Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm ben sut sikintim olmayinca iki hafta diyet yaptim
Onunda etkisi oldu
Sonra biraktim
Birakinca insan tatli ekmek goturuyor :)
Ben sizin grubu olumsuz etkiler miyim ?
Saglikli beslenerek yuzde 12 falan haftada kilo vermek potansiyelim var
Ancak etkilersem pasif olarak hesaplamaya dahil olmaksizinda yazabilirim
Nasil isterseniz
Ya var ya senin yerinde olsam kendimi odullendiririm
Guzel bir basari olmus
Ne seversen onu al kendine
Mesela bi kozmetik urunu pahali bi ruj
Ya da canta
Simart kendini
Var mi
Planin :)

Emzirmiyorken bile sağlıksız beslenenlere kızıyorum aslında ben
Sonra bir sürü hastalıkla uğraşıyorlar zayıflasalar da
Zaten abur cubur yemeyince kilo almak çok zor iş ya
Haşimato nasıl bir hastalık canım?
Yani aynı şey değil belki ama bu iki hafta çok ödem tutan ilaçlar kullanmam gerekiyor ama maydanoz suyuyla önüne geçtim şükür

Sen @ParteMoralll kaptanımın dediği gibi sağlıklı beslen, menülerini yaz buraya günlük
Bakalım cumaları nasıl olacak
Ki ben inanıyorum verirsin öyle pasta börek yemezsen
Zaten ilk iki hafta aday listesi oluyor sonraki hafta takıma giriyorsun burada ve kurallara uyar olduğun sürece
Planım vardı kıyafet almak ama henüz istediğim kıyafetler olmadı sadece bazı eski nispeten bol olanlarına girebildim

eferim sence neden böyle oldu bakalım onu düşüneceğiz ve bir çözüm bulacağız çok güzel zayıfladın çünkü artık ödem harici eski kiloya dönmek yok 60lar hedefimiz
Çözemedim ama ruhsal durumlar olabilir kendimi sınavdan 2 hafta önceki gibi hissediyorum stresli gergin üzüntülü düşünceli
bugün bir spor yapayom kalorimi azaltacam yarından sonra düzelir sanırım

hoş geldin canım

Çözemedim ama ruhsal durumlar olabilir kendimi sınavdan 2 hafta önceki gibi hissediyorum stresli gergin üzüntülü düşünceli
bugün bir spor yapayom kalorimi azaltacam yarından sonra düzelir sanırım

Tamam çarşambaya eksiye geçmiş olursun zaten bol bol suyunu iç, haftada 5 gün spor yapacağuk da dedikdi
Benim yaptığım da çok ağır bir şey değil oturduğum yerden yapıyorum hatta
Dün sen gibi 900 kalori yaptım çok iyi geldi o
Artık kurtulacağız tartıda bu 7li rakamları görmekten bana ööğ geldi

He valla her yan sessiz oluyor açıyorum kitabımı okuyorum sessiz sessiz anlamamaya başlayınca da yatıyorum uyuyorum

Gece her şey x2 keyifli geliyor bana da, ortalık sakin, herkes uyuyor oh kendimle baş başayım diyorum
Bu ara eskilerden izlediğim bir diziye taktım onu izliyorum 5-6 bölüm

kurtulalım şu pis kilolardan hemen 68 e düşmek istiyorum ben
1 lt içtim sanırım yemekten sonrada 1 lt içerim akşamda 1 lt içerim spor ile birlikte uyku düzenimi bu hafta kurmam gerek onun bana çok faydası olcak diye düşünüyorum erken yatıp erken kalkmak spor yapıp duşa girmek sonra sağlam bir kahvaltı

Evet abur cubur yemeyince insan o kadar kilo almaz :)

Tiroit bezlerim yavas calisiyor
Metabolizmam yavas ve bu hastalik kilo aldiriyor
Bnm hep dikkat etmem lazim

Aday listesi olmasina sevndm
Bakalim kesin listeye girebilecek miyim:)
Menuyu toplu sekilde aksam mi paylasiyrz?

Buraya geldiğimdir hep cumaya göre -200/300 olurdum pazartesileri bu bir ilk ve spor yapamadığım ilk hafta

Artık spora abanmıcam valla ya dozunda yani
eeeennn güzeliiii hersey ayarında güzel
spor da yap tabi ama 3 saat fln değil

Yarın uyanırım ama saat falan kurmam gerekir herhalde gece 10 da da yatmam gerekir
yok artık 9 da yat kuzum 10 geç olmasn neyseeemmm hadi bari 9 da kalk ya o ne öyle kıskanyıorm

aynen tatlım kşam yemeğini yedikten snra toplu olarak liste şeklinde paylaşabilirsin burda
istersen altına içtiğin suyu(liste olarak) ve yaptıgın sporu (dk olarak) ekleyebilirsin

Gece her şey x2 keyifli geliyor bana da, ortalık sakin, herkes uyuyor oh kendimle baş başayım diyorum
Bu ara eskilerden izlediğim bir diziye taktım onu izliyorum 5-6 bölüm
Kaç aydır bir dizi izleyeceğim başladımilk bölümü izledim güzel dedim devamını getiremiyorum lanetlendim galiba

eeeennn güzeliiii hersey ayarında güzel
spor da yap tabi ama 3 saat fln değil

yok artık 9 da yat kuzum 10 geç olmasn neyseeemmm hadi bari 9 da kalk ya o ne öyle kıskanyıorm
Tamamdır 9 iyi 9 güzel

menü gayet güzel dereotunun süt yaptıgını duymuştm

kuru yemiş olabilir canım fındık fıstık vs
Evet cnm
Dereotu sut yapiyor, o yuzden tuketmeye gayret ediyrm
Menumu begenmene sevindim, bnmki biraz bol kepce
Kuru incir de sut yapiyor. Ara ogunlerde kuru incir yemek ve sekeri dengelemesi icin sut icmek lazim ancak icemedigimden incirin yanina ne yesem bilemedim
Tek basina kuru incir ara ogun sayilir mi?
Kuruyemis tuketemiyrm onun da bebege dokunma ihtimali var
Ara ogunlerde neler tuketiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…