- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.661
Teşekkür ederim canım
O zaman ne detoksu yapıyoruz
Yeşil çayı iyi hatırlattın dur ben de demleyeyim
1 kilo çok çabucak verdin 69 olmasa bile bir sonraki hafta bu gidişle 69dasın bence hatta belki beraber ulaşırız
Ne bilem canım istemiyı bir şey gurulduyor midem ama iştahı kapatıyor herhalde
Yürüyorken de gidiyordu kilo zaten hep bunlar aç gözlülükten
kaptinn kaptanım kefilim ben o sütte tatlandırıcı var şeker yok denetim masumdur
ne yapak
Ben ayran detoksunu gördümdü geçen
Hatta şimdi tekrar baktımSchonerDuft de yapmış galiba son sayfada mesajını gördüm
ben onu içemem ya
Bana da çok güzel geldi tadı yani güzeldir diye düşünüyorum
Ne öneriyorsun o zaman
hiçbişey yapasım yok şuan hayattanbezdim siz yapın
1lt sıcak su 2 çubuk tarçın 1 limon 4 5 karanfil ekle .... belki unuttuysan karışımı yazayım dedimTeşekkür ederim canım
1 kilo çok çabucak verdin 69 olmasa bile bir sonraki hafta bu gidişle 69dasın bence hatta belki beraber ulaşırız
kaptinn kaptanım kefilim ben o sütte tatlandırıcı var şeker yok denetim masumdur
benceBen ayran detoksunu gördümdü geçen
Hatta şimdi tekrar baktımSchonerDuft de yapmış galiba son sayfada mesajını gördüm
dur hayat yeni başlıyor ne bezmesihiçbişey yapasım yok şuan hayattanbezdim siz yapın
benceponcikbirgelincik ayrn detoksu değilde protein yap bizim gibi verdiğin kilo kalıcı oluyor 1 balık yedin mi zaten büyük miktarını karşılıyorsun ayran detoksu yapsan verdiğinin yarısını geri alıyorsun kalıcı olmuyor
dur hayat yeni başlıyor ne bezmesi
kafama sıkcam
1lt sıcak su 2 çubuk tarçın 1 limon 4 5 karanfil ekle .... belki unuttuysan karışımı yazayım dedim
...
ilaç alıyorsun bişiler ye sebzede olsa ye ilaç alıyorsun ...
bu hafta görmezsem bu hırs ile 69 u haftya görecem belki cumartesi pzar bile görebilirim .... sonra gelsin 65 kilo çok heyecanlı
dimi fitte şeker yok özellikle baktım şişeler bitsin almam artık kafma takıldı
proteini en fazla 1 hafta yapmak gerekiyor sen kaç gün devam ettirmeyi düşünüyorsun .. arkasından karbonhidrat diyetine başlayalım mı
benceponcikbirgelincik ayrn detoksu değilde protein yap bizim gibi verdiğin kilo kalıcı oluyor 1 balık yedin mi zaten büyük miktarını karşılıyorsun ayran detoksu yapsan verdiğinin yarısını geri alıyorsun kalıcı olmuyor
yumurta peynir et balık ağırlıklı olcak sebzelerden protein yüksek olanada bakabilirsin yani kilo vermek için bişiler yapacaksan en güzeli protein ağırlıklı beslenmekaynen o detokstlar kalıcı değil ben full protein yemem ama yemeye çalısırım en azından karnımda doyar kalıcıda olur
çok streslendim
Ne oldu öyle şeyler yapmıcan tabii ki
Favorilerimde duruyor ben unutsam kk unutmaz
Aynen sana yaradı protein diyeti bir de normalde yediğinden farklı ya menülerin vücudun çabuk tepki verdi ona
Kafana takılacak bir şey yok kuzum zaten şeker yok içinde
Benim bence yalan oldu zaten az önce salam yiyeceğim dedim öğlen çubuk kraker yedimTam bir protein deposu
Ama çok iyi geldi saldırır gibi yedim resmen karbonhidrat krizindeymişim
Hadi ya tamam o zaman ayran aşını çıkardık seçeneklerden
tm canımcıımmm ben şeederim onu sonra bana bakk sakın izine artı cıkarak ayrılma fena yaparımmmmtamam kuzum
ben anca 1 aya dönerim gibi bu hafta izine ayrılırım
diyoosuunnn taaamm mademki öyle olsun kuzuşşşşama protein süt o protein eksiğimi ondan tamamlıyorum
oyyy evde iş yapılmıyo tabiiiihadi bakailm verir insallah:)
evet tatlim bugün aksam Saat 17 de baslicak bisaat yazmislar beni Saat 18 de bitcek ve sorusu olan ordan sonra sorcakmis yani benim bugün isden cikmam kesin Saat 7 yi bulur:) aman iyi gecsinde gerisi önemli degil yarindan sonra dinlenirim artik, zaten evimde Aldi basini gidio hahahaha günlerdir kosturmacadan aksam eve geliodum direk bisey ye yat dan baska bisey olmadi hafta sonuda zaten kayinvalidemde gecti ah ah:) acilen bi tatile ihtiyacim varrrrr
hemen atla zati detoksa daTeşekkür ederim canım
evet ilk gün ilk öğün gayet güzel geliyo ama sonrasındaBana da çok güzel geldi tadı yani güzeldir diye düşünüyorum
Ne öneriyorsun o zaman
tm canımcıımmm ben şeederim onu sonra bana bakk sakın izine artı cıkarak ayrılma fena yaparımmmm
diyoosuunnn taaamm mademki öyle olsun kuzuşşşş
oyyy evde iş yapılmıyo tabiiiieşinin sınavları ne zaman bitiyo kuzu ne zaman düze cıkıyosunuz inşallahhh
hemen atla zati detoksa da
evet ilk gün ilk öğün gayet güzel geliyo ama sonrasında
ama paketli gıda tüketmişsin kuzumNe oldu öyle şeyler yapmıcan tabii ki
Favorilerimde duruyor ben unutsam kk unutmaz
Aynen sana yaradı protein diyeti bir de normalde yediğinden farklı ya menülerin vücudun çabuk tepki verdi ona
Kafana takılacak bir şey yok kuzum zaten şeker yok içinde
Benim bence yalan oldu zaten az önce salam yiyeceğim dedim öğlen çubuk kraker yedimTam bir protein deposu
Ama çok iyi geldi saldırır gibi yedim resmen karbonhidrat krizindeymişim
Hadi ya tamam o zaman ayran aşını çıkardık seçeneklerden
at bakalım merak ediyorum
nerden atayimat bakalım merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?