Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft @Vanillav highlighter aldim kendime ayy cok begendim hemde uygun fiyatlıydi 20 liraya 3 renk minik bi palet rossmanndan aldim biraz makyaj malzemesi alışverişi yaptim dün
o kdar ucuz mu onlar ya resim atarmısın bana bende almak istiyorum yapmasamda çekmecemde dursun istiyorum hem 20 tl çok iyiymiş birde 3 renk diyorsun

ayy bende makyaj malzemeleri aldırcam bissürüüü ama hiç makyaj yapmıyorum nerdeyse memnun olduğun beğenerek kullandığın makyaj malzemerlini bana atarmısn alayım onlardan
Temem atarim ben sana temel seylerin olsun yeter cok yapmiyosan konusuruk

vücutta zaten gereksiz yağ kalmamıştır ödem desek birde 1 kilo diyorsun sinir olmamak elde değil ben 71 ken birden 2 kilo almıştım durduk yere hemde seni anlıyorum
Ayy bide o kadar cok yürüdüm ki ayaklarim agridi eve geldim kiraz sapi ve yesil cay demledim ictim bi guzel ben sabit olurum diye beklerken 1 kilo arti

o kdar ucuz mu onlar ya resim atarmısın bana bende almak istiyorum yapmasamda çekmecemde dursun istiyorum hem 20 tl çok iyiymiş birde 3 renk diyorsun
Atarim kuzum bende zaten baktim uygun hemen kaptim eve gelince denedim harika duruyo yanak üstünde goz pinarlarinda felan

yaa çok heyecanlı nişan düğün heyecanını özlemişim 10.cu yılımda bir düğün daha mı istesem ne yapsam tadı damağımda kaldı desem
bence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor olur

Temem atarim ben sana temel seylerin olsun yeter cok yapmiyosan konusuruk

yok herşeyim olsun bohcaya aldırcam özel günlerde yapıyorum hafif hafif abartı sevmiyorum
Yanlislikla pancik yazdim sonra hosuma geldi silmedipancikimmmmm

istediğin gibi di pancaaariiiiim

bence 5te yaptır 10 da çocukla falan zor olur

yok herşeyim olsun bohcaya aldırcam özel günlerde yapıyorum hafif hafif abartı sevmiyorum

istediğin gibi di pancaaariiiiim
Temem ben resimleyip ataram begendiklerimi ve isine yaricaklari pincikimMm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…