- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #218.981
yoooo liste bu hafta yok
cok acıktım bn boşver porfili morfili
sabah kl payıyla evde kahvaltıyı kacırdım tam cıkıyodm annem kahvaltı hazır dedi
2 lokma simit attım agzıma gerisini arkadasıma verdm yetmedi
eşler birbirine destek oldu mu hersey halloluyosen akşam eve gidince otur kuran oku bol bol dua et eşin için
aynnennn kim ne derse desin
yemişsinya bana şoklama olur en çok ama kalorisi çokmuş 224 koları yğ deposu bir de çorb da 174 kalori yağ oranı yine yarım kase çorba içeyim ödülüm olsun dayanamazsam 1 lokma dolma yerim artık
2 lokmacıkyoooo liste bu hafta yok
sen bu simidi alışkanlık haline getirdin
inşallah kuzumevet cok haklisin canim en önemlisi o... aynen yapim ben öyle insallah hayirlisiyla atlatalim bu günleride
oh cok güzel olmş kuzu 4km bence cok iyi akşamda cıkarsn miiisssskızlar bugün kütüphaneye gideyim dedim kapalıymış resmen boşa yol teptim iyi oldu ama azıcık yürümüş oldum 4 km kadar
çorba tavukluymuş kuzum 1 çorba kaşığı yedim minik bir dolma vardı içinde nohut et olunca cezbetti beni akşam 1 saat spor yapıp 15 grm badem de vardı onları da yemicim dengelerim zaharyemişsin
2 lokmacık
inşallah kuzum
oh cok güzel olmş kuzu 4km bence cok iyi akşamda cıkarsn miiissss
neden kapalı ki hafta içi kapalı oluyor mukızlar bugün kütüphaneye gideyim dedim kapalıymış resmen boşa yol teptim iyi oldu ama azıcık yürümüş oldum 4 km kadar
yemişsin
2 lokmacık
inşallah kuzum
oh cok güzel olmş kuzu 4km bence cok iyi akşamda cıkarsn miiissss
dolmanın içine nohutta mı konuyomuşşşş ilk defa duydummmçorba tavukluymuş kuzum 1 çorba kaşığı yedim minik bir dolma vardı içinde nohut et olunca cezbetti beni akşam 1 saat spor yapıp 15 grm badem de vardı onları da yemicim dengelerim zahar
ben hiç bişey yiyemedm ya açım şu anbende bulgur pilavi yedim baya vardı
dolmanın içine nohutta mı konuyomuşşşş ilk defa duydummm
ben hiç bişey yiyemedm ya açım şu an
midem almadı niyeyse tatlı aldm yanıma bakalım yiyebilirsem ondan yerimyesene aç kalmaaa
midem almadı niyeyse tatlı aldm yanıma bakalım yiyebilirsem ondan yerim
strestendir
hadi gözün aydın bebeğiiimm cok sevindm rahat rahat hazırlanırsın artık gezer tozarsnkızlar izinimi aldımabi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi savolun efendim didim
SchonerDuft kaptinn
hadi gözün aydın bebeğiiimm cok sevindm rahat rahat hazırlanırsın artık gezer tozarsn
bende koyuyorum bazen çok yakışıyordolmanın içine nohutta mı konuyomuşşşş ilk defa duydummm
ben hiç bişey yiyemedm ya açım şu an
vooo ne kdar anlayışlı bir patronkızlar izinimi aldımabi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi savolun efendim didim
SchonerDuft kaptinn
vooo ne kdar anlayışlı bir patron
gözün aydın tatlın cumadan sonra yoksun o zaman
evet canim insallah... buarada kendi telasimdan seni tebrik bile edemedim hayirli olsun kaptanligin:) bize biraz fena bi kaptan ol olurmu yemeklerimize karis ki hemencik hepimiz incecik olalim
anladim canim hic takma kafana sonra birden iniosun zaten bazen tartida öyle gariplikler oluyo:) buaksam bende yapcam onu bakalim ödem varmi yokmu görelim dimi
70,00 olma ihtimalim var bugün yarın spor yaparım kalorimi 800 tutcam yeşil çay karışımını yaptım bugün bol su yarın 70,50 ü görürüm büyük ihtimal ile .. seninle aynı kilo ilerliyecezama mide bulantım çok sebebi protein mi diye düşünüyorum sıcaklar mı çözemedim
fırın patates
halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim
kırdın beni premses
hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi
kızlar izinimi aldımabi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi savolun efendim didim
SchonerDuft kaptinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?