- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.461
benimde öyle ama enerji sıfır nasıl yapcam bilmiyorum birde vergi dairesi bir mükellefin faturalarını istiyorcok işim var bnmde
ay bşde istanbul o yollar fln
:benimde öyle ama enerji sıfır nasıl yapcam bilmiyorum birde vergi dairesi bir mükellefin faturalarını istiyor
öğlen ne yedin senin yediklerini okuyunca belki benim karnım doyar
evet az yemişsin bugün sende neden byle oldu:4 çatal kadar tavuk döner 1 kepekli ekmek corba ayran kuzu bende de pek parlak değildi he bide acı biber tursusu 5 tane
Yemek yoktu dogru düzgün yaaaa olsa yirdimevet az yemişsin bugün sende neden byle oldu
Kapali olur mu gocam kapi pencere koymamiş açmış her yani3günde kapalı ev nasıl toz olur
sıkıldın mı poncik
sıkıldın mı poncik
Ayy süper yakolay gelsin ...
bugün tartıyaçıktığım da 71,30 olduğumu gördüm şok geçirdim cumrtesiden bugüne 1,20 kg gitmiş bu hafta 69 u bile görebilirim
kaç derece oralar ben klimada bile berbat hisseiyorumKapali olur mu gocam kapi pencere koymamiş açmış her yanibi dün babannesigilde yatti eşim yoksa evdeydi gunduzleri biraz da dağıtmış etrafi perşembeden beri evde degilim gitmeden 2 gün once temizlediydim heryeri 1 hafta olmus giz tekrar temizliyom bek sicak yaa zor oluyo sicakda kanepelerim bek ağır ve hali kanepenin altinda kaliyi baya spor yapiyom sayilir her temizlikde
ya çok yoğunda çalışmıyorsun o da görüyor bende sorun olmaz kuzum nişanın olduğunu da biliyor söyle gitsin düşündükçe içinde büyüceksıkıldım yavrum çok sıkıcıııı
izin alıcam patronumdan ne diceğimi bilemiyorumgeçen cuma akşam mesaj attım yarın tatil mi diye noldu poncik işin mi var dedi güldü
36 derece kizzzkaç derece oralar ben klimada bile berbat hisseiyorum
ya çok yoğunda çalışmıyorsun o da görüyor bende sorun olmaz kuzum nişanın olduğunu da biliyor söyle gitsin düşündükçe içinde büyücek
cidden olrmuyum 69 yupiiii yaaAyy süper yamenun harikaydi zaten bu duzen devammm et cumaya kesinn 69 olursun
burası 38 derece klima var mı evde bizim burda 39 40 lara çıkıyor klima şart gecede sıcak oluyor36 derece kizzz
Bebegim pincikim
evet biliyo facede etkinlik yaptım oda geliyor yapmışama insan 20 gün olunca istemeye çekinmiyo değil
Ayy yok klima vantilatör var temizlik yaptigimdan bi o yana bi bu yana cekmeyim diye açmadım onu da isim bitti sayılır bitince kahvemi alir vantilatörle serinlerimburası 38 derece klima var mı evde bizim burda 39 40 lara çıkıyor klima şart gecede sıcak oluyor
Bence olursun 69.8 falan bekliyom sendencidden olrmuyum 69 yupiiii yaabugün 100 gram yeşil fasulye ekliyorum olur dimi sabah daomates salatalık yemedim öğlen yarım salatalık yedim yağ oranı düşük 1 kilo fasülyeye 2 yk zeytinyağı koydum hafif oldu bol kimyonlu birde ...şok diyet gibi normal düzene geçince kilo almam dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?