- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.201
he göz neylerinde didinAtarim kuzumbende zaten baktim uygun hemen kaptim eve gelince denedim harika duruyo yanak üstünde goz pinarlarinda felan
hahaah evet ama artik hedefime ulasmis olmammi acaba böyle yapti bilmiorum kendimi ayndada begendigim icin öyle cok koymuo az vermek yada Sabit kalmakama tabiki takimda oldugum sürece takimimiz icin Cuma Eksi cikacagim
nasil bi spor o canim bide yine sakatlama kendini?
Olsun kuzum sağlık daha onemli hem yorma ki cabuk iyilessin cabuk basla calistirmaya dimihem ust beden calisiyosun sonucta tamamen ara vermedin spora
activia kayısılı yedim kuzum azalttı ama geçirmedi bugün açık meyve suyu içtim limonata ile karışıktırılmış hali iyi geldi serin serinbana göre değil şeker diyeti çikolata yı paket türü şeyleri birde pastaları börekleri kestim mi yeter fazla bile bu bünyeye
Bencede kuzum ara ver biraz en iyisi bu daha kötü olursa bu sefer belki hic yapamicaksin rahat rahat mesela ben el bileklerimin sakatlanmasina aldirmadan spora devam ettim simdi hic şinav falan cekemiyorum geri hemen inciliyoen guzeli gecene kadar dinlenmek bence 1 hafta hic spor yapma dinlen sonra yoga falan yaparsin
zorlama kendini diyoruz ama dinlen yoksadece kol çalış o zaman bacakları gerecek kasacak birşey deneme
ben yapamıyorum bu şekilde hafta da bir yemeye karar verdim yoksa geberecem çikolatasızlıktan şekersizliktenBüyük ihtimalle ondandır
Yeni hedef var mı mezuniyet mi var
Yaşlılar, bacağı sakatlananlar için falan geliştirmişler
Heh umarım böyle de kalori yakarım bakalım sayacağım bugün gerekirse daha çok yaparım yine kilo veririm
Çikolata da paket değil mi kuzum
Yani her gün çikolata yiyen bir insandım ben de ama geçti gitti öyle şimdi 2 hafta oldu sanırım
Tamam üst çalışıcım sandalyede oturduğun yerden cardio bile öğrendim
Tamam kalori sayıcım bakalım bugün ne kadar yakıcak
denetim de kendince batırdı71 e takıldım ama gece üstüm açılmış soğuk yemişim karnım şiş belim tutuklu mucize çaydan içmeye başlıyorum bugün tekrar 800 kalori beslenecem bakalım ne olcak
Gunaydin kizlar
Menüm
Sabah sekersiz nescafe 30 dk spor
Sabah: yarim dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta az sucuklu, salatalik domates ve kahvaltılıklardan az az
Öğle: 3 minik yerli armut(erikden az büyüklerdi), 4 altinbasak, kizim gullac yerken 2 tatli kasigi tadina baktim
İkindi vakti( disari cikicaktik aç çıkmayım diye yedim): 1 tabak bamya, 2 kasik yogurt
Dışarı ciktik ve o kadar cok acıktım ki yemek yedik dışarda: yarim porsiyon karisik izgara, 2 kaşık bulgur pilavi, bi parca pide, salata
Ve yedikten sonra 2 saat yürüdüm
Sabah arti çıktım bayauff yaa az yidiydim ama kiii bugunu aç gecirmem gerek yarina sabit kaliyim diye cok moralim bozuk tika basa yiyesim var bu yemeye kilo almamam lazimdi neden bu kadar cabuk çıkıyo kilom bıktım valla 3 senedir kilomu sabit tutacam diye normal insanlar gibi bile yemek yiyemiyorum hep cok yemem lazimki kilom istedigim yerde dursun sanirim listeye girmekle iyi bisey yapmadim ciksam mi ki
SchonerDuft Velvette highlighter aldim kendime ayy cok begendim hemde uygun fiyatlıydi 20 liraya 3 renk minik bi palet rossmanndan aldim biraz makyaj malzemesi alışverişi yaptim dün
ben yapamıyorum bu şekilde hafta da bir yemeye karar verdim yoksa geberecem çikolatasızlıktan şekersizlikten
..
bu bir haftada tansiyonum yükseldi benim küçük 5ten yukarı zor çıkardı 6 7 yi gördüm büyük 10a kadar çıktı çok şükür önceden 8 7 gibiydi
...
ayağın nasıl oldu peki
Büyük ihtimalle ondandır
Yeni hedef var mı mezuniyet mi var
Yaşlılar, bacağı sakatlananlar için falan geliştirmişler
suan pek bi kararsizim ama galiba yeni hedef koycamama önce bi 68 sabitlemem lazim sürekli 69 cikip duruom
he anladim sen yinede zorlama kendini ama tamammi
bende 71 im halenBen de senin çayı içeceğim bugün
Dün içmedim bu sabah yine 71.1
Biz seninle aynı gideceğiz ben sana diyeyim
Yeme düzenin de çok sallanıyor ondan mı acaba veya gereğinden fazla şoklama yapmış olabilirsin son dönemler
Yani haftada 1 okay demiştik ya onu diyorum
Oradaki malzemeler ucuz çok güzel oluyor kız yurtdışında daha da ucuz oranın kremlerini çok seviyorum mis gibi kokuyorlar
b
bende 71 im halençay yaptım kendime içicem öğlen bir kase bulgur yicem bugün midem farklı birşey görsün akşamda spor yada yürüyüş yapacam wc düzelirse eğer 70,50 olurum diye düşünüyorum
Kavun kayısıydı dimi o sihirli karışım dün düşündüm düşündüm kavun gelmedi aklımaBen de öğle yemeği kavun ve kayısı yiyeceğim
Ay çıkacak gibiyim de aslında ama destek lazım şansa bırakmayalım işi
Bu hafta 70.5 haftaya da 69.5 olsak süper bence
Artık birlikte yiyos birlikte hedef koyuyos birlikte bile wcye çıkıyos
bizim menüyü menemene çevirmiş stajerler ben diyet yapıyorum diye için 2 yk kaşığı lor atarım 1 dilim ekmek 1 ayran yada su içerim öğleni kapatırımYarın tartılalım ben de yiyebilirim bilmiyorum ama su da tutuyor şimdi emin değilim
Tansiyonun neden yükseldi kuzu?
Bacaklarım biraz kötü dündür dişçiye gittim geldim ya ondandır arada sızlıyor
Azcık bağırtıyor yarın arabayla kapıya kadar götürtücem gerekirse taksiyle
Kavun kayısıydı dimi o sihirli karışım dün düşündüm düşündüm kavun gelmedi aklıma
bizim menüyü menemene çevirmiş stajerler ben diyet yapıyorum diye için 2 yk kaşığı lor atarım 1 dilim ekmek 1 ayran yada su içerim öğleni kapatırımara öğünümde yeşil çay karışımı
...
birde su içerken limon sık hafta sonu bunu spor ile yapmıştım belki ondan bu kadar hızlı gitti kilolar
....
bacakları yorma dinlen bugün yrın da evden çıkman gerekiyor madem ...
..
tnsiyonum yükselmesi iyi oldu hep düşüktü demek yemek düzenimden kaynaklı
Ben de öğle yemeği kavun ve kayısı yiyeceğim
Ay çıkacak gibiyim de aslında ama destek lazım şansa bırakmayalım işi
Bu hafta 70.5 haftaya da 69.5 olsak süper bence
Artık birlikte yiyos birlikte hedef koyuyos birlikte bile wcye çıkıyos
sürekli limonlu içince ekimsi geliyor bana da ...4 dilim kavun + 1 bardak soğuk su + 4 kayısı + 1 bardak soğuk su
Sonra wcyle arkadaşlık kurabiliyorsun
SchonerDuft in çayı da çok etkili yalnız o amaçla içmemiştim ama bir baktım wcye koşuyorum
Ay çok tatlı seni düşünmeleribak şimdi benim de canım çekti akşama mı yesem menemen
Akşama ne yemek koydun?
Limonu çok sıktım galiba ben sonra ekşimsi geldi
evet aynen olsun yavas olsun ama Saglam olsun dimiİşte yaklaşıyoruz ya hedefe böyle kıllık yapacağı tutuyor tartının bak nasıl sinirliyim yine bir 69 göremedim bahtımın başına çorap öreyim yani çatlıcak zamanı buldum
Bence bunun tadı da güzeldir bunu deneyeceğim teşekkürlersenad 1 litre sıcak su 4 5 karanfil 1 limon 1 2 çubuk tarçın demle gün içinde 2 lt su ile iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?