- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.641
oyyy negüzel umarim hersey cok güzel gecer ve bol bol eglenirsin nisaninizda, sonrasinda izinemi ayriliosun sen tatlim?
Aynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim
İnsan koşarken kemiğini nasıl çatlatır saçma gelmişti bana yani cam değil ki bu sert kemik diye düşündüydüm ama koşarken de hep aklımdan şey geçiyordu ya burada kemiğim kırılsa benim sonra saçmalama diyordum kendime niye kırılsın demek ki hissetmişim işte
Bir daha tövbe ne koşması ya 1 ay geçse de koşmam ben yürürüm edebimle adabımla
Bugün içine ettim ama
Sabahtır bir kase yoğurt bu sadece
Ah keşke bilse cumartesidir onu soruyorum ama yok
Spor listesi koymadın diye hatırlıyorum bu hafta
kakoyu çikolatalı yapmışlarevet şimdi biraz olmş
güzel bibiğiiim ama szme peynir yerine beyaz peynir tercih et daha faydalıymiş çünkübide o aradaki çikolata nee noldu şeker diyetineee
az sıksan olurdunda iştenişana kadar 56 olamadım birak 57 bile olamadım
tm kuzum olur bugün müydü senin sunumkaptinn canim ben haftaya cumadan sonra kayinvalidemlerde olcam dügün icin gidecez pazartesi ve sali da izinliyim orda kalip esimin halasiyla ve enistesiyle biraz gezelim dedik türkiyeden geldiler ailece geziler planlandi... yani cumadan sonra izin olabiliyomuyum orda pek girmek istemiyororum kimse buraya uye oldugumu bilmio bilmesinlerde böyle rahat rahat yaziyorum cünki bi sorun olurmu? bugünü atlattikdan sonra cumaya Kadar yine normal Burda olcam herseyimi paylascam Cuma aksam gitcem ve sali aksam gelcem yine
bnce o sütüde içme bozulmasınkakoyu çikolatalı yapmışlarşeker yok halen cumartesiden bugüne temizim beyaz peyniri yiyemiyorum doğru diyorsun bu bitsin lor alcam
Heğ ama büyük değil küçük çatlaklar oluyormuş minik ona rağmen ağlattı bir hafta üzerinde yaşadım bir de
15 gün şimdi bu ilaçları kullanacağım sonra geçmezse bir röntgen çekecek koşu yasak bana 1 ay
yapsak mı hangisini yapsak nasıl yapsakaz sıksan olurdunda iştedetoks mu yapsak napsak yaaa
tm kuzum olur bugün müydü senin sunumnasıl gidiyo ne zaman başlıcak
insallahhh canımmmya evet ayrılmak ıstıyorm ama daha patronumla knousamadımm zaman kolluyorum inşallah ayrılcam
yaaaaaaaa ben inanmıyorum kendime nasılda unuttum
ay inanmıyorumdikkat et yaa koşu spor falan hiçbişey yapma Allah korusun daha kötü olursun
yapsak mı hangisini yapsak nasıl yapsak
şu 3 günlük liste vardı galiba o nasıldı duruyo mu sendeay inanmıyorumdikkat et yaa koşu spor falan hiçbişey yapma Allah korusun daha kötü olursun
yapsak mı hangisini yapsak nasıl yapsak
Geçmiş olsun kuzumBir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış
İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni
Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç
Olsun kuzuş hatırlıyordur herkes yazarız hemen şimdi sen yenisini hazırlayınca
Kimi hangi takım yapacağız bilsem ben hazırlardım da
Bacaklı şeyler pek yapmıyorum zaten
Bana da de detoks ben de +yım su tutuyorum ilaçlardan ben de detoks istiyorum
şu 3 günlük liste vardı galiba o nasıldı duruyo mu sende
aman neyse kalsın ya bende bi boşvermişlik var hayır olsun inşallahbende hazırlarımda kaç gün geçtikaptinn hazırlıyım mı kuzu yenisini unutmusum yoksa kalsın mı bu hafta
bende artıyım galiba hiç bilmiyorum tartılmadım
durmuyo ama bulabilirimmmde yapabilirmiym bilmiyorumm
eh yani ben öğle yemeğine gitcm birazdanHerkese günaydın kızlar diyeceğim de öğlen olmuş resmen
birazdan içerim ben kimyonlu su .. yeşil çayda yapacam ödem kalmaz vücutta ... bende çok heves ettim cumaya 69,90 olayım diye ama şuan çok uzak görünüyor o kilo bana nedense böyle gidersem 69u görme ihtimalim çok yüksekBir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış
İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni
Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç
1 kase yoğurt mu yedin sadece nedenAynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim
İnsan koşarken kemiğini nasıl çatlatır saçma gelmişti bana yani cam değil ki bu sert kemik diye düşündüydüm ama koşarken de hep aklımdan şey geçiyordu ya burada kemiğim kırılsa benim sonra saçmalama diyordum kendime niye kırılsın demek ki hissetmişim işte
Bugün içine ettim ama
Sabahtır bir kase yoğurt bu sadece
Ah keşke bilse cumartesidir onu soruyorum ama yok
Spor listesi koymadın diye hatırlıyorum bu hafta
aynen canim dikkat et bundan sonra, simdi olan oldu ama iyilesmene bak sakin olaki kendini yorma:) evet hizli yürümede cok iyi ve cok etkiliAynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim
tamam kuzumaman neyse kalsın ya bende bi boşvermişlik var hayır olsun inşallah
spor lsitesini sonra ayarlarız kuzum bu hafta herkesler dagıldı zaten spor yapan yok pek parte gelsin buki ve yuzlesmegnunu dönsün bakalımm
sen kac gün izin alcan 1ay sonra dönersin dimi
eh yani ben öğle yemeğine gitcm birazdan
ama protein süt o protein eksiğimi ondan tamamlıyorumbnce o sütüde içme bozulmasınyık etme kac gününe
Şimdiden afiyet olsun o zamanaman neyse kalsın ya bende bi boşvermişlik var hayır olsun inşallah
spor lsitesini sonra ayarlarız kuzum bu hafta herkesler dagıldı zaten spor yapan yok pek parte gelsin buki ve yuzlesmegnunu dönsün bakalımm
sen kac gün izin alcan 1ay sonra dönersin dimi
eh yani ben öğle yemeğine gitcm birazdan
hadi bakailm verir insallah:)insallahhh canımmmya evet ayrılmak ıstıyorm ama daha patronumla knousamadımm zaman kolluyorum inşallah ayrılcam
tm kuzum olur bugün müydü senin sunumnasıl gidiyo ne zaman başlıcak
Geçmiş olsun kuzum
bende hazırlarımda kaç gün geçtikaptinn hazırlıyım mı kuzu yenisini unutmusum yoksa kalsın mı bu hafta
bende artıyım galiba hiç bilmiyorum tartılmadım
durmuyo ama bulabilirimmmde yapabilirmiym bilmiyorumm
birazdan içerim ben kimyonlu su .. yeşil çayda yapacam ödem kalmaz vücutta ... bende çok heves ettim cumaya 69,90 olayım diye ama şuan çok uzak görünüyor o kilo bana nedense böyle gidersem 69u görme ihtimalim çok yüksek
1 kase yoğurt mu yedin sadece neden
aynen canim dikkat et bundan sonra, simdi olan oldu ama iyilesmene bak sakin olaki kendini yorma:) evet hizli yürümede cok iyi ve cok etkili
ama protein süt o protein eksiğimi ondan tamamlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?