Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

beyin hesaplıyor desene
maydonoz kimyon severim hoşuma gidiyor benim niye burnunu kapatıyorsun

he o varda ortası acık meydan var ordan giriiyo bütün mağazalara
marina var mersinde onun gibi valla yinede güzel oluyor avm ler sandalyede varsa mağaza içinde oturursun bizim burda bir avmnin market bölümüne yapmışlar oturak herkes oturyorup keyif yapıyor

bayaa

aa öyle bi imkan var sa yap canım gece etkisi geçer hem daha iyi olur senin için
zaten normalde agır ilacları akşam için diyolar

kıyamam biliyorumm ama olsun haftaya daha iyi vericeksin

İşte hangi akla mantığa sabaha çektiysem sanki sabah içince su tutmuyor

Hem erken uyurum yarın gece alayım
Pazartesi başladım ilaca, pazartesiyle aynıyım bence sabit olurum haftaya veya yine 200 gram anca

beyin hesaplıyor desene
maydonoz kimyon severim hoşuma gidiyor benim niye burnunu kapatıyorsun

O zaman neden içemiyorsun kız

sınavı kazanmamışım kızlar öleyim ben ya

Kıyamam gel sarılalım

canlar benide unutmayin egerki bisey baslarsaniz banada haber edin olurmu bende artik biranönce su 68 görmek istiorum Velvette

Tamam canım söyleriz ama ben de seçenekleri tükettim gibi şu an bilmiyorum nasıl yoluna girecek ilaçlar bitmeden

Ne diyeceğim size kızlar

SchonerDuft
Buki_89
SekerPancarii

Ben hep buradayım neredeyse, 5dkda bir sayfa yeniliyorum ama olur ya çarşıda evrak işim olduğunda veya doktora gittiğimde gibi zamanlarda olmayabilirim siz yeni üye görürseniz davet eder misiniz
İzne ayrılanlarla beraber yeni üyeye ihtiyaç var birkaç tane
1 seneden küçük bebeği olmayanlar mümkünse
Zaten siz bence anlayabilirsiniz kim uyar takıma kim uymaz
En çok siz buradasınız, diğerleri çok gelmiyor/izinde diye sizi etiketledim yanlış anlama olmasın

Edit: poncikbirgelincik de izne ayrılmadan önceki son gününde bugün bakabilirse çok sevinirim

Son düzenleme:

bende 9 - 5 hep burdayım

sarılalım
korunmuyorum diye maydonuz içmiyorum .. kimyona başlayım ama bu hafta iş görür çünkü

ok kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…