- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.161
Ay ben onu şimdi yaptım 6390 adım atmışım bugün birde bankaya gittim geldim otogarda yürüdüm 7bin olmuştur o sanırım
Pişmiş sarma tercihimdir
Bu hafta bende çeyrek porsiyon yedim çok özlemişim...
Almazsın kilo merak etme .. yarına psikolojik olarak hazır mısın ben malzeme alamadım bugün öğlen zaten yoğurt yicem yanına salata öğlen sonra alışverişe çıkarım artık
Evet biraz geriledik haftaya toparlamamiz lazimmmmAçıp klimayı serileceksin en güzeli
Bu hafta sıralamada kötüyüz
Eminim onlarda üzülüyoDr biz uzuldugumuz için ama işte napcan sinirlendiriyosak demekKırmış birde birşey olmuş mu diyorilahi bu anneler babam da benim volkmanimi kırmıştı ne ağlamıştım kardeşimle anlaşamamıştık bak şimdi babama tekrar kızdım: D
Bende 1000 adımda 20 kalori yaksam 6binde 120 kalori oluyor fena değil bence...O videodaki gibi (onun da adı neydi unuttum o video deyip duruyorum) bir sporla beraber aslında 5000bin 6 bin adım ideal
Benim gibi abartmanın da lüzmu yok yani
1000 adımda 35 kalori falan yakıyorum benim hızımla ben
Ben bayramda yemiştim en son ama yola 2 tane yiyeceğim diye çıktım bir baktım gitti hepsi
İnsanlar krize böyle giriyor demek ki
Hazırım(galiba)
Yani bilemiyorum aslında böyle bir macera istiyordum sabahtır macera diyip duruyorum çünkü hep kafaya göre yapıyoruz ya böyle sıkı tutan bir şey ilk defa bakalım hem diyorum rippedle beraber kaslara ve vücuda nasıl etkisi olacak heyecanlıyım
DemekkiEvet biraz geriledik haftaya toparlamamiz lazimmmm
Eminim onlarda üzülüyoDr biz uzuldugumuz için ama işte napcan sinirlendiriyosak demek
Bende 1000 adımda 20 kalori yaksam 6binde 120 kalori oluyor fena değil bence...
....
Dimi bende merak ediyorum spor ile protein ağırlıklı nasıl olcak diye ...
Birde günlük yağ oranımız ne olmalı programa bakıyorum şimdi samsung tan bakıyorum programın adını yazayım sana bakıpta
Ay benim hiç okuyasim yok buara yaBen de gideyim biraz kitap okuyayım bari
Canım Rus Edebiyatı okumak istiyor
Heyecan bastı beni açıkçası...Ben de iki mürdüm eriği yedim kefir tutmamış yine ay çok güzeldi
Ama pek tatlı geliyor 7 gün şekeri kestikten sonra
21 gün sonunda çikolata nasıl gelecek acaba
Kas yapımı hızlanacak orası kesin
Şu yaz sonuna taş gibi göbeğim olsa ah
Ne zaman yapıyorsun sporu
Günlük yağ 50 diye biliyorum normal insanlarda ama sporcuları bilmiyorum
Bol salataylaHeyecan bastı beni açıkçası...
Birde menü çok az kahvaltıya peynir eklemedim levrek tüm listeyi doldurdunasıl doyacak bu zavallı
Bende azcık spor yapayım yapasım yoktu ama sorunca şevk geldi banaBen de gideyim biraz kitap okuyayım bari
Canım Rus Edebiyatı okumak istiyor
Ay benim hiç okuyasim yok buara ya
Eve gelince keyif aldığım tek sey çayımi alıp annemle balkonda sohbet etmek bazen babam da oluyo tadindan yenmiyo vallaaaa
Heyecan bastı beni açıkçası...
Birde menü çok az kahvaltıya peynir eklemedim levrek tüm listeyi doldurdunasıl doyacak bu zavallı
Bende azcık spor yapayım yapasım yoktu ama sorunca şevk geldi bana
Çayı şekersiz içiyorum o yüzden sorun yokÇayı şekersiz sevmiyorum -> şeker orucundayım -> keyif yok
Kahve de içersem uykum kaçıyor
Ben de bayadır okumadığımı fark ettim o yüzden
Severim hem Rus edebiyatı
Heğ valla beni de bastı
Tadı güzel olmayacaksa bile sonu güzel olacak gibi hissediyorum
Durduğun kabahat kız git bir ter at bakalım yağlar erisin
Çayı şekersiz içiyorum o yüzden sorun yokama aklında olsun kuzum çay kahve faydali değil o yüzden bi fincan çay kahve arkasından en az 1 bardak su içmek gerekiyomus yani 1 çay 1 şu 1 kahve 1 su diye gidiyor ben böyle yapıyorum
Tak hatirlamiyorum vücuttaki suyu ya tutuyo ya da dışarı atıyoAa o neden
Tak hatirlamiyorum vücuttaki suyu ya tutuyo ya da dışarı atıyoher turlu de vücuda su gerekiyo haliyle atıyosa su ilave etmek için tutuyosa ödem attirmak içinnn
Samsung healt programın adı tek tek hesaplamaya gerek yok diyet koliktenÇayı şekersiz sevmiyorum -> şeker orucundayım -> keyif yok
Kahve de içersem uykum kaçıyor
Ben de bayadır okumadığımı fark ettim o yüzden
Severim hem Rus edebiyatı
Heğ valla beni de bastı
Tadı güzel olmayacaksa bile sonu güzel olacak gibi hissediyorum
Durduğun kabahat kız git bir ter at bakalım yağlar erisin
Su içmek önemli ama aşık önemli olan doğru zamanlarda icmekkkkAy ben çok içiyorum birkaç gündür
Ondan da +400 olmuş olabilir
Normalde bu kadar içmezdim çünkü
Dediğin iyi oldu arkasından bir bardak suyu basacağım artık
Olmasa yandiydik zatenHahah allah'tan salata bol
Samsung healt programın adı tek tek hesaplamaya gerek yok diyet kolikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?