Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahaha ne guzel ozetledin, herkes kendi uzmanliginca tabi

Aklimi dagitiyorum veya da sabir cekiyorum napayim

Veya tarcinli sut deneyebilirsin veya da meyve yiyince de azaliyor ki bu durum

ay evet pek ic acici bi beslenme sekli degil

Sandalyede sporu denemek icin sabirsizlaniyorum
Pes etmeyecegim
Bacaklarim bana engel olamayacak
Saat 11deki aradan sonra yapayim bari

Günaydin kizlar, evimizde internet yok dünden beri o yüzden evden giremiyorum
Napiosunuz nasilsiniz bakalim

azcik artim varrrr galiba bugün coook az yicem ve ac gezecegim ki yarin en azindan bi 500 gr Eksi olsun

Bu hafta denetim haric hepimiz batirdik zaten
hahaah evet ama artik hedefime ulasmis olmammi acaba böyle yapti bilmiorum kendimi ayndada begendigim icin öyle cok koymuo az vermek yada Sabit kalmak ama tabiki takimda oldugum sürece takimimiz icin Cuma Eksi cikacagim

Olsun kuzum sağlık daha onemli hem yorma ki cabuk iyilessin cabuk basla calistirmaya dimi hem ust beden calisiyosun sonucta tamamen ara vermedin spora

Hahahaha ne guzel ozetledin, herkes kendi uzmanliginca tabi

Aklimi dagitiyorum veya da sabir cekiyorum napayim

Veya tarcinli sut deneyebilirsin veya da meyve yiyince de azaliyor ki bu durum
activia kayısılı yedim kuzum azalttı ama geçirmedi bugün açık meyve suyu içtim limonata ile karışıktırılmış hali iyi geldi serin serin bana göre değil şeker diyeti çikolata yı paket türü şeyleri birde pastaları börekleri kestim mi yeter fazla bile bu bünyeye

Bencede kuzum ara ver biraz en iyisi bu daha kötü olursa bu sefer belki hic yapamicaksin rahat rahat mesela ben el bileklerimin sakatlanmasina aldirmadan spora devam ettim simdi hic şinav falan cekemiyorum geri hemen inciliyo en guzeli gecene kadar dinlenmek bence 1 hafta hic spor yapma dinlen sonra yoga falan yaparsin

günaydın moraller nasıl oldu kuzum .... yeni geldim büroya bende dışarı işlerim vardı
dün iyidik, bi umut var simdi oonun pesinden gitcez bakalim ya bu okuldan devam edebilcek, bugün yetkili prof. la konusmaya gitcek bakalim hayirlisi olur insallah... sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…