- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.441
ne kadar çıkıntı bi kızsın herseye muahlefetevet ama bugün burdyaım yani
Oldu mu gız
yarından sonra beni ararda bulamazsınızzzne kadar çıkıntı bi kızsın herseye muahlefet
bide tripliiiii allah ım ya rabbiim sanırsn hiç geri dönmicek
yarından sonra beni ararda bulamazsınızzzgerçi kimse aramaz beni kim arıcak
evet var kütüphaneye gidicem cumartesi günleri 9 - 17 arası belki daha düzenli olur hafatda 2 3 günde evde çalışırım napimYani daha zamanın var dersleri verebilmek için ekime kadar
gidipte dönmemek dönüpte bulmamak var yani belki seni takimdan atcaklar sonuçta dış kapının dış mandalısın artık bellimi olurbide tripliiiii allah ım ya rabbiim sanırsn hiç geri dönmicek
etkili çalışmamışım demekki arkadaşlarımdan 2 kişi de kaldı onlara daha çok üzüldümyaaa cok üzüldüm canııımmm nie böyle oluyo ki halbuki gece gündüz calışıyosunnnn
bendeee ma böyle olması gerekiyormuşyaa çok üzüldüm
gidipte dönmezsen bilmemde dönersen beni burda bulursun canııımmm ya umutlanmagidipte dönmemek dönüpte bulmamak var yani belki seni takimdan atcaklar sonuçta dış kapının dış mandalısın artık bellimi olur:
ya cidden insanları ne hallere sokuyolar nolur yani biraz esnek davransalaretkili çalışmamışım demekki arkadaşlarımdan 2 kişi de kaldı onlara daha çok üzüldümonlar benden daha çok çalıştı çünkü
inşallah bidahaki sefere canımbendeee ma böyle olması gerekiyormuş
gidipte dönmezsen bilmemde dönersen beni burda bulursun canııımmm ya umutlanmanere gidem kız yeni evleneceklerin topikinde mi takılayım onu mu istiyon
inşallah bidahaki sefere canım
ahahahhaoraya mı transfer olsak napsak
biliyorum canim su korkulari bi yensek zaten gerisi gelcekde iste zor, bidaha girme hakin olursa eger hic stress yapmadan girmeyi dene, onun icin bazi yapman gereken seyler var nefes alma verme teknikleriyle kendini rahatlata biliosun hep birlikde onlari arstiririz:)bu dosya da son hakkım 14 ekim de sınav eksiğimi bilemiyorum yapılmayacak birşey değil açıkçası ama korkuyorum korkum hep engel
bende cok severiiiinnnof en sevdiklerim
tamam canim bakarim bende arada ama dedigim gibi carsambadan sonra burdayim iki Saat Kadar sonra isden cikcam bidaha girememNe diyeceğim size kızlar
SchonerDuft
Buki_89
@SekerPancarii
Ben hep buradayım neredeyse, 5dkda bir sayfa yeniliyorum ama olur ya çarşıda evrak işim olduğunda veya doktora gittiğimde gibi zamanlarda olmayabilirim siz yeni üye görürseniz davet eder misiniz
İzne ayrılanlarla beraber yeni üyeye ihtiyaç var birkaç tane
1 seneden küçük bebeği olmayanlar mümkünse
Zaten siz bence anlayabilirsiniz kim uyar takıma kim uymaz
En çok siz buradasınız, diğerleri çok gelmiyor/izinde diye sizi etiketledim yanlış anlama olmasın
Edit:poncikbirgelincik de izne ayrılmadan önceki son gününde bugün bakabilirse çok sevinirim
tamam canim, iyi acik dinlen bari simdiok kuzum dılarda işim vardı onu hallettim kafam rahat etti yarım saate bakarım soluklanayım
ne etkisi var maydonozun Kiz?Aa doğru maydanozun öyle bir etkisi var aman içme sen boşver
bende cok severiiiinnnama btiyo bnm alcalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?