- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.501
Ayy kuzum yaa gecmisss olsunSchonerDuft
@keptinn
@Buki_89
Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
Ayy keske deseydin bize yazsaydin isinmadan yapıyorum kosu diyeSağol kuzum, valla koşmadan önce yapmadım işte hangi akla hizmetse
Valla bilmiyorum kiKendi kendini onarır diye düşündü herhalde bakalım 15 güne geçerse sıkıntı yok
Belkide öyle düşündü yorma kendini 15 gün kaloriden düşür gerekirse spor da yapma ki ilaçların faydasını görSağol kuzum, valla koşmadan önce yapmadım işte hangi akla hizmetse
Valla bilmiyorum kiKendi kendini onarır diye düşündü herhalde bakalım 15 güne geçerse sıkıntı yok
Ohh rahat rahat sessiz sakin bir kahve keyfiValla yoruldum yemaami yidim kendime geldim kiz
Gec olmadan aksam yemegimi yedim kahve keyfini kizim uyuyunca yapicimbanyo yaptirir yatırırım mis gibi sonra bende keyifffff
1000 in üstünde yersem az az veriyorum hemen 6lara düşeyimde tedavime başlıcam ağustosta ne verirsem kâr diyorum1000 in altina düşme kuzum 1200 al emin ol vereceksin o kaloriyle despor da yapiyon 1000 bile az ben tencerede yapıyorum bamya cok severimm soğani hafif kavurup bamyayi atıyorum ustune domates biber doğruyorum tencerenin agzini kapatip onun kavrulmasini bekliyrm sonra hafif su saliyo ya onu cekince salçasini koyup karıştırıp kavuruyorum sonra suyunu ekliyorum limon sıkıyorum bolcaaa hafif sulu seviyorum ben ondan cok koymuyom suyunu
En guzeliOhh rahat rahat sessiz sakin bir kahve keyfi
Tamam kuzum o zaman 1000 in altına düşme bari 1000 al hep1000 in üstünde yersem az az veriyorum hemen 6lara düşeyimde tedavime başlıcam ağustosta ne verirsem kâr diyorum
Farklı yapıyorsun sen bende az sulu seviyorum
Az yağla soğanı ve sarımsağı kavuruyorum pembeleşince biber salça ekliyorum kavrulunca difrizde donmuş nohutum olur onu eklerim soğukluğu gitsin diye sonra bamya eklerim üstüne biraz domates hafif karıştırıp 1 2 bardak su ekler kapatırım... 15 17 dk pişiyor açınca üstüne sarımsak ezip kuru nane eklerim bazende limon sıkarımEn guzeli
Tamam kuzum o zaman 1000 in altına düşme bari 1000 al hepsen nasil yapiyon bambayi
Dondurma ödülün olsun benim de canım istiyor seker diyetinin 3.cu günündeyim bozmak istemiyorum...afiyet olsunMenüm
Sabah: 1 dilim ekmek, biraz yumurta, biraz menemen, az az peynir zeytin, salatalik maydanoz , sekersiz çay
Ara: 2 top meyveli dondurmaeve geçerken o kadar sıcaktı ki kizima aliyodu eşim bende yidim ama büyüktü baya 4 top vardi ben 2 topunu yedim yarisini esime verdim
Ara: 5 tane küçük bahce kayisisi1 salatalik
Akşam: 2 tane haşlanmış but az bisey patatesinden, yogurtlu dereotlu ciğ kabak, salata
Kahve icerim aksam nescafem bitmis az sütlü turk kahvesi icerim bi kupa
Ayy kuzum yaa gecmisss olsun. Sakatladin kendini yani sonunda zorlama diyom ya
İnşallah cabuk gecer canim sen simdi dinlemeye al kendini cabuk toparlasin ki cabuk basla sporakeske hemen röntgen cekseydi
Ayy keske deseydin bize yazsaydin isinmadan yapıyorum kosu diyebende ayni hatayi ip atlamada yapmistim hergun baya ip atliyodum hızlı hızlı ama hic ısınıyodum sonra cok agridi alt bacaklarim ve bileklerim bi baktim sismis tüm ben doktora gitmemistim inmesini bekledimdi
İnşallah 15 gune kalmaz bile hemen iyilesir seni anlayabiliyorum insan spor yapamicam diye stres yapiyo
Belkide öyle düşündü yorma kendini 15 gün kaloriden düşür gerekirse spor da yapma ki ilaçların faydasını gör
Dondurma ödülün olsun benim de canım istiyor seker diyetinin 3.cu günündeyim bozmak istemiyorum...afiyet olsun
Ayy seninki degisikmisAz yağla soğanı ve sarımsağı kavuruyorum pembeleşince biber salça ekliyorum kavrulunca difrizde donmuş nohutum olur onu eklerim soğukluğu gitsin diye sonra bamya eklerim üstüne biraz domates hafif karıştırıp 1 2 bardak su ekler kapatırım... 15 17 dk pişiyor açınca üstüne sarımsak ezip kuru nane eklerim bazende limon sıkarım
Abs yaparsın kuzum yormadan kendini ..Sağol bebişimDemek ki sakatlamadan sporcu olunmuyor
Heğ işte sanki yılların koşucusuyum da depara kalkıyorum bir de sen kim öyle koşmak kim işte ben de 1 hafta bekledim de bugün artık çok acıdı ya
Aynen çok korkuyorum kilo alıcam diye bu arada ya da kilo veremicem diye
Ne tavsiye edersin
Ben zorlamadan üst kısım çalıştırayım diyorum zaten problem göbekte benim en çok bacaklar sonra da incelir
Zaten bir şey yiyememekten zayıflıcam yine
Seker diyeti mi yapiyosun kiz ayy ben dondurmaya dayanamıyorum sicakda dışarı çıkınca ogle yemegi yerine 2 3 top dondurma yiyom aradaDondurma ödülün olsun benim de canım istiyor seker diyetinin 3.cu günündeyim bozmak istemiyorum...afiyet olsun
Bal yenmiyormuş bugün topiğe baktım da sen bal yiyordun ... yarın belki hurma alırım şekeri dengeler diye yoksa birakacamBenim de 10. gün yanılmıyorsam
Aynen bebegim üst beden çalış sen bu arada bende oyle yapiyodum sakatlanan bölgeyi spora dahil etmeden devam edersinSağol bebişimDemek ki sakatlamadan sporcu olunmuyor
Heğ işte sanki yılların koşucusuyum da depara kalkıyorum bir de sen kim öyle koşmak kim işte ben de 1 hafta bekledim de bugün artık çok acıdı ya
Aynen çok korkuyorum kilo alıcam diye bu arada ya da kilo veremicem diye
Ne tavsiye edersin
Ben zorlamadan üst kısım çalıştırayım diyorum zaten problem göbekte benim en çok bacaklar sonra da incelir
Zaten bir şey yiyememekten zayıflıcam yine
Evet tavsiye ederim bende yeni öğrendimAyy seninki degisikmis
Oo ikiniz mi yapiyonuzBenim de 10. gün yanılmıyorsam
Ayy ben sekere fazla düşkün degilim ama boyle seyler yapinca kısıtlayınca kendimi saldiriyom sonraEvet tavsiye ederim bende yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?