Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benimde öyle ama enerji sıfır nasıl yapcam bilmiyorum birde vergi dairesi bir mükellefin faturalarını istiyor
öğlen ne yedin senin yediklerini okuyunca belki benim karnım doyar
: 4 çatal kadar tavuk döner 1 kepekli ekmek corba ayran kuzu bende de pek parlak değildi he bide acı biber tursusu 5 tane

3günde kapalı ev nasıl toz olur
Kapali olur mu gocam kapi pencere koymamiş açmış her yani bi dün babannesigilde yatti eşim yoksa evdeydi gunduzleri biraz da dağıtmış etrafi perşembeden beri evde degilim gitmeden 2 gün once temizlediydim heryeri 1 hafta olmus giz tekrar temizliyom bek sicak yaa zor oluyo sicakdakanepelerim bek ağır ve hali kanepenin altinda kaliyi baya spor yapiyom sayilir her temizlikde

kaç derece oralar ben klimada bile berbat hisseiyorum

sıkıldım yavrum çok sıkıcıııı
izin alıcam patronumdan ne diceğimi bilemiyorum geçen cuma akşam mesaj attım yarın tatil mi diye noldu poncik işin mi var dedi güldü
ya çok yoğunda çalışmıyorsun o da görüyor bende sorun olmaz kuzum nişanın olduğunu da biliyor söyle gitsin düşündükçe içinde büyücek

Ayy süper ya menun harikaydi zaten bu duzen devammm et cumaya kesinn 69 olursun
cidden olrmuyum 69 yupiiii yaa bugün 100 gram yeşil fasulye ekliyorum olur dimi sabah daomates salatalık yemedim öğlen yarım salatalık yedim yağ oranı düşük 1 kilo fasülyeye 2 yk zeytinyağı koydum hafif oldu bol kimyonlu birde ...şok diyet gibi normal düzene geçince kilo almam dimi

evet biliyo facede etkinlik yaptım oda geliyor yapmış ama insan 20 gün olunca istemeye çekinmiyo değil
bir süre izin istemezsin sende döndükten sonra telafisi olur ..
evet 20 gün çok fzla ama zaten iş yoğunluğun pek yok ordan yırtıyon tatlım sorun etmez bence

burası 38 derece klima var mı evde bizim burda 39 40 lara çıkıyor klima şart gecede sıcak oluyor
Ayy yok klima vantilatör var temizlik yaptigimdan bi o yana bi bu yana cekmeyim diye açmadım onu da isim bitti sayılır bitince kahvemi alir vantilatörle serinlerim

Bence olursun 69.8 falan bekliyom senden tabi kuzum sebzeyi de eksik etme dengele bence sebze yemegi yeyip yanına protein ekleyebilirsin aslinda protein olsun istersen yada yogurt ye kesin
valla diger menülerine bakmadim ama dünkü menun cok guzeldi canim sok diyet gibi degildi gayet dengeliydibende tavuk yicem bamya da yapcaktim ama gözüm kesmedi belki yaparim esim oglen gitti gece 12 de gelcek isten aksam yemeklerde evde degil iki gün sonra yillik izne ayrilcak 1 hafta evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…