- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.141
Herşey lafta kuzum trde işini iyi yapan çok az insan var herkes cebini düşünüyor... Kadın dogumcuya göre kilo etkisiz eleman diyetisyene göre yüzde 30 etkiliyor psikolog ve psikiyatriste göre yüzde yüz stres etkiliyor e ben hangisine inanayım öğreneyim uygulayımsistem böyle tüp bebekte yüzeysel olarak o da
....
Zorlamadan yap o zaman dikkat et illa yapmak istiyorsan...
..
Canım şekerli şeyler istiyor sen bu krizleri nasıl atlattın
ay evet pek ic acici bi beslenme sekli degilüm gün hayvansal geçiyor cumartesiden bugüne 200 300 gram yeşil fasulye yedim sadece ondan geldi birde yağsız haşlayım az kendi yağsız yağı ile kavuruyorumbirde tost makinesinde kızartıyorum yağlı olsa asla sıkılmam
azcik artim varrrrgaliba bugün coook az yicem ve ac gezecegim ki yarin en azindan bi 500 gr Eksi olsun
hahaah evet ama artik hedefime ulasmis olmammi acaba böyle yapti bilmiorum kendimi ayndada begendigim icin öyle cok koymuo az vermek yada Sabit kalmakBu hafta denetim haric hepimiz batirdik zaten
nasil bi spor o canim bide yine sakatlama kendini?Sandalyede sporu denemek icin sabirsizlaniyorum
Pes etmeyecegim
Bacaklarim bana engel olamayacak
Saat 11deki aradan sonra yapayim bari
Olsun kuzum sağlık daha onemli hem yorma ki cabuk iyilessin cabuk basla calistirmaya dimi70 falan normal zaten bir insan için günlük ben zaten protein alıyordum öncesinde de bol ondan böyle birikti bende herhalde
Göbek de mi çalışmıyah
Kışa hazırlık hahahah biriktiriyorum şimdiden
Ben çok severim uykuyu ama gece değil ondan zorlanıyorum zaten
Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudumGün değişmişti kalktığımda
Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle
Yaa bacaklarda etkisi tam görülmicek son 2 levelın muhtemelen çünkü mesela onlar yere eğiliyor atıyorum tek bacak üstünde yapıyorsa ben iki bacak üstünde yapıyorum veya eğilip bükülmeden yapıyorum biraz üzüyor ama en azından göbeğim çalışır değ mi
activia kayısılı yedim kuzum azalttı ama geçirmedi bugün açık meyve suyu içtim limonata ile karışıktırılmış hali iyi geldi serin serinHahahaha ne guzel ozetledin, herkes kendi uzmanliginca tabi
Aklimi dagitiyorum veya da sabir cekiyorum napayim
Veya tarcinli sut deneyebilirsin veya da meyve yiyince de azaliyor ki bu durum
Bencede kuzum ara ver biraz en iyisi bu daha kötü olursa bu sefer belki hic yapamicaksin rahat rahat mesela ben el bileklerimin sakatlanmasina aldirmadan spora devam ettim simdi hic şinav falan cekemiyorum geri hemen inciliyoSchonerDuft
@keptinn
SekerPancarii
Kızlar ben rippedin level 3ü yarıda bırakıcam galiba yani yarın kalktığımda nasıl olacağıma da bağlı ama arkadaşlarım dedi ki çatlak büyürse kırılır 1 ay yatarsın korkuyorum olabilir mi ki öyle bir şey
Şöyle diyorum en azından birkaç gün veya 1 hafta ara versem ağrı sızı geçince devam etsem
O ara yoga, esneme, yerde yapılanları falan yapsam olur mu
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara vereyim yaparken de kötü hissediyorum çünkü
dün nokta koydum az az yicim bu hafta kalori saymya devam yağ oranı 50 yi geçirmemeye çalışcam midem kötü oldu yumurta ve ettenay evet pek ic acici bi beslenme sekli degil
zorlama kendini diyoruz ama dinlen yokSandalyede sporu denemek icin sabirsizlaniyorum
Pes etmeyecegim
Bacaklarim bana engel olamayacak
Saat 11deki aradan sonra yapayim bari
günaydın moraller nasıl oldu kuzum .... yeni geldim büroya bende dışarı işlerim vardıGünaydin kizlar, evimizde internet yok dünden beri o yüzden evden giremiyorum
Napiosunuz nasilsiniz bakalim
bende 71e takıldım bugün 800 kalori alacam gerekrse erkenden uyucam birşey yememek için ...azcik artim varrrrgaliba bugün coook az yicem ve ac gezecegim ki yarin en azindan bi 500 gr Eksi olsun
denetim de kendince batırdıBu hafta denetim haric hepimiz batirdik zaten
dün iyidik, bi umut var simdi oonun pesinden gitcez bakalim ya bu okuldan devam edebilcek, bugün yetkili prof. la konusmaya gitcek bakalim hayirlisi olur insallah... sen nasilsin?günaydın moraller nasıl oldu kuzum .... yeni geldim büroya bende dışarı işlerim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?