- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.421
beyin hesaplıyor deseneÇok kötü tadı ama soğuk ve burnunu tıkayarak içiyorsan yine gidiyor
Benim her gün 2 lt içmem lazım
Çünkü bir gün içmedim düzgün ve hemen fırladı 72lere
Dün baya bir şey içtim öyle indi buraya
Ben biliyorum yine kaç kalori olduklarını da toplamayı çok şeyyapmıyorum
he o varda ortası acık meydan var ordan giriiyo bütün mağazalaraaçık mımağaza yok mu ki onlara takılırsın market bölümü illaki vardır
marina var mersinde onun gibihe o varda ortası acık meydan var ordan giriiyo bütün mağazalara
canlar benide unutmayin egerki bisey baslarsaniz banada haber edin olurmu bende artik biranönce su 68 görmek istiorumdur bir çözüm buluruz hafta sonundan başlayıp bişiler yaparız biraz düşüneyim bende sende düşün olur mu
ya ycok üzüldümsınavı kazanmamışım kızlaröleyim ben ya
bayaa
aa öyle bi imkan var sa yap canım gece etkisi geçer hem daha iyi olur senin için
zaten normalde agır ilacları akşam için diyolar
kıyamam biliyorummama olsun haftaya daha iyi vericeksin
beyin hesaplıyor desene
maydonoz kimyon severim hoşuma gidiyor benim niye burnunu kapatıyorsun
sınavı kazanmamışım kızlaröleyim ben ya
canlar benide unutmayin egerki bisey baslarsaniz banada haber edin olurmu bende artik biranönce su 68 görmek istiorumVelvette
ok kuzum dılarda işim vardı onu hallettim kafam rahat etti yarım saate bakarım soluklanayımcanlar benide unutmayin egerki bisey baslarsaniz banada haber edin olurmu bende artik biranönce su 68 görmek istiorumVelvette
Ne diyeceğim size kızlar
SchonerDuft
Buki_89
SekerPancarii
Ben hep buradayım neredeyse, 5dkda bir sayfa yeniliyorum ama olur ya çarşıda evrak işim olduğunda veya doktora gittiğimde gibi zamanlarda olmayabilirim siz yeni üye görürseniz davet eder misiniz
İzne ayrılanlarla beraber yeni üyeye ihtiyaç var birkaç tane
1 seneden küçük bebeği olmayanlar mümkünse
Zaten siz bence anlayabilirsiniz kim uyar takıma kim uymaz
En çok siz buradasınız, diğerleri çok gelmiyor/izinde diye sizi etiketledim yanlış anlama olmasın
bu dosya da son hakkım 14 ekim de sınav eksiğimi bilemiyorum yapılmayacak birşey değil açıkçası ama korkuyorum korkum hep engelya ycok üzüldümpuanmi tutmadi nekadar eksigin vardiki? tekrar girme sansin varmi?
bende 9 - 5 hep burdayım
sarılalımİşte hangi akla mantığa sabaha çektiysem sanki sabah içince su tutmuyor
Hem erken uyurum yarın gece alayım
Pazartesi başladım ilaca, pazartesiyle aynıyım bence sabit olurum haftaya veya yine 200 gram anca
O zaman neden içemiyorsun kız
Kıyamam gel sarılalım
Tamam canım söyleriz ama ben de seçenekleri tükettim gibi şu an bilmiyorum nasıl yoluna girecek ilaçlar bitmeden
ok kuzumNe diyeceğim size kızlar
SchonerDuft
Buki_89
SekerPancarii
Ben hep buradayım neredeyse, 5dkda bir sayfa yeniliyorum ama olur ya çarşıda evrak işim olduğunda veya doktora gittiğimde gibi zamanlarda olmayabilirim siz yeni üye görürseniz davet eder misiniz
İzne ayrılanlarla beraber yeni üyeye ihtiyaç var birkaç tane
1 seneden küçük bebeği olmayanlar mümkünse
Zaten siz bence anlayabilirsiniz kim uyar takıma kim uymaz
En çok siz buradasınız, diğerleri çok gelmiyor/izinde diye sizi etiketledim yanlış anlama olmasın
sarılalım
korunmuyorum diye maydonuz içmiyorum .. kimyona başlayım ama bu hafta iş görür çünkü
Kız sen izne ayrılmıyon mu nişanlının yanına gideceksin
bu dosya da son hakkım 14 ekim de sınav eksiğimi bilemiyorum yapılmayacak birşey değil açıkçası ama korkuyorum korkum hep engel
yaaa cok üzüldüm canııımmm nie böyle oluyo ki halbuki gece gündüz calışıyosunnnnsınavı kazanmamışım kızlaröleyim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?