- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.941
Ohhh superrr cumaya eksiye inersin kuzumGünaydın
+300e geriledim bile 70.8im şu an
Bu maydanoz suyu bir mucize
Peki onu ben öyle hazırladım dolapta duruyor kavanozda bir şey olmaz herhalde
Yoksa her gün yeni mi yapmak lazım ben ona göre maydanoz alayım bugün
evet evet aranıza dönüyorum ... sen ne yaptın eşin nasıl çözüm bulabilmiş miozaman buhafta listeye giriomusun tatlim?
Olsun canim haftaya kesin 69sun oyle dusunGünaydın kızlar bugün 71 gördüm tartı 70.90 ile 71 arası gitti geldi 71 de durdu 70.90 olaydı iyiydi.sanırım benim 69 hayal olarak kalacak
Gunaydin beybigünaydınlaaarrr
Gunaydin bebegimGunaydinnnn
bakim dedimmm
Kizlar bi suredir gelen giden farkli kisiler geldii. Uzun zaman once grup tam guzel haldeydi sonra dagildi. Suan yine grubumuz cok guzelhic bozulmamasini umuyorum. Hepinizi muck
Şükür canim biraz olsun rahatlamıştır içinizcok sagolun kizlar, sizinle dertlesmek güzel jaaaa iyiki varsiniz...
dün eve gittim biraz konustuk ettik elimden geldince destek olmaya calistim esime tam biz konusurken bi mail geldi telefonuna veee kücükde olsa bir umut bugün galiba kendi istegiyle ayrilabilcek, ozaman sadece okul degistirmesi gerekecek bu zamana Kadar yazdigi sinavlar ve puanlar sayilmis olcak en fazla uzarsa bikac ay Kadar bisey uzicak... ama yeni okula gecmeyi basarirsa eger parttime bi ise de girmeyi planliyor, ozaman bende azda olsa rahatlarim tüm sorumluluk bendeymis gibi hissetmem:) insallah hersey yoluna gircek dua edin bol bol bizim icin
Gunaydin canim hadi inşallah cumaya 68 lerde olursunGünaydin kizlar, dügün haftasi catti ve benimde son hedefe ulasma haftam bakalim 68,00 görebilecekmiyim, pazartesi acik arti olmustum ama dün düzelmistibugün ve yarin dikkat edersem hedefime ulsirim sanirim
seninle beraber göreceğiz 69 u kuzum belki direk 68 lere geçeriz
Ohhh superrr cumaya eksiye inersin kuzum
Annemde kaynatmis dolaba koymus buz gibi iciyo 3 gün falan icmis ayni suyu bisey olmaz heralde
evet her sene kullnıyorum ama bu sene ekim e saklıyorum hpsini büütün yaz burdaym yani
evde de olsa tatil güzel bişey kuzum
he demek öledmek kem gözlüyüm demek benden şüphelendiniz demek beni ötekileştirdiniz @SekerPancarii bunlarda sana
Hee tadi pek hos degel ama sifa niyetine artik tika burnu icAynen bak takdir i ilahi artık ikimizin de öyle denk geldi
Birbirimize destek oluruz
Şu an hemen hemen aynıyız zaten bu hafta 70le kapatsak haftaya 1-1,5 verip 6lara düşeceğiz sonra gelsin fırında pattisler
Burnumu tıkayıp içtim valla normalde de hiç sevmem maydanoz ama başımın üstünde yeri var artıkÇok sağol valla tavsiye için
insallah canim cok sagol, evet rahatladik biraz o haberden sonraŞükür canim biraz olsun rahatlamıştır içinizinşallah hersey yoluna girer dua edelim bol bol
evet insallah cok heycanliGunaydin canim hadi inşallah cumaya 68 lerde olursun
cok sevindim gel artik zatennn... bi umut var bakalim bugün o yetkili kisinin yanina gitcekti bakalim son durumu aksam ögreniriz insallahevet evet aranıza dönüyorum ... sen ne yaptın eşin nasıl çözüm bulabilmiş mi
evet canim insallah... buarada kendi telasimdan seni tebrik bile edemedim hayirli olsun kaptanligin:) bize biraz fena bi kaptan ol olurmu yemeklerimize karis ki hemencik hepimiz incecik olalimBir nebze olsun umut çıkmasına sevindim
Dediğin gibi yeni bir okula başlasın da part time işle yükünüz hafifler
anladim canim hic takma kafana sonra birden iniosun zaten bazen tartida öyle gariplikler oluyo:) buaksam bende yapcam onu bakalim ödem varmi yokmu görelim dimiGünaydın kaptanım böyle düşünmene sevindim bence de burası ne güzel kendi içinde çılgın ama sakin bir grup
İyi tatiller ve bol bol eğlenceler
Seni ve kırbacını özledik, kalbimizdesin
Maydanoz suyu içiyorum canım
Dünyanın en güzel tatlı içeceği değil ama işe yarıyor
İçtiğim ilaçlar ödem yapıyormuş da
Dün sabah +600düm akşama doğru bahsetmek bile istemiyorum 72lere çıkmıştım korkunç
70,00 olma ihtimalim var bugün yarın spor yaparım kalorimi 800 tutcam yeşil çay karışımını yaptım bugün bol su yarın 70,50 ü görürüm büyük ihtimal ile .. seninle aynı kilo ilerliyecezAynen bak takdir i ilahi artık ikimizin de öyle denk geldi
Birbirimize destek oluruz
Şu an hemen hemen aynıyız zaten bu hafta 70le kapatsak haftaya 1-1,5 verip 6lara düşeceğiz sonra gelsin fırında pattisler
Burnumu tıkayıp içtim valla normalde de hiç sevmem maydanoz ama başımın üstünde yeri var artıkÇok sağol valla tavsiye için
cok sevindim gel artik zatennn... bi umut var bakalim bugün o yetkili kisinin yanina gitcekti bakalim son durumu aksam ögreniriz insallah
Ayy benim gorumcem kvdem de hep ayni seyi söylüyo resmen böyle cirkin duruyo demeye getiriyolar ama ben boyle seviyom diyombuarada kizlar görümcelerim bu halimi pek begenmedicok zayif duruomusum azcik kilolu halim daha güzelmis, hatta kaynatam bile dedi kizim sana kilo cok yakisio diye icimden diom ya bi birakin daha bes kilo vercem ben tüm hafta sonu ellerinden gelen herseyi yaptilar cok yemek yemem icin
sagol tatlim, benim sunumum cok iyi gecti resmen catir catir ingilizce konustum kendimde sastim:) sunumdan önce organize eden Adam dediki ay cok sorum olcak size baya kafa karisikligim var falan dedi bende dedim sunumdan sonra tüm sorulari yanitlamaya caliscam neyse sunumu yaptim bittim adama söyle bi göz attim Adam aynen sunu dedi tüm sorularimi giderdiniz sorum kalmadi
dularım sizinle allah emeklerinizi yemesin .. senin sunum nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?