- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.781
Stajer var 2 tane yanımda geçen haftadan sabrımı zorladılar benim 2sini aldım karşıma fırça kaydım sydım sayıştırdım rahatladımböyle biri varsa etrafınızda size cvb veremeyecek konumda olmalı ama stres kalmıyor
bnm***haftalık hedefler***(21.07-28.07)
senad : 59, 3 => 58.7
Buki_89 : 68,8 =>
Velvette : 70,5 => 69,5
Yuzlesmegunu : 87,4 =>
@denetim : 70,6 =>69,70
kaptinn : 55,6 =>54
SekerPancarii : 53,4 =>52.4
@KUBAR : 68 => 67
lilipit : 84.9 =>
Z zerdecal_34 : 81.6 =>
Haftalık hedefleri şöyle elden ele dolaştıralım bakalım
İyiymiş vallahi 1.5 yıldaTavsiyem önce Erasmusla git kaçıncı sınıfsın şu an bilmiyorum ama ben İtalyanca B1e 1.5 yılda gelmiştim
Hangi bölümdü senin unuttum ben?
İnan zor değil
Bizdeki gibi yazıldığı gibi okunuyor
Aksanın taklidi zaten kolay :)
Ayrıca İngilizcen varsa fark edeceksin ki İngilizcedeki çoğu kelimeyi Latinceden araklamışlar
Bir de kendin gibi genelde diğer uluslardan insanlarla takılırsın muhtemelen international ortamda o yüzden İngilizceyle de baya götürürsün ama işini halletmek için o ülkenin dilini biraz olsun bilmek şart bence
Birini öğrendin mi gerisi gelir ben İspanyolcayı konuşup anlayabiliyorum ama gramerim yok çünkü arkadaşlarımın çoğu İspanyoldu ve onlarlayken öğrendim İtalyancanın fazla s, c, z almış hali diyorum ben
Nedir o bize de söyle de biz de faydalanalım
Yarım saatte bir lokma atmaca gibi bir şey mi yoksaöğlen yemeğimin 4.lokmasını daha yeni attım ağzıma
...
stres tma yöntemi buldum kızlarbana çok iyi geldi
İyiymiş vallahi 1.5 yıldadaha 4 yıl var bölümebu sene geçiyorum inşallah ama bu bölümde kalmayacağım büyük olasılıkla bir kurum içi geçiş yapacağım gibi İngilizceye benziyorsa problem kalmıyor zaten aksanı bir şekil öğreniriz radyo falan dinleyerek erasmusa farklı bir ülke var aklımda bakalım olursa Fransa'yı düşündüm zaten maksimum bir sene kalabileceğim gideceğim yerde bakalım biraz da çıkacak okula bağlı
insan bi umut bekliyo işteBurnumu tıkayıp içiyorum valla
Baksana işe yaradı yoksa ilaca başladığım gün 72.5 olmuştum
İnsanın inanası gelmiyor dimi ben de sabahları tartıya 4-5 kez çıkıp iniyorum ama değişmiyor işte sonucum
Ben de yeni yedim valla küçük kase sakızlı muhallebi yedim öğle yemeği
Hee pek kibarlar bir de bu Fransız'lar doğuştan zayıf genli galiba çoğu incecik belki Fransız damat bulurum da doğacak çocuklarım kilo problemi yaşamazlarOhoo daha çok vaktin varmış senin
2 senede öğrensen 3. yılında gidersin hem hibeli daha rahat olur gitmen
Fransızcanın grameri aynı İtalyancayla ama benim onu öğrenmeye pek cesaretim ve isteğim yok açıkçası
Hem kaba geliyor hem de zor telaffuzu
Ay çok güzel git 1 sene gezer tozarsın dünyanın her yerinden insanlar ve de yağuşuklularla tanışırsın, Fransız erkekleri de pek kibar oluyi
insan bi umut bekliyo işte: demek muhallebi yedin
Beni de alın aranıza kızlar
Hee pek kibarlar bir de bu Fransız'lar doğuştan zayıf genli galiba çoğu incecik belki Fransız damat bulurum da doğacak çocuklarım kilo problemi yaşamazlar
ya yazııııkkStajer var 2 tane yanımda geçen haftadan sabrımı zorladılar benim 2sini aldım karşıma fırça kaydım sydım sayıştırdım rahatladımböyle biri varsa etrafınızda size cvb veremeyecek konumda olmalı ama stres kalmıyor
bence fazla zorlaama sen ine de kuzu ters tepmesin sonraYedim valla bu aralar güzel şeyler yiyor ve kilo veriyorum bir sıçradım iki sıçradım bakalım ne kadar sıçrayabilcem
Geçen de dondurma yidim
Merhaba suskunprenses hoş geldin
Tabii ki kendini tanıt bize
Ama o salça da lezzet katan yanıAynen git Fransız bul ben gibi abidik gubidik ülkelerden insanlara takılıp acı çekme
Bence bizim yemekler çok soslu yağlı ballı ondan kaynaklı o, gidince fix 5 kilo veriyorum ben bir kere salça yok
hoşgeldin canııımmBeni de alın aranıza kızlar
ve ilk eleştirin geliyo hazır mısınBugün İsveç diyetine başladım
Bende bekliyordum kimden gelecek ilk İsveç atağı diyehoşgeldin canııımm
ve ilk eleştirin geliyo hazır mısın
isveç diyeti cok zararlı bi diyet ben devamlılıgı oldugunu düşünmüyorum bi süre bırakıp eski düzenine döndüğünde verdiğinden cok dha fazlasını alabilirsin
Beni de alın aranıza kızlar
Hoşgeldin gerçekten arkadaşların da dediği gibi İsveç zararlı ama bende yapmıştım yalan değil Zaman'ında 6 gün kadar acelen yoksa hiç gerek yok İsveç'e mişveçeBugün İsveç diyetine başladım
kimselere bırakmam öncelik benimBende bekliyordum kimden gelecek ilk İsveç atağı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?