- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.021
Bacahları yorma gaptaaannnBen uyuyakalmışım kızlar
Güya 11.30a kadar uyuyacaktım bir baktım saat 2ye geliyor
Kalkıp şimdi azcık spor yapacağım bacaklarım izin verdiğince
Sonra dişçiye gitmem lazım
evet yaPazara çıktım sayılır mı
Tadilat mı ne yapıyorlarmışçok şanslıyım değil mi
eh yani cok yol yaptıysan sayılır bide poşet tasıdıysan agırlıklı yürüyüş oluyoPazara çıktım sayılır mı
Tadilat mı ne yapıyorlarmışçok şanslıyım değil mi
tm madem öpte barışiyimBir premses bir premsese aslağ küsmezgel barisah premsosiss
hııhhhh senin yıldızın düşük bi kere benlen alakası yokLoveeeee
Evet kem gozz
eveeeet
Dünden basladim ben ama sabah da yaptim 30 dkben hiç
Mummmaaahhhhhhhheh yani cok yol yaptıysan sayılır bide poşet tasıdıysan agırlıklı yürüyüş oluyo
tm madem öpte barışiyim
hııhhhh senin yıldızın düşük bi kere benlen alakası yok
çorba tavukluymuş ondan 2 kşık aldım bıraktım çok güzeldi ayrılmak zor olduYogurt corbasi ic kuzum iyi olur dolmadan da bi tane yersin kalori saymiyo muydun aksam da bi protein patlatirsin ohhh
Corbada da protein varmis guzel ve az bi ogle yemegi olmus benceçorba tavukluymuş ondan 2 kşık aldım bıraktım çok güzeldi ayrılmak zor oldu1 minik biber yedim etli ve nohutlu zaten proteinde vardı içinde
ilk gün ben 129 yapmıştım ikinci gün 9lardaydı sanırım ... şişlik var zaten ayak parmaklarımda çaydan yaptım rahatladım azcık .... 2 gün yapıp ara veriyorum haftada 1 yapmaya çalışıyorum vücut çok alışmsın sonra onsuz wc ye çıkamam falan
bence yorma kendini kuzum 15 gün 1 ay olmasın
deniiyyciiiimmm
he ağzı olan konuşuyo
ne uykusuydu o kızzzz saat 2
he iyi iyi yap öyle:)
harika canim ya bende yapcam bukasam insallah cumaya 68 olmam lazim
Loveeeee
Evet kem gozz
eveeeet
Bacahları yorma gaptaaannnust beden çalış
fotoğraflarımızı likelarsın ordan burdanbizde özlicez seni kuzum
senin tarifide alalım 1,5 lt suya yeşilçay limon tarçın karanfil atıp demliyorum
Çok güzel oliyi serin ve sessiz olması en büyük artı evde sıcakta zor vallaevet yabende cumartesi günleri gitmeyi düşünüyorum verimli oluyor mu orda ders yapmak
Hee torbalarla kas yapacağımeh yani cok yol yaptıysan sayılır bide poşet tasıdıysan agırlıklı yürüyüş oluyo
tm madem öpte barışiyim
hııhhhh senin yıldızın düşük bi kere benlen alakası yok
hahahaha hadi bakalim insallah giderse harika olur vallahDeneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle
Mummmaaahhhhhhhh
36 saat mi70 falan normal zaten bir insan için günlük ben zaten protein alıyordum öncesinde de bol ondan böyle birikti bende herhalde
Göbek de mi çalışmıyah
Kışa hazırlık hahahah biriktiriyorum şimdiden
Ben çok severim uykuyu ama gece değil ondan zorlanıyorum zaten
Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudumGün değişmişti kalktığımda
Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle
Yaa bacaklarda etkisi tam görülmicek son 2 levelın muhtemelen çünkü mesela onlar yere eğiliyor atıyorum tek bacak üstünde yapıyorsa ben iki bacak üstünde yapıyorum veya eğilip bükülmeden yapıyorum biraz üzüyor ama en azından göbeğim çalışır değ mi
bir kiii bir kiiiiii kaldır indirÇok güzel oliyi serin ve sessiz olması en büyük artı evde sıcakta zor valla
Hee torbalarla kas yapacağım
36 saat miöldü diye gömeriz bizim evde biri o kadar uyusa
bir kiii bir kiiiiii kaldır indir
yormadan yavaş yavaş o zaman kuzum ...70 falan normal zaten bir insan için günlük ben zaten protein alıyordum öncesinde de bol ondan böyle birikti bende herhalde
Göbek de mi çalışmıyah
Kışa hazırlık hahahah biriktiriyorum şimdiden
Ben çok severim uykuyu ama gece değil ondan zorlanıyorum zaten
Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudumGün değişmişti kalktığımda
Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle
Yaa bacaklarda etkisi tam görülmicek son 2 levelın muhtemelen çünkü mesela onlar yere eğiliyor atıyorum tek bacak üstünde yapıyorsa ben iki bacak üstünde yapıyorum veya eğilip bükülmeden yapıyorum biraz üzüyor ama en azından göbeğim çalışır değ mi
tabi kisi defotoğraflarımızı likelarsın ordan burdan
bende 2 kaşık yeşil çayı demli,yorum sonra icine 1 tane limon 1 şişede maden suyu döküp iciyorum
ekonomikte oluyor klima bu ay çok çalıştı 200 300 gelir sanırım ... inşllah bende severim bendeÇok güzel oliyi serin ve sessiz olması en büyük artı evde sıcakta zor valla
Hee torbalarla kas yapacağım
İnsan ölse de bekler azcık bakalım belki dirilecek
ekonomikte oluyor klima bu ay çok çalıştı 200 300 gelir sanırım ... inşllah bende severim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?