Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne yapak

1lt sıcak su 2 çubuk tarçın 1 limon 4 5 karanfil ekle .... belki unuttuysan karışımı yazayım dedim
...
ilaç alıyorsun bişiler ye sebzede olsa ye ilaç alıyorsun ...

bu hafta görmezsem bu hırs ile 69 u haftya görecem belki cumartesi pzar bile görebilirim .... sonra gelsin 65 kilo çok heyecanlı
dimi fitte şeker yok özellikle baktım şişeler bitsin almam artık kafma takıldı
proteini en fazla 1 hafta yapmak gerekiyor sen kaç gün devam ettirmeyi düşünüyorsun .. arkasından karbonhidrat diyetine başlayalım mı

Ben ayran detoksunu gördümdü geçen
Hatta şimdi tekrar baktım SchonerDuft de yapmış galiba son sayfada mesajını gördüm
bence poncikbirgelincik ayrn detoksu değilde protein yap bizim gibi verdiğin kilo kalıcı oluyor 1 balık yedin mi zaten büyük miktarını karşılıyorsun ayran detoksu yapsan verdiğinin yarısını geri alıyorsun kalıcı olmuyor

aynen o detokstlar kalıcı değil ben full protein yemem ama yemeye çalısırım en azından karnımda doyar kalıcıda olur

dur hayat yeni başlıyor ne bezmesi

çok streslendim

Ne oldu öyle şeyler yapmıcan tabii ki

Favorilerimde duruyor ben unutsam kk unutmaz

Aynen sana yaradı protein diyeti bir de normalde yediğinden farklı ya menülerin vücudun çabuk tepki verdi ona

Kafana takılacak bir şey yok kuzum zaten şeker yok içinde

Benim bence yalan oldu zaten az önce salam yiyeceğim dedim öğlen çubuk kraker yedim Tam bir protein deposu

Ama çok iyi geldi saldırır gibi yedim resmen karbonhidrat krizindeymişim

Hadi ya tamam o zaman ayran aşını çıkardık seçeneklerden

aynen o detokstlar kalıcı değil ben full protein yemem ama yemeye çalısırım en azından karnımda doyar kalıcıda olur

çok streslendim
yumurta peynir et balık ağırlıklı olcak sebzelerden protein yüksek olanada bakabilirsin yani kilo vermek için bişiler yapacaksan en güzeli protein ağırlıklı beslenmek
..
stres kortizon salgılar ve kilo alırsın bunun için c vitamini tüketmen gerekiyor stresi engelliyor muydu öyle bişiydi

çok nişan stresi sardı beni nasıl oynucağımı düsünüyorum

tamam kuzum
ben anca 1 aya dönerim gibi bu hafta izine ayrılırım
tm canımcıımmm ben şeederim onu sonra bana bakk sakın izine artı cıkarak ayrılma fena yaparımmmm

ama protein süt o protein eksiğimi ondan tamamlıyorum
diyoosuunnn taaamm mademki öyle olsun kuzuşşşş

oyyy evde iş yapılmıyo tabiiii eşinin sınavları ne zaman bitiyo kuzu ne zaman düze cıkıyosunuz inşallahhh
hemen atla zati detoksa da

Bana da çok güzel geldi tadı yani güzeldir diye düşünüyorum

Ne öneriyorsun o zaman
evet ilk gün ilk öğün gayet güzel geliyo ama sonrasında

artı çıkmam ama ne kadar eksi cıkarım oda mechul

ama paketli gıda tüketmişsin kuzum
o şeker diyetinde yasaktı .. ben dün yeşil fasulye yedim 100 gr akşam iyi geldi bana bugünde kalırsa eşimden 100 gr daha yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…