Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

umarim canim ya tabi cok zor bisey anlicaniz moraler bozuk bizde

Kafa derisi nefes almaz tabi doğru sıkıntı basar insana

14. takımdan önce de mi kaptanlık yaptın nirdee
Yok 14. Takimla basladim kaptanliga sonra bi donem biraktim baskasina devrettim olmadi duzen bozuldu tekrar devraldim bi sure sonra keptine biraktim o cok guzel yapti

Bende kaptanim taaam mi benimde hakkim var bu takimda tek basina ustlenemezsin hadi kavgaya tutuşak ayahahaha
Gidersen beddua ederim kilo alir donersin beğii sinirlendiğme

evet haklısın diceksin o ne bicim surat

Yok 14. Takimla basladim kaptanliga sonra bi donem biraktim baskasina devrettim olmadi duzen bozuldu tekrar devraldim bi sure sonra keptine biraktim o cok guzel yapti
he ben öle güzel yparım işte
Bende kaptanim taaam mi benimde hakkim var bu takimda tek basina ustlenemezsin hadi kavgaya tutuşak ayahahaha
Gidersen beddua ederim kilo alir donersin beğii sinirlendiğme
hayır en güzel ben yaptım en co ben yaptım takımı tepelere taşıdım ben beeeennnn keğtıınn yaptı
o zamana su şahane sözü iletiyorum
duanla doğmadım ki bedduanla öleyim
kamyoncu kızıyız biz kızıııımm

Afagahahahhahaha bu özlü sözün üstüne soz olmaz susuyorum

ayy birde tril tril kısa bir elbise topuklu beyaz ayakkabı aman allahım

Şu an kendine hayran kaldın dimi işte aynanın karşısına o şekilde geçtiğin günleri düşün ve çikolataya hayır de
İstemesin suan zamani degillll belki cuma tarti sonrasi ufak bi kacamak yapagsin

Bak nasıl fiştekliyor bizi bak kendisi kara kuru tabi

Şu an kendine hayran kaldın dimi işte aynanın karşısına o şekilde geçtiğin günleri düşün ve çikolataya hayır de

Bak nasıl fiştekliyor bizi bak kendisi kara kuru tabi
İki dene ickili cikilat yise nolar ki saka yapiyom SchonerDuft yime giz kuru kizlar olacuh

İki deneyle kalacağsa iyi de ben bir başlarsam bir kutu gidecek gibime geliyor
Bugün çubuk krakerlere saldırmam gibi

Bu hafta yapmayalım dedi cumartesi unuttuydu eklemeyelim sonraki hafta yaparık dedi
Nee cubuk krakere mi saldirdin bugun napiyon sen ben yiyom mu evet bende yedim bugun coh ama konumuz bu degil yime didim sağa saat 3 bucukda kestim yemeyi bida bisi yemicem bi kase yogurt yerim sadece 100 dk twist stepper yaptim

100 dk twist shape stepper yaptim6348 adim attim 906 kalori yaktim bacaklarim öldü galiba

Nee cubuk krakere mi saldirdin bugun napiyon sen ben yiyom mu evet bende yedim bugun coh ama konumuz bu degil yime didim sağa saat 3 bucukda kestim yemeyi bida bisi yemicem bi kase yogurt yerim sadece 100 dk twist stepper yaptim

Senin bilekler iyi dayanıyor he
Gerçi 50 kilo bir şey taşıyor üstünde neden dayanmasın ben gibi 70 mi
Bugün ben sadece 500 kalori aldım henüz
Günlerdir eppek bile yememiştim baktım önümde duruyor dedim iki tane alacağım
Aov bir baktım saldırıyorum
Karbonhidrata aç kalınca

Normalde 30 veya 45 dk yapiyom ama cok yeyince boyle yapicam artik ceza olsun bana bende katmer yaptim esim isteyince ama ben yemicektim tambugday ekmegimi getirdim sofraya ama esim iki banak al nolcak dedidemez olaydi ayy baslayinca duramadim sonra yedim diye sinirlendim hazir paket kek yidim 2 dene ve peynirli cubuk Niye boyle yapiyom bilmiyom ki halbuki cok yidin iste niye devam ediyon dursana Sonra dedim napiyom ben mahvettim günü en azindan sporla telafi edim didim 3 bucukda biraktim yemegi bida bisey yemezsem belki kilo almam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…