- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.801
umarim canim ya tabi cok zor biseyTabii ki kuzum gerçekten içim cız etti yani 7 sene emek verip öyle kalmak çok kötü olur kendim de akademisyenlik hedeflediğim için ileride empati yaptım çok zor ya bu kadar okuyoruz gece uykusuz kalıyoruz yazık pek acımasız oluyor Almanlarda kurallar konusunda umarım yardımcı olurlar
Yok 14. Takimla basladim kaptanliga sonra bi donem biraktim baskasina devrettim olmadi duzen bozuldu tekrar devraldimKafa derisi nefes almaz tabi doğru sıkıntı basar insana
14. takımdan önce de mi kaptanlık yaptın nirdee
Aynen ben ve parte en eskileriyiz ama en eskiii bennnnBaya da çok yapmışsın14. Takım baş üyelerindensin resmen
Bende kaptanim taaam mitehdit demkD:
çünkü bugün salı ve salılar normal günlerden daha uzundur
sağol kuzuummmmgitmem buralardaym hep
siz uyumlu oldugunuz için bende anlayışlıydım
kıskaaaannnccc
hemen de atlamış cekemiyon demiD:
Bence pazarpeki hangi gün kısa tatlım
evet haklısın diceksin o ne bicim surat
he ben öle güzel yparım işteYok 14. Takimla basladim kaptanliga sonra bi donem biraktim baskasina devrettim olmadi duzen bozuldu tekrar devraldimbi sure sonra keptine biraktim o cok guzel yapti
hayır en güzel ben yaptım en co ben yaptım takımı tepelere taşıdım ben beeeennnn keğtıınn yaptıBende kaptanim taaam mibenimde hakkim var bu takimda tek basina ustlenemezsin hadi kavgaya tutuşak ayahahaha
Gidersen beddua ederim kilo alir donersin beğii sinirlendiğme
Afagahahahhahaha bu özlü sözün üstüne soz olmaz susuyorumevet haklısın diceksin o ne bicim surat
he ben öle güzel yparım işte
hayır en güzel ben yaptım en co ben yaptım takımı tepelere taşıdım ben beeeennnn keğtıınn yaptı
o zamana su şahane sözü iletiyorum
duanla doğmadım ki bedduanla öleyim
kamyoncu kızıyız biz kızıııımm
ayy birde tril tril kısa bir elbise topuklu beyaz ayakkabı aman allahımHevesini almıştır arada peruk da tak sarı sarı hahah
Hem sarı hem kıvırcık hem zayıf vallahi fıstık gibi
şun herşey istiyor canım ev yerine nere gitsem de tıka basa olsam2 saat yapmak hedefim katmer anca eriracik cikilat da yidimdi
Ayy buz gibi dolaptan çıkmis mandalina olaydi yirdik
İstemesin suan zamani degillllşun herşey istiyor canım ev yerine nere gitsem de tıka basa olsamçikolata istemiyor ama
ayy birde tril tril kısa bir elbise topuklu beyaz ayakkabı aman allahım
İstemesin suan zamani degillllbelki cuma tarti sonrasi ufak bi kacamak yapagsin
İki dene ickili cikilat yise nolar kiŞu an kendine hayran kaldın dimi işte aynanın karşısına o şekilde geçtiğin günleri düşün ve çikolataya hayır de
Bak nasıl fiştekliyor bizi bak kendisi kara kuru tabi
Nee cubuk krakere mi saldirdin bugunİki deneyle kalacağsa iyi de ben bir başlarsam bir kutu gidecek gibime geliyor
Bugün çubuk krakerlere saldırmam gibi
Bu hafta yapmayalım dedi cumartesi unuttuydu eklemeyelim sonraki hafta yaparık dedi
Nee cubuk krakere mi saldirdin bugunnapiyon sen ben yiyom mu evet bende yedim bugun coh ama konumuz bu degil yime didim sağa saat 3 bucukda kestim yemeyi bida bisi yemicem bi kase yogurt yerim sadece 100 dk twist stepper yaptim
cuma günü şeker diytimi devam ettirebilirsem kaçamak yok ama etmemişse kimse tutamaz beniİstemesin suan zamani degillllbelki cuma tarti sonrasi ufak bi kacamak yapagsin
başka şekillerde de hayal ediyorumŞu an kendine hayran kaldın dimi işte aynanın karşısına o şekilde geçtiğin günleri düşün ve çikolataya hayır de
Bak nasıl fiştekliyor bizi bak kendisi kara kuru tabi
Normalde 30 veya 45 dk yapiyom ama cok yeyince boyle yapicam artik ceza olsun bana bende katmer yaptim esim isteyince ama ben yemicektim tambugday ekmegimi getirdim sofraya ama esim iki banak al nolcak dediSenin bilekler iyi dayanıyor he
Gerçi 50 kilo bir şey taşıyor üstünde neden dayanmasın ben gibi 70 mi
Bugün ben sadece 500 kalori aldım henüz
Günlerdir eppek bile yememiştim baktım önümde duruyor dedim iki tane alacağım
Aov bir baktım saldırıyorum
Karbonhidrata aç kalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?