- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.401
sen zayıf eş göbekli olunca güzel olmuyor benimkide göbeklendi iyice boyu var o kapatıyor sadece ... 65 olunca bende katmer yicim canım çektiYagli yagli napcan katmeri dedim ve yagsiz lavas gibi incecik yaptimgobeklendi iyce ben yimedim
tamamSakin izinde 60 olma tohatı yin valla
poncik uçsuuunnn mutluluktan
yazmamışınız görmedimdiKiz 5e bolduk biz onu ya
olsun kuzum yine çok iyi verdin kilo sabitlemiş olursun kilonuTamam canım
Benim çok umudum yok pazartesiden bu yana gram oynamamışım
70.5 hala
Gerçi çarşamba 72lerde olduğumu düşünürsek yine iyi ödem attım ama bakalım ilaçlar bitse de kurtulsam
olsun kuzum yine çok iyi verdin kilo sabitlemiş olursun kilonu
dur bir çözüm buluruz hafta sonundan başlayıp bişiler yaparız biraz düşüneyim bende sende düşün olur muAma sabitlemek istemiyorum 6lara düşmek istiyorum
Kilo vermeyince pek bir tatsız geçiyor cumalar sanki bu ne böyle boşa mı kürek çektim der gibi oluyor insan
bende yedim sabah yanına tarçınlı yağsız süt ekledim salam koydum kaşar ile harika oldu
avm bize de yakın 3 4 dk mesafedeben,m dibimde avm var içinde neler olduğunu saymıcam avm civarında kokoreççi tantuni dönerci tatlıcı var birde ünlü paklavacı da açtı ynına adana kebabta var ama yemiyok neden biliyon mu para para para dağ dayanmıyor o yüzden hergün yiyemiyorsunsıkıntı yok
gitmem olcaktıcünküsü cok mutluyummmnereye gitmiyimmm
aaaaaaaayyyyyyyy pardoooooooooooooon
Yememdim bennn yihhuutam bugdayimi yidim oturdum
dur bir çözüm buluruz hafta sonundan başlayıp bişiler yaparız biraz düşüneyim bende sende düşün olur mu
bende yedim sabah yanına tarçınlı yağsız süt ekledim salam koydum kaşar ile harika oldu
avm ye hep gitcen elektrik su bedava kız kışın sıcak yazın serin kafayı çalıştıravm bize de yakın 3 4 dk mesafedegider miyizzzz bilmem inşallah gitmeyiz
bizimde paramız olmaz ne arasn bizde para hadi yırttık D
gitmem olcaktı
yazııııhhhh
oldu canımCanım spor da yapmak istemiyor bugün öyle manda gibin yatmak istiyorum
Kalori de saymıcam bugün yetti çünkü zaten ne yiyorum ki neyini sayayım
bizimki acık avm kuzu malesef kiavm ye hep gitcen elektrik su bedava kız kışın sıcak yazın serin kafayı çalıştırama para harcamayacaksın ...biz çok iniyoruz bize göre bakkal dükkanı orası artık ..
oldu canımkalk spor yap
hadi kalori sayma serbest olsn bugünde spor aksatılmazzzzz
bizimki acık avm kuzu malesef ki
ben maydonoz içemiyorum ya tutarsa hesabıValla çok iyi olur bir fikir bulursan bununla ilgili ben maydanoz suyuna devam ediyorum aklıma da başka bir şey gelmiyor
Midemize güzel bir şey girdi oh
Ben bugün bitterli püskütü de yicem
bugün bende saymıyorum relax takılıyorumCanım spor da yapmak istemiyor bugün öyle manda gibin yatmak istiyorum
Kalori de saymıcam bugün yetti çünkü zaten ne yiyorum ki neyini sayayım
ben maydonoz içemiyorum ya tutarsa hesabı
....
ya evet o bildik bulaantım da gitti benim eski diyetisyen listesi var onu yaparız olmazsa 1 hafta bakayım birazdan ona arada da mucize çayı yaparız limon su soda içeriz dengeler
bugün bende saymıyorum relax takılıyorum
açık mıoldu canımkalk spor yap
hadi kalori sayma serbest olsn bugünde spor aksatılmazzzzz
bizimki acık avm kuzu malesef ki
bayaa***14. TAKIM 527. ETAP***
poncikbirgelincik(58,6/58,4/0,2/%0,34) izne ayrılmak istiyor
senad(59.6/59.3/0.3/%0.50)
Buki_89(68,9/68,8/0,1/%0,14)
Vanillav(70.7/70.5/0.2/%0,28)
Yuzlesmegunu(86.7/87.4/-0.7/%-0.81)
Sekerpancarii(53.4///%) sabit
denetim(71/70.6/0,4/%0,08) nuffiun adlı üye isim değişikliği yaptı, 520. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 7'ye bölündü
14. Takım Ortalama:% 0,076
Bu hafta yıkılıyoruz
aa öyle bi imkan var sa yap canım gece etkisi geçer hem daha iyi olur senin içinTamam akşama yapayım o zaman ben bu ilacı akşama çekeyim ya kafamı zor kaldırıyorum
kıyamam biliyorummkaptinn zaten alttan alttan farkındayım da kaç kalori olduğunun bakma işte ortaya tripleniyorum nazlanıyorum kilo veremedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?