Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahahaah neyse takmicaz demeki birakcaz konussunlar he he dicez devam yapcaz istedimiz kiloya gelene Kadar
Aynen ben hic tepki bile vermiyom artik hele esimin babannesi acıyo bana resmen ekmek ye kizim ekmek diyo ne cektim ben bu kiloya inip korumak icin

inşallah canım .. iyi geçmiş diyorsun atarsın bende imzayı da

cok sevindim kuzum eminim yoluna gircek bütün işleniriz bi kaç uzuyosa iyiymiş ben bütün dönem uzar diye düşünmüştüm cok sevindm

Yioo kem goz dimedik biz neden oyle bir sonuc cikardin anlamiyoğumbebiskosmos

halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim
kırdın beni premses

hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi

halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim
kırdın beni premses

hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi
hahaha evet ya sorma aynen öyle vallah aman bosver benim icin önemli olan kendimi nasil iyi hissediosam o gerisi kosnussun bize ne dimiiiii

kızlar bugün amcam dolma getirmiş stajer kız yoğurt çorbası yapmış ... ben nasıl dayanacam o dolmaya ve yoğurt çorbasına
corba cok mu kalorili ki kuzu akşam bizde de dolma vardı yedim 1tane allah affetsin artık

e

evet tatlim böyle olursa cok iyi olcak insallah
eşler birbirine destek oldu mu hersey halloluyo sen akşam eve gidince otur kuran oku bol bol dua et eşin için

hahaha evet ya sorma aynen öyle vallah aman bosver benim icin önemli olan kendimi nasil iyi hissediosam o gerisi kosnussun bize ne dimiiiii
aynnennn kim ne derse desin

ya bana şoklama olur en çok ama kalorisi çokmuş 224 koları yğ deposu bir de çorb da 174 kalori yağ oranı yine yarım kase çorba içeyim ödülüm olsun dayanamazsam 1 lokma dolma yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…