Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne yapacaksın bugün bakalım

Ben de 6.30-7 gibi yürüyüşe çıkacağım ama bacağı zorlamadan birkaç tur döner gelirim

bende uzaklaşmak istiyorum şekerden ciddi anlamda çünkü deli gibi yiyorum ... ev yapımı reçellere saldırıyorum ayva turunç incir vişne ne varsa artık

Ahahahahahahahah sesli gülüyorum kız bu ne

Bunu anneme babama attığımı düşünemiyorum kızım iyi misin derler herhalde

Belki sadece yakınlarına atacaktı ama seçememiştir bazılarını

bende uzaklaşmak istiyorum şekerden ciddi anlamda çünkü deli gibi yiyorum ... ev yapımı reçellere saldırıyorum ayva turunç incir vişne ne varsa artık

Ay o turunç reçeline bayıldım
Antalyadan getirdiydi bir arkadaş oralı
Ben hiç yememiştim
Yarım kavanoz yemiştim

Şekeri bırakınca inceliyormuşuz öyle diyorlar

benim annem benden iyi biliyor ınst mı ...

böyle msj mı olur ya insan heyecan yapar kalbi durur

ay pipetlerde olur şemsiye yerine dur alayım resim de atayım profil resmi yaparım artık onu
şöbiyet ahahah hiçte sevmem

Ne yapacaksın bugün bakalım

Ben de 6.30-7 gibi yürüyüşe çıkacağım ama bacağı zorlamadan birkaç tur döner gelirim
annemle çarşıya çıkıcam 8 gibi eve giderim 1 kase yoğurt salatalık yerim spor yaparım üstüne 250 ml sütü içerim duş alırım burya gelirim .. ne kadar yürüyeceksin bugün km olarak

ahhaha msjlara bakya çok aslında hiçbirşey bilmemelerinden daha iyi

bende nutella büyük kavanoz varya 1 günde dibini bulurum reçelin artık eve getirmiyorum anneme de tembih etmişim üstünü örtüyor kadın dayanamıyorum çünküm

böyle msj mı olur ya insan heyecan yapar kalbi durur

Panik yaptım zaten kimsiniz diye aradım hemen sonra dank etti numaranın annemin olduğu

ay pipetlerde olur şemsiye yerine dur alayım resim de atayım profil resmi yaparım artık onu
şöbiyet ahahah hiçte sevmem

Hazırlıksız yakalandım yaz altına ama kurdele bağla

annemle çarşıya çıkıcam 8 gibi eve giderim 1 kase yoğurt salatalık yerim spor yaparım üstüne 250 ml sütü içerim duş alırım burya gelirim .. ne kadar yürüyeceksin bugün km olarak

Protein şoklaması resmen ben de barbunya yiyeceğim onda da çok varmış protein

Toplamda 5-6 yapar bence en fazla
Çünkü çok ağır yapmak istemiyorum
Dün 3 saat bisiklet sürdüm +400 çıktı ya tripliyim
Bir cacığa yaramadı onca spor

bende nutella büyük kavanoz varya 1 günde dibini bulurum reçelin artık eve getirmiyorum anneme de tembih etmişim üstünü örtüyor kadın dayanamıyorum çünküm

Ahahahahah

Annem de elmalı pay yapayım dedi geçen biraz esip gürlemiş olabilirim şimdi mis gibi kokar ya

Babam biraz isyan ediyormuş da bizde 2 aydır pilav pişmiyor herkes diyette tabi

evde yeşil fasulyem var onu da pişirip difrize atayım ziyan olmasın barbunya da alayım ayarın öğleneeklerim çokta severim zaten .. fazla spor önce şişiriyor sonra iniriyor

evde yeşil fasulyem var onu da pişirip difrize atayım ziyan olmasın barbunya da alayım ayarın öğleneeklerim çokta severim zaten .. fazla spor önce şişiriyor sonra iniriyor

Kız yarın yiyeceklerim 99 g protein yapıyor
70 g zaten yetiyor kas yapmak için
1 hafta sonra six packle çıkıyormuşuz

Ahahahahah

Annem de elmalı pay yapayım dedi geçen biraz esip gürlemiş olabilirim şimdi mis gibi kokar ya

Babam biraz isyan ediyormuş da bizde 2 aydır pilav pişmiyor herkes diyette tabi
yazık adama ama bizde 1 gün pişmesin kardeşim tirip yapar anneme babamı saymıyorum bile
elmalı pay hiçte sevmem

yazık adama ama bizde 1 gün pişmesin kardeşim tirip yapar anneme babamı saymıyorum bile
elmalı pay hiçte sevmem

Pilav yapıp yesinler ya bana dokunmaz o çok açıkçası
Çok düşkünü değilim

Pay niye sevmiyon ya
Çok güzel kokuyor tarçınlı falan hafif ekşimsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…