Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cuma günü şeker diytimi devam ettirebilirsem kaçamak yok ama etmemişse kimse tutamaz beni

Ama cumartesi sadece sonra yine haftaya 70 dönersin garışmam

Bir de hafta ortasında yapıyon yani hani cumartesi falan olsa telafisi kolay da neden salı pıncır anlatsana biraz

Ya o öyle oluyor ben önceden inanmazdım kriz olayına da başıma gelince anladım bir bakmışsın gidiyor löp löp diye

Ayy haftada bir geliyo kriz bana gozum dönüyo nasil yiyom anlamiyom yutuyom resmen dua et persembe gelmedi kriz salinin kurtarilir bi dali var yine de

Ayyy canimmmmm simdi okudummmmmm. Allah kolaylik versin yaaa insallah bir cikar yol bulursunuz

O zaman devam ettirceksin 7lerden kurtulurken şoklamak yok acik 67 falan ol bi garantile 6lari sonra yaparsin

HeeeEki Görüntüle 2022501 acik de squat yapiyim agirlikla hazır isinmisken
O enerjiden bende istiyorum: D yarım saat kadar yürüdüm eve gidince halim kalmamış olcak gergin bir gündü eve gidip yemek yicim çok acıktım sonra devrilecem
Migrosa girdim canım her şey istedi şeker diyeti de neymiş az az yersin ne olcak bile dedim kendime inanamadım ve kendime aktive kayısıli alıp çıktım delirmenin anlamı yoktu dimi Velvette

kizlar buarada menü paylasamadim hic bugün paylasim bari

Sabah bi kahve ictim
ögle Hindi etli salata vardi kantinde harikaydi... ve sonrasinda coook sicak oldugu icin bi top dondurma yedim ama kücükdü yani büyük degildi
aksam eve gidincede yogurt yicem tek pek istahim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…