- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.121
benim 2 değil 3 4 kilo vermem gerekir sanırımreglimden şişim halen
beni rahatsız eden kimse kalamdı yeğen benle yapmaya çalışıyordu o yzden bırakıyordum sporu sakatlanmasın diye bugün dibine vurcam sporun
bende uzaklaşmak istiyorum şekerden ciddi anlamda çünkü deli gibi yiyorum ... ev yapımı reçellere saldırıyorum ayva turunç incir vişne ne varsa artıkŞimdilik bir şey demedi ama bakalım
Bazen diyor aa o güzel kız, o güzel çocuk falan
Diyorum sen nerden biliyorsun
* sessizlik *
Bazen özlü sözler yolluyor
Ben de sevmem ama dalak ve ciğer kan yapıyor imiş
Kansızlık için tavsiye ettiler dedim ben kansız da mutluyum boşver
Her şey daha tatlı geliyor şu an bana garip
Heğ öyle desene ben de diyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu
Serbestse ben de bir şöbiyet alırım
Geçen hafta neyi farklı yaptın peki mesela farkı düşün
Dönen pipetlerden de al üzerine yaprak at ay ne saçmalıyorum
çünkülüm akıllı telefonu yokhadi ya akıllı telefonlar çıktı artık niye pcbenimki hep telde
yok cuma mesajı olsa iyi Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?
şu tarz mesajlar:d
of seninki daha fenaymış
bende uzaklaşmak istiyorum şekerden ciddi anlamda çünkü deli gibi yiyorum ... ev yapımı reçellere saldırıyorum ayva turunç incir vişne ne varsa artık
araları yapmadım ve akşam yemeği yemedim
yoo bende didimde dinlemiyobazı yorumlarına kızıyorm sevmedıgım ınsanlara yazınca mesaj atıyorum hemen kaldırıyo instagramı da yeni actm ben ona cok anlamıyo hıkaye paylaşmıstım yorum yaptıgını sanaraktan bana mesaj atmıs ne güldüm
böyle msj mı olur yaToplu hayırlı cumalar mesajları mı
Geçen telefonuma reset attım telefondaki numaralar silindi
Bir numaradan mesaj geldi "Aşkım seni çok seviyorum" diye
Kalbim küt etti diyorum kim
Annemmiş
Kardeşimle bana mesaj atma denemesi yapmış tövbeler olsun
Heyecan yaptırdı ya
ay pipetlerde olur şemsiye yerine dur alayım resim de atayımHeğ öyle desene ben de diyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu
Serbestse ben de bir şöbiyet alırım
Geçen hafta neyi farklı yaptın peki mesela farkı düşün
Dönen pipetlerden de al üzerine yaprak at ay ne saçmalıyorum
annemle çarşıya çıkıcam 8 gibi eve giderim 1 kase yoğurt salatalık yerim spor yaparım üstüne 250 ml sütü içerim duş alırım burya gelirim .. ne kadar yürüyeceksin bugün km olarakNe yapacaksın bugün bakalım
Ben de 6.30-7 gibi yürüyüşe çıkacağım ama bacağı zorlamadan birkaç tur döner gelirim
ahhaha msjlara bakya çokyok cuma mesajı olsa iyi Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden naber?
şu tarz mesajlar:d
of seninki daha fenaymış
ahahaha o nasıl asabiyet öyleçünkülüm akıllı telefonu yokannem asabidir cok sinirlendiğinde telefonu fırlatıyo da korkuyoz onu da atar diye
bende nutella büyük kavanoz varya 1 günde dibini bulurum reçelinAhahahahahahahah sesli gülüyorum kız bu ne
Bunu anneme babama attığımı düşünemiyorum kızım iyi misin derler herhalde
Belki sadece yakınlarına atacaktı ama seçememiştir bazılarını
Ay o turunç reçeline bayıldım
Antalyadan getirdiydi bir arkadaş oralı
Ben hiç yememiştim
Yarım kavanoz yemiştim
Şekeri bırakınca inceliyormuşuz öyle diyorlar
böyle msj mı olur yainsan heyecan yapar kalbi durur
ay pipetlerde olur şemsiye yerine dur alayım resim de atayımprofil resmi yaparım artık onu
şöbiyet ahahah hiçte sevmem
annemle çarşıya çıkıcam 8 gibi eve giderim 1 kase yoğurt salatalık yerim spor yaparım üstüne 250 ml sütü içerim duş alırım burya gelirim .. ne kadar yürüyeceksin bugün km olarak
bende nutella büyük kavanoz varya 1 günde dibini bulurum reçelinartık eve getirmiyorum anneme de tembih etmişim üstünü örtüyor kadın dayanamıyorum çünküm
evde yeşil fasulyem var onu da pişirip difrize atayım ziyan olmasın barbunya da alayım ayarın öğleneeklerim çokta severim zaten .. fazla spor önce şişiriyor sonra iniriyorPanik yaptım zaten kimsiniz diye aradım hemen sonra dank etti numaranın annemin olduğu
Hazırlıksız yakalandım yaz altına ama kurdele bağla
Protein şoklaması resmen ben de barbunya yiyeceğim onda da çok varmış protein
Toplamda 5-6 yapar bence en fazla
Çünkü çok ağır yapmak istemiyorum
Dün 3 saat bisiklet sürdüm +400 çıktı ya tripliyim
Bir cacığa yaramadı onca spor
ivit bizde öyle diyokahahaha o nasıl asabiyet öylealmayın bacım gerek yok pc ile idare etsin artık
evde yeşil fasulyem var onu da pişirip difrize atayım ziyan olmasın barbunya da alayım ayarın öğleneeklerim çokta severim zaten .. fazla spor önce şişiriyor sonra iniriyor
yazık adama ama bizde 1 gün pişmesin kardeşim tirip yapar anneme babamı saymıyorum bileAhahahahah
Annem de elmalı pay yapayım dedi geçen biraz esip gürlemiş olabilirim şimdi mis gibi kokar ya
Babam biraz isyan ediyormuş da bizde 2 aydır pilav pişmiyor herkes diyette tabi
yazık adama ama bizde 1 gün pişmesin kardeşim tirip yapar anneme babamı saymıyorum bile
elmalı pay hiçte sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?