Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Soğuk suyla iyice tepkimeye giriyor valla uçurur Ada'mı aklıma yazdım bunu da çok zora girersem kavun da yerim artık mecbur

Yumurtayı iki günden fazla üst üste yiyemiyorum ben yazın

evet şansa bırakmamak gerekli haftaya hedefimiz 68 olsun bence yüksek tutalım ne verirsek karımız olsun
kavun dedin canım karpuz çekti

Ay bi inse 70ten aşağı hedeflicem ama artık sinir bozucu olmaya başladı
Ben giderken zayıf olamıcam galiba

Veya da börülce yapmış annem onu yerim mis gibi işte börülce sebzağ sonunda

evet aynen olsun yavas olsun ama Saglam olsun dimi

Biraz da hızlı olsa fena olmazdı şimdi 1.5 ayım kaldığını düşününce

Soğuk suyla iyice tepkimeye giriyor valla uçurur Ada'mı aklıma yazdım bunu da çok zora girersem kavun da yerim artık mecbur

Aynen zaten soğuk su o kadar fitilleyen şey onu

Süper dayanmışsın tebrikler yarından sonra ne yapacaksın karar verebildin mi kesin
hayır veremedim boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kalori saymaya devam ederim büyük ihtimal ile 900 e düşürürüm ama emin olamıyorum var mı senin önerin

bana da öyle geliyor halen şişko kalacam gibi .... 1,5 ayda 65 e düşeriz bence kuzum kalori düşürcez biraz daha aç kalacaz 2 hafta sonra tekrar protein yüklemesi yapcaz yapacaz biz bu işi kıracaz 7 leri koşacaz 6 lara
mis gibi börülce var ise gömül börülceye
..
bahçelerde börülceeeee oynar gelin görümceeeee

hayır veremedim boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kalori saymaya devam ederim büyük ihtimal ile 900 e düşürürüm ama emin olamıyorum var mı senin önerin
900 az değil mi biraz gerçi spor yapmıyorsan yaşanabilir bir değer sanırım ama spor yapıyorsan 1200 den aşağı düşme bence

Yaa çok tatlısın bana umut veriyorsun şu an 65 oluruz değ mi
Beraber olacağık değ mi
Aç da kalırım ya sıkıntı yok her şeyi göze aldım artık
Bacağım geçsin isveç diyeti bile yaparım

900 az değil mi biraz gerçi spor yapmıyorsan yaşanabilir bir değer sanırım ama spor yapıyorsan 1200 den aşağı düşme bence
1200 çok spor ile de çok sporu arada yapıyorum duraklara yol uzatarak gidiyorum genelde .... 800 yapmayı bile düşünyorum 7 günde 2 gün 800 2 gün 900 yaparsan kalan günler 1000 olabilir

bu hırsla 1,5 ayda bence 60 ı bile görebiliriz aç ve spora ile tabi ki şok diyetler yapmıcaz arada kalori düşürcez o kdar
bende seni
isveç diyeti nasıldı okumuştum dün sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…