Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaah evet ama artik hedefime ulasmis olmammi acaba böyle yapti bilmiorum kendimi ayndada begendigim icin öyle cok koymuo az vermek yada Sabit kalmak ama tabiki takimda oldugum sürece takimimiz icin Cuma Eksi cikacagim

Büyük ihtimalle ondandır
Yeni hedef var mı mezuniyet mi var

nasil bi spor o canim bide yine sakatlama kendini?

Yaşlılar, bacağı sakatlananlar için falan geliştirmişler

Olsun kuzum sağlık daha onemli hem yorma ki cabuk iyilessin cabuk basla calistirmaya dimi hem ust beden calisiyosun sonucta tamamen ara vermedin spora

Heh umarım böyle de kalori yakarım bakalım sayacağım bugün gerekirse daha çok yaparım yine kilo veririm

Çikolata da paket değil mi kuzum

Yani her gün çikolata yiyen bir insandım ben de ama geçti gitti öyle şimdi 2 hafta oldu sanırım

Tamam üst çalışıcım sandalyede oturduğun yerden cardio bile öğrendim

zorlama kendini diyoruz ama dinlen yok sadece kol çalış o zaman bacakları gerecek kasacak birşey deneme

Tamam kalori sayıcım bakalım bugün ne kadar yakıcak

ben yapamıyorum bu şekilde hafta da bir yemeye karar verdim yoksa geberecem çikolatasızlıktan şekersizlikten
..
bu bir haftada tansiyonum yükseldi benim küçük 5ten yukarı zor çıkardı 6 7 yi gördüm büyük 10a kadar çıktı çok şükür önceden 8 7 gibiydi
...
ayağın nasıl oldu peki

Ben de senin çayı içeceğim bugün
Dün içmedim bu sabah yine 71.1
Biz seninle aynı gideceğiz ben sana diyeyim

Yeme düzenin de çok sallanıyor ondan mı acaba veya gereğinden fazla şoklama yapmış olabilirsin son dönemler
Yani haftada 1 okay demiştik ya onu diyorum

SchonerDuft Velvette highlighter aldim kendime ayy cok begendim hemde uygun fiyatlıydi 20 liraya 3 renk minik bi palet rossmanndan aldim biraz makyaj malzemesi alışverişi yaptim dün

Oradaki malzemeler ucuz çok güzel oluyor kız yurtdışında daha da ucuz oranın kremlerini çok seviyorum mis gibi kokuyorlar

Yarın tartılalım ben de yiyebilirim bilmiyorum ama su da tutuyor şimdi emin değilim

Tansiyonun neden yükseldi kuzu?

Bacaklarım biraz kötü dündür dişçiye gittim geldim ya ondandır arada sızlıyor
Azcık bağırtıyor yarın arabayla kapıya kadar götürtücem gerekirse taksiyle

Ben sabahtan bir şey yemeyip öğlene doğru tartılabilirim bu iki hafta
Öğlen sabit çıktım çünkü bugün
Gece uyuyamayınca da şişiyorum
Sabah 8de kalkınca 3-4 saat uyumuş oluyorum ama öğlene doğru 7yi buluyor yine normal çıkıyor kilom
Sabah kalkıp listeyi paylaşırım tabii ki

Son düzenleme:
suan pek bi kararsizim ama galiba yeni hedef koycam ama önce bi 68 sabitlemem lazim sürekli 69 cikip duruom

he anladim sen yinede zorlama kendini ama tamammi

İşte yaklaşıyoruz ya hedefe böyle kıllık yapacağı tutuyor tartının bak nasıl sinirliyim yine bir 69 göremedim bahtımın başına çorap öreyim yani çatlıcak zamanı buldum

b
bende 71 im halen çay yaptım kendime içicem öğlen bir kase bulgur yicem bugün midem farklı birşey görsün akşamda spor yada yürüyüş yapacam wc düzelirse eğer 70,50 olurum diye düşünüyorum

Bugün sıvı şeyler yiyeceğim sadece yine çok az verdim bugüne kadar perşembe açlığı yapmak farz oldu

Ben de öğle yemeği kavun ve kayısı yiyeceğim

Ay çıkacak gibiyim de aslında ama destek lazım şansa bırakmayalım işi

Bu hafta 70.5 haftaya da 69.5 olsak süper bence

Artık birlikte yiyos birlikte hedef koyuyos birlikte bile wcye çıkıyos

Kavun kayısıydı dimi o sihirli karışım dün düşündüm düşündüm kavun gelmedi aklıma

bizim menüyü menemene çevirmiş stajerler ben diyet yapıyorum diye için 2 yk kaşığı lor atarım 1 dilim ekmek 1 ayran yada su içerim öğleni kapatırım ara öğünümde yeşil çay karışımı
...
birde su içerken limon sık hafta sonu bunu spor ile yapmıştım belki ondan bu kadar hızlı gitti kilolar
....
bacakları yorma dinlen bugün yrın da evden çıkman gerekiyor madem ...
..
tnsiyonum yükselmesi iyi oldu hep düşüktü demek yemek düzenimden kaynaklı

Kavun kayısıydı dimi o sihirli karışım dün düşündüm düşündüm kavun gelmedi aklıma

4 dilim kavun + 1 bardak soğuk su + 4 kayısı + 1 bardak soğuk su
Sonra wcyle arkadaşlık kurabiliyorsun
SchonerDuft in çayı da çok etkili yalnız o amaçla içmemiştim ama bir baktım wcye koşuyorum

Ay çok tatlı seni düşünmeleri bak şimdi benim de canım çekti akşama mı yesem menemen
Akşama ne yemek koydun?
Limonu çok sıktım galiba ben sonra ekşimsi geldi

evet şansa bırakmamak gerekli haftaya hedefimiz 68 olsun bence yüksek tutalım ne verirsek karımız olsun
kavun dedin canım karpuz çekti

sürekli limonlu içince ekimsi geliyor bana da ...
evet o konuda düşünüyorlar sağolsunlar .. akşama koyabilirsin aslında hafifte olur ama içine yumurta yerine lor koycam ben yumurta baydı iyice beni bir süre tost ile arkadaşlık edecem
akşam belki anneme uğrarım orda ne varsa atıştırıp eve geçerim eşim belki patlıcan közler ondan yerim bol ekşili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…