- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.181
o kdar ucuz mu onlar ya resim atarmısın bana bende almak istiyorum yapmasamda çekmecemde dursun istiyorum hem 20 tl çok iyiymiş birde 3 renk diyorsunSchonerDuft @Vanillav highlighter aldim kendime ayy cok begendim hemde uygun fiyatlıydi 20 liraya 3 renk minik bi palet rossmanndan aldim biraz makyaj malzemesi alışverişi yaptim dün
baya varmis daha ya neyse insallah Cabuk biter isin ve günde Cabuk gecer:)belli olmuyor 6 yı 7 yi bulabilir bugün çok birikti işler sağolsunlar
yaa çok heyecanlı nişan düğün heyecanını özlemişimevet konusuyoruzben istanbula gidicem kuzum oda oraya gelicek pazar akşamıda bursaya döncez
inşallah kuzum ... birde öğle aramız olmuyor bizim yemek yerken oluyor yemekte büroda yeniyorbaya varmis daha ya neyse insallah Cabuk biter isin ve günde Cabuk gecer:)
kac yillik evlisin sen canim?yaa çok heyecanlı nişan düğün heyecanını özlemişim10.cu yılımda bir düğün daha mı istesem ne yapsam tadı damağımda kaldı desem
ay oda kötü ya, sonucda biraz araya ihtiyac oluyo yoksa gün hic bitmek bilmioinşallah kuzum ... birde öğle aramız olmuyor bizim yemek yerken oluyor yemekte büroda yeniyorgelecek olanda hep öğle arasını bekliyor
eylül 5 te 4 yıl dolacakkac yillik evlisin sen canim?
Temem atarim ben sanaayy bende makyaj malzemeleri aldırcam bissürüüü ama hiç makyaj yapmıyorum nerdeysememnun olduğun beğenerek kullandığın makyaj malzemerlini bana atarmısn alayım onlardan
Yanlislikla pancik yazdim sonra hosuma geldi silmedihergün farklı şeyler duyuyorum pincik poncik poncok puncuk pancikparça pinçiğim şuan
ben aramı sizinle kullanıyorum çaktırmadanay oda kötü ya, sonucda biraz araya ihtiyac oluyo yoksa gün hic bitmek bilmio
Ayy bide o kadar cok yürüdüm ki ayaklarim agridi eve geldim kiraz sapi ve yesil cay demledim ictim bi guzel ben sabit olurum diye beklerkenvücutta zaten gereksiz yağ kalmamıştır ödem desek birde 1 kilo diyorsun sinir olmamak elde değil ben 71 ken birden 2 kilo almıştım durduk yere hemde seni anlıyorum
Atarim kuzumo kdar ucuz mu onlar ya resim atarmısın bana bende almak istiyorum yapmasamda çekmecemde dursun istiyorum hem 20 tl çok iyiymiş birde 3 renk diyorsun
bence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor oluryaa çok heyecanlı nişan düğün heyecanını özlemişim10.cu yılımda bir düğün daha mı istesem ne yapsam tadı damağımda kaldı desem
Temem atarim ben sanatemel seylerin olsun yeter cok yapmiyosan konusuruk
Yanlislikla pancik yazdim sonra hosuma geldi silmedipancikimmmmm
Temem ben resimleyip ataram begendiklerimi ve isine yaricaklaribence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor olur
yok herşeyim olsun bohcaya aldırcamözel günlerde yapıyorum hafif hafif abartı sevmiyorum
istediğin gibi dipancaaariiiiim
Temem ben resimleyip ataram begendiklerimi ve isine yaricaklaripincikimMm
Bugun atarim bebikomtemem cinimbugün yarın atabilrisen
yeşil çay içtiğin halde böyle oldu diyorsun şaşırdım belki yarına bişi kalmazAyy bide o kadar cok yürüdüm ki ayaklarim agridi eve geldim kiraz sapi ve yesil cay demledim ictim bi guzel ben sabit olurum diye beklerken1 kilo arti
öpüyorooom teşekkür ediyorooomBugun atarim bebikom
ay çocuk olsund hiç yaptırmayım gereksiz masraf derimbence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor olur
yok herşeyim olsun bohcaya aldırcamözel günlerde yapıyorum hafif hafif abartı sevmiyorum
istediğin gibi dipancaaariiiiim
ay çocuk olsund hiç yaptırmayım gereksiz masraf derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?