- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.221
Soğuk suyla iyice tepkimeye giriyor valla uçurur Ada'mı aklıma yazdım bunu da çok zora girersem kavun da yerim artık mecbur4 dilim kavun + 1 bardak soğuk su + 4 kayısı + 1 bardak soğuk su
Sonra wcyle arkadaşlık kurabiliyorsun
SchonerDuft in çayı da çok etkili yalnız o amaçla içmemiştim ama bir baktım wcye koşuyorum
Ay çok tatlı seni düşünmeleribak şimdi benim de canım çekti akşama mı yesem menemen
Akşama ne yemek koydun?
Limonu çok sıktım galiba ben sonra ekşimsi geldi
çok güzel soğuk tercihim serinletiyorBence bunun tadı da güzeldir bunu deneyeceğim teşekkürler
Yumurtayı iki günden fazla üst üste yiyemiyorum ben yazınsürekli limonlu içince ekimsi geliyor bana da ...
evet o konuda düşünüyorlar sağolsunlar .. akşama koyabilirsin aslında hafifte olur ama içine yumurta yerine lor koycam ben yumurta baydı iyice beni bir süre tost ile arkadaşlık edecem
akşam belki anneme uğrarım orda ne varsa atıştırıp eve geçerim eşim belki patlıcan közler ondan yerim bol ekşili
galiba hepimizde durumlar ayni buhafta:) hic söyle güzel bi kilo veren yok aramizdaBugün sıvı şeyler yiyeceğim sadece yine çok az verdim bugüne kadar perşembe açlığı yapmak farz oldu
Dondurma bile yemiyorum ekmek zaten eve sokturmuyorum ama yok duraklama dönemine girdim herhalde 13 kilodan sonragaliba hepimizde durumlar ayni buhafta:) hic söyle güzel bi kilo veren yok aramizda
bende öyle ama protein miktarını tutturmak için malesef yedim 1 haftadır finali yarın yapacamYumurtayı iki günden fazla üst üste yiyemiyorum ben yazın
Süper dayanmışsın tebriklerbende öyle ama protein miktarını tutturmak için malesef yedim 1 haftadır finali yarın yapacam
evet şansa bırakmamak gerekli haftaya hedefimiz 68 olsun bence yüksek tutalım ne verirsek karımız olsun
kavun dedin canım karpuz çekti
sürekli limonlu içince ekimsi geliyor bana da ...
evet o konuda düşünüyorlar sağolsunlar .. akşama koyabilirsin aslında hafifte olur ama içine yumurta yerine lor koycam ben yumurta baydı iyice beni bir süre tost ile arkadaşlık edecem
akşam belki anneme uğrarım orda ne varsa atıştırıp eve geçerim eşim belki patlıcan közler ondan yerim bol ekşili
evet aynen olsun yavas olsun ama Saglam olsun dimi
Soğuk suyla iyice tepkimeye giriyor valla uçurur Ada'mı aklıma yazdım bunu da çok zora girersem kavun da yerim artık mecbur
hayır veremedim boşluğa düşmüş gibi hissediyorumSüper dayanmışsın tebrikleryarından sonra ne yapacaksın karar verebildin mi kesin
regli mi oldun ...agrıdan ölüyorum cok işim var ve bugün carsıya cıkmam lazım 2 de izin alıp
evet ama normalde agrı fln olmazdı bugün gece uyandırdı resmen öyle canım acıdıregli mi oldun ...
bana da öyle geliyor halen şişko kalacam gibi .... 1,5 ayda 65 e düşeriz bence kuzum kalori düşürcez biraz daha aç kalacaz 2 hafta sonra tekrar protein yüklemesi yapcazAy bi inse 70ten aşağı hedeflicem ama artık sinir bozucu olmaya başladı
Ben giderken zayıf olamıcam galiba
Veya da börülce yapmış annem onu yerim mis gibi işte börülce sebzağ sonunda
Biraz da hızlı olsa fena olmazdı şimdi 1.5 ayım kaldığını düşününce
Aynen zaten soğuk su o kadar fitilleyen şey onu
900 az değil mi birazhayır veremedim boşluğa düşmüş gibi hissediyorumkalori saymaya devam ederim büyük ihtimal ile 900 e düşürürüm ama emin olamıyorum var mı senin önerin
soğuk mu yein acaba yada stresten olduevet ama normalde agrı fln olmazdı bugün gece uyandırdı resmen öyle canım acıdı
bilmiyorum kuzum 2 tane agrı kesici içtim eve gider 1 tane daha içerim bakayım o beni çarşıda idare eder inşallahsoğuk mu yein acaba yada stresten oldu
bana da öyle geliyor halen şişko kalacam gibi .... 1,5 ayda 65 e düşeriz bence kuzum kalori düşürcez biraz daha aç kalacaz 2 hafta sonra tekrar protein yüklemesi yapcazyapacaz biz bu işi kıracaz 7 leri koşacaz 6 lara
mis gibi börülce var ise gömül börülceye
..
bahçelerde börülceeeee oynar gelin görümceeeee
1200 çok spor ile de çok sporu arada yapıyorum duraklara yol uzatarak gidiyorum genelde .... 800 yapmayı bile düşünyorum 7 günde 2 gün 800 2 gün 900 yaparsan kalan günler 1000 olabilir900 az değil mi birazgerçi spor yapmıyorsan yaşanabilir bir değer sanırım ama spor yapıyorsan 1200 den aşağı düşme bence
eder kuzum birde hava sıcak ya sökerse rahatlatır seni yürüyeceksin birde harekette iyi gelirbilmiyorum kuzum 2 tane agrı kesici içtim eve gider 1 tane daha içerim bakayım o beni çarşıda idare eder inşallah
bu hırsla 1,5 ayda bence 60 ı bile görebiliriz aç ve spora ile tabi ki şok diyetler yapmıcaz arada kalori düşürcez o kdarYaa çok tatlısın bana umut veriyorsun şu an 65 oluruz değ mi
Beraber olacağık değ mi
Aç da kalırım ya sıkıntı yok her şeyi göze aldım artık
Bacağım geçsin isveç diyeti bile yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?