Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa yazık kız ben üzülürüm senin sebebin var şimdi zorlamışlar
Ne yaptılar sabrını zorlayacak

İyiymiş vallahi 1.5 yılda daha 4 yıl var bölümebu sene geçiyorum inşallah ama bu bölümde kalmayacağım büyük olasılıkla bir kurum içi geçiş yapacağım gibi İngilizceye benziyorsa problem kalmıyor zaten aksanı bir şekil öğreniriz radyo falan dinleyerek erasmusa farklı bir ülke var aklımda bakalım olursa Fransa'yı düşündüm zaten maksimum bir sene kalabileceğim gideceğim yerde bakalım biraz da çıkacak okula bağlı

Ohoo daha çok vaktin varmış senin
2 senede öğrensen 3. yılında gidersin hem hibeli daha rahat olur gitmen
Fransızcanın grameri aynı İtalyancayla ama benim onu öğrenmeye pek cesaretim ve isteğim yok açıkçası
Hem kaba geliyor hem de zor telaffuzu
Ay çok güzel git 1 sene gezer tozarsın dünyanın her yerinden insanlar ve de yağuşuklularla tanışırsın, Fransız erkekleri de pek kibar oluyi

insan bi umut bekliyo işte : demek muhallebi yedin

Hee pek kibarlar bir de bu Fransız'lar doğuştan zayıf genli galiba çoğu incecik belki Fransız damat bulurum da doğacak çocuklarım kilo problemi yaşamazlar

Hee pek kibarlar bir de bu Fransız'lar doğuştan zayıf genli galiba çoğu incecik belki Fransız damat bulurum da doğacak çocuklarım kilo problemi yaşamazlar

Aynen git Fransız bul ben gibi abidik gubidik ülkelerden insanlara takılıp acı çekme

Bence bizim yemekler çok soslu yağlı ballı ondan kaynaklı o, gidince fix 5 kilo veriyorum ben bir kere salça yok

ya yazııııkk

Yedim valla bu aralar güzel şeyler yiyor ve kilo veriyorum bir sıçradım iki sıçradım bakalım ne kadar sıçrayabilcem

Geçen de dondurma yidim

Merhaba suskunprenses hoş geldin
Tabii ki kendini tanıt bize
bence fazla zorlaama sen ine de kuzu ters tepmesin sonra

Aynen git Fransız bul ben gibi abidik gubidik ülkelerden insanlara takılıp acı çekme

Bence bizim yemekler çok soslu yağlı ballı ondan kaynaklı o, gidince fix 5 kilo veriyorum ben bir kere salça yok
Ama o salça da lezzet katan yanı anneme benzedim bir anda ama cidden bizim yemekler çok güzeller

Bende bekliyordum kimden gelecek ilk İsveç atağı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…