- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.001
ne girmesi kız nişanlın ile güzel güzel vakit geçir .. maşallah kız benim patronda yle amca olunca vermek zorund kalıyormaşallah dirmisin patronuma
evet kuzum yokum girebilir miyim bilmiyorum bişey diyemiyorum cünkü cok yoğun olucam
Sağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum
İndi kız bugün çok iyidi ya bu maydanoz şeysi valla gitti hepsi
Proteinin fazlası onu yapıyor evet bir de fazlası da bu kadar su tutumuna sebep oluyormuş dün parte de yazdı belki görmüşsündür internette de görmüştüm ama sen yeni yeni başladığın için tıkamamıştır bir de senin oranların normaldi ben abarttım 100ün falan üstüne çıkıp
Sen o yaptığın suyu her gün mü içiyorsun peki
Ay evet buna katılıyorum
Kilo alsan da laf derler zayıflasan da
O yüzden iyisi mi takılmamak
Millet hep diyecek bir şey buluyor
Hadi gözün aydın her şeyi rahat rahat hazırlarsın artık
ne girmesi kız nişanlın ile güzel güzel vakit geçir .. maşallah kız benim patronda yle amca olunca vermek zorund kalıyor
ilk gün ben 129 yapmıştım ikinci gün 9lardaydı sanırım ... şişlik var zaten ayak parmaklarımda çaydan yaptım rahatladım azcık .... 2 gün yapıp ara veriyorum haftada 1 yapmaya çalışıyorum vücut çok alışmsın sonra onsuz wc ye çıkamam falanSağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum
Proteinin fazlası onu yapıyor evet bir de fazlası da bu kadar su tutumuna sebep oluyormuş dün parte de yazdı belki görmüşsündür internette de görmüştüm ama sen yeni yeni başladığın için tıkamamıştır bir de senin oranların normaldi ben abarttım 100ün falan üstüne çıkıp
Ay evet buna katılıyorum
bence yorma kendini kuzum 15 gün 1 ay olmasınBen uyuyakalmışım kızlar
Güya 11.30a kadar uyuyacaktım bir baktım saat 2ye geliyor
Kalkıp şimdi azcık spor yapacağım bacaklarım izin verdiğince
Sonra dişçiye gitmem lazım
deniiyyciiiimmmbende koyuyorum bazen çok yakışıyor
he ağzı olan konuşuyoSağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum
Ay evet buna katılıyorum
ne çayı kızzzilk gün ben 129 yapmıştım ikinci gün 9lardaydı sanırım ... şişlik var zaten ayak parmaklarımda çaydan yaptım rahatladım azcık .... 2 gün yapıp ara veriyorum haftada 1 yapmaya çalışıyorum vücut çok alışmsın sonra onsuz wc ye çıkamam falan
ne çayı kızzz
wcye cıkamıyosanız size çay tarifi veririmkeptin duymasın
he iyi iyi yap öyle:)Sağ ol kuzuş heğ ben lady değilim keptinn gibi çirkefleşebiliyorum
i kız bugün çok iyidi ya bu maydanoz şeysi valla gitti hepsi
Pazara çıktım sayılır mıyemişsin
2 lokmacık
inşallah kuzum
oh cok güzel olmş kuzu 4km bence cok iyi akşamda cıkarsn miiissss
Tadilat mı ne yapıyorlarmışneden kapalı ki hafta içi kapalı oluyor mu
Bir premses bir premsese aslağ küsmez
halbukim ne kadarda masum ne kadarda zaararsız biriyim
kırdın beni premses
hep aynı şeyler zayıflayana kadar bi kac kilo versen güzel durur verincede yakışmıyo kilo alsan daha iyi
Hee herkes beni sarisin saniyimis bende esmerlestirdim avartar kizimiherkesler profil resimlerini değiştirmişleeee bende değiştirdim
Yogurt corbasi ic kuzum iyi olur dolmadan da bi tane yersin kalori saymiyo muydun aksam da bi protein patlatirsin ohhhkızlar bugün amcam dolma getirmiş stajer kız yoğurt çorbası yapmış ... ben nasıl dayanacam o dolmaya ve yoğurt çorbasına
LoveeeeeGünaydın kaptanım böyle düşünmene sevindim bence de burası ne güzel kendi içinde çılgın ama sakin bir grup
İyi tatiller ve bol bol eğlenceler
Seni ve kırbacını özledik, kalbimizdesin
Maydanoz suyu içiyorum canım
Dünyanın en güzel tatlı içeceği değil ama işe yarıyor
İçtiğim ilaçlar ödem yapıyormuş da
Dün sabah +600düm akşama doğru bahsetmek bile istemiyorum 72lere çıkmıştım korkunç
Evet kem gozzevet her sene kullnıyorum ama bu sene ekim e saklıyorum hpsini büütün yaz burdaym yani
evde de olsa tatil güzel bişey kuzum
he demek öledmek kem gözlüyüm demek benden şüphelendiniz demek beni ötekileştirdiniz @SekerPancarii bunlarda sana
eveeeetGunaydin bebegimevet demi cok guzel takimimiz suan
Hee iyi olmus bu hafta duzenli spor yapamadimdiyoooo liste bu hafta yok
sen bu simidi alışkanlık haline getirdin
Bisi olmaz kiz minicik diyon etli diyon afiyet olsunkızlar dayanamadım minik 1 etli dolma gömdüm sabah yürümüştüm azcık akşamda spora vururum dengelerim artık çok güzeldi ama
Hee iyi olmus bu hafta duzenli spor yapamadimdi
kızlar izinimi aldımabi maaşımdan keselim rapor alayım yada dedim yok ya önemli değil gerek yok didi burda olduğum zamanlar acıl bişi olursa çağırırsın didim tamam didi utanıyorum böyle izin istemeye artık senden dedim olurmu öyle şey nişan bu isticen tabi dedi savolun efendim didim
SchonerDuft kaptinn
bizde özlicez seni kuzumsavolun kaptanım
özlerim sizlerinazarlar değmesin
senin tarifide alalım 1,5 lt suya yeşilçay limon tarçın karanfil atıp demliyorumne çayı kızzz
wcye cıkamıyosanız size çay tarifi veririmkeptin duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?