- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.481
temizlikte coke tkili benc e günde 2 kere temizlik yapmsalısınKapali olur mu gocam kapi pencere koymamiş açmış her yanibi dün babannesigilde yatti eşim yoksa evdeydi gunduzleri biraz da dağıtmış etrafi perşembeden beri evde degilim gitmeden 2 gün once temizlediydim heryeri 1 hafta olmus giz tekrar temizliyom bek sicak yaa zor oluyo sicakda kanepelerim bek ağır ve hali kanepenin altinda kaliyi baya spor yapiyom sayilir her temizlikde
ohh tertemiz evde bir kahve mis gibi olurAyy yok klima vantilatör var temizlik yaptigimdan bi o yana bi bu yana cekmeyim diye açmadım onu da isim bitti sayılır bitince kahvemi alir vantilatörle serinlerim
ya inşallah arada sebze de ekleyim o zaman ... kalori 1000 in altında kalıyor birde bin üstü yedim mi kilo veremiorum ben bugün azcık sporda yapayım sıkılaşayım göğüslerim dolgunlaşmış gibi geldi bana çok mutlu oldum .... bamya yı nasıl yapıyon ben bu sene 2 defa yaptım doğaçlama gittim iksi güzel oldu düdüklüye atıyorum 15 dk pişiyor ..Bence olursun 69.8 falan bekliyom sendentabi kuzum sebzeyi de eksik etme dengele bence sebze yemegi yeyip yanına protein ekleyebilirsin aslinda protein olsun istersen yada yogurt ye kesin
valla diger menülerine bakmadim ama dünkü menun cok guzeldi canim sok diyet gibi degildi gayet dengeliydibende tavuk yicem bamya da yapcaktim ama gözüm kesmedi belki yaparim esim oglen gitti gece 12 de gelcek isten aksam yemeklerde evde degil iki gün sonra yillik izne ayrilcak 1 hafta evde
ay dünde ben yaptımmm nişan temizliği buharlaştımBebegim pincikimtemizlik yapiyom buharlaşarak
bir süre izin istemezsin sende döndükten sonra telafisi olur ..
evet 20 gün çok fzla ama zaten iş yoğunluğun pek yok ordan yırtıyon tatlım sorun etmez bence
20 gün izin mi isticenay dünde ben yaptımmm nişan temizliği buharlaştım
inşallah kyuzum bakalım isten cıkarmaz inşallah
iş yoğunluğum yok ama ne biliyim 20 günde az değil
işten neden çıkarsın aran nasıl adamla peki iyi değil miay dünde ben yaptımmm nişan temizliği buharlaştım
inşallah kyuzum bakalım isten cıkarmaz inşallah
iş yoğunluğum yok ama ne biliyim 20 günde az değil
20 gün izin mi isticen
işten neden çıkarsın aran nasıl adamla peki iyi değil mi
bnce vermezevet:
iyi kuzum patronumu seviyorumda bilemedimm yine
Yine olursun kuzum inşallah59 ne güzel bir sayı çok eskiden bende 59 dum ah gençlik
Ölüm gibiydi ama kimse ölmedi derler ya aha onu İstanbul trafiği için demişler bencecok işim var bnmde
ay bşde istanbul o yollar fln
Yine olursun kuzum inşallah
Ölüm gibiydi ama kimse ölmedi derler ya aha onu İstanbul trafiği için demişler bence
birşey demez bence... söyleyebildin mievet:
iyi kuzum patronumu seviyorumda bilemedimm yine
Çok geçmiş olsun kuzum sen spordan önce ısınma hareketi yapmıyo muydunSchonerDuft
kaptinn
Buki_89
Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
Benim anlamadığım neden şimdiden film çekmiyor birşey varsa 15 gün daha mı çekeceksin..evet birşeyler yemelisin zorla kendini birazSchonerDuft
kaptinn
Buki_89
Anca geldim kızlar ortopedideki doktorlara sabır diliyorum böyle bir yoğunluk olamaz resmen 180. sıradaydım
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş
4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedim
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
Doğru düzgün bir şey yiyemedim canım da istemiyor zaten ama zorlayıp yiyeceğim olmadı yoğurt, ayran bir şey idare ederim ilaç içmem lazım
Çok geçmiş olsun kuzum sen spordan önce ısınma hareketi yapmıyo muydun
Benim anlamadığım neden şimdiden film çekmiyor birşey varsa 15 gün daha mı çekeceksin..evet birşeyler yemelisin zorla kendini biraz
Valla yoruldum yemaami yidim kendime geldim kiztemizlikte coke tkili benc e günde 2 kere temizlik yapmsalısın
Gec olmadan aksam yemegimi yedim kahve keyfini kizim uyuyunca yapicimohh tertemiz evde bir kahve mis gibi olur
1000 in altina düşme kuzum 1200 al emin ol vereceksin o kaloriyle deya inşallah arada sebze de ekleyim o zaman ... kalori 1000 in altında kalıyor birde bin üstü yedim mi kilo veremiorum ben bugün azcık sporda yapayım sıkılaşayım göğüslerim dolgunlaşmış gibi geldi bana çok mutlu oldum .... bamya yı nasıl yapıyon ben bu sene 2 defa yaptım doğaçlama gittim iksi güzel oldu düdüklüye atıyorum 15 dk pişiyor ..
ne güzel işte ben eşimle evde olmayı çok seviyorum filme vuruyoruz kendmizi yada diziye yanında cips mısır çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?