende gülüyorum bende onu taklit ettimdii

yok seninki daha aşmış benimki daha gruplara falan giremedi milletin fotoğraflarına yorum yapıyo şuan daha o evrede
yorumlara gel ben yasak koydum herkese yapma bu ne böyle dedim artık nasıl dediysem artık herşeye herkese yprum yapmıyor

Şimdilik bir şey demedi ama bakalım
Bazen diyor aa o güzel kız, o güzel çocuk falan
Diyorum sen nerden biliyorsun
* sessizlik *

Bazen özlü sözler yolluyor

bende yarından başlıyorum şekere bugün az şekeerli kahve yapmış stajer onu demeyi unuttum bugün gitti ... yarın başlarım artık bende ....
ciğeren nefret ederim öğğğ

Ben de sevmem ama dalak ve ciğer kan yapıyor imiş
Kansızlık için tavsiye ettiler dedim ben kansız da mutluyum boşver
Her şey daha tatlı geliyor şu an bana garip

yorumlara gel ben yasak koydum herkese yapma bu ne böyle dedim artık nasıl dediysem artık herşeye herkese yprum yapmıyor

yoo bende didimde dinlemiyo bazı yorumlarına kızıyorm sevmedıgım ınsanlara yazınca mesaj atıyorum hemen kaldırıyo instagramı da yeni actm ben ona cok anlamıyo hıkaye paylaşmıstım yorum yaptıgını sanaraktan bana mesaj atmıs ne güldüm

yaaa ben anneme ilk telefonu aldıgımda çok komik toplu mesajlar yolluyodu ergence offff :D

yaaa ben anneme ilk telefonu aldıgımda çok komik toplu mesajlar yolluyodu ergence offff :D

Toplu hayırlı cumalar mesajları mı

Geçen telefonuma reset attım telefondaki numaralar silindi

Bir numaradan mesaj geldi "Aşkım seni çok seviyorum" diye

Kalbim küt etti diyorum kim

Annemmiş

Kardeşimle bana mesaj atma denemesi yapmış tövbeler olsun

Heyecan yaptırdı ya

doğaçlama gidelim o zaman çok acıkırsak ton ekleriz
şekerpare kayısı kuzum

Heğ öyle desene ben de diyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu

Serbestse ben de bir şöbiyet alırım

bende açım ve canım sıkkın kilo veremediğim icin

Geçen hafta neyi farklı yaptın peki mesela farkı düşün

ay bulursam alcam o tür süslerden gözümüz doysun bari

Dönen pipetlerden de al üzerine yaprak at ay ne saçmalıyorum

benim 2 değil 3 4 kilo vermem gerekir sanırım reglimden şişim halen
beni rahatsız eden kimse kalamdı yeğen benle yapmaya çalışıyordu o yzden bırakıyordum sporu sakatlanmasın diye bugün dibine vurcam sporun

yok cuma mesajı olsa iyi Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?
şu tarz mesajlar :d
of seninki daha fenaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…