- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.801
ya yazııııkk
bence fazla zorlaama sen ine de kuzu ters tepmesin sonra
Ama o salça da lezzet katan yanıanneme benzedim bir anda ama cidden bizim yemekler çok güzeller
hoşgeldin canııımm
ve ilk eleştirin geliyo hazır mısın
isveç diyeti cok zararlı bi diyet ben devamlılıgı oldugunu düşünmüyorum bi süre bırakıp eski düzenine döndüğünde verdiğinden cok dha fazlasını alabilirsin
Ya daha ne yiyeyim ki bilmiyorum zaten yedim tatlı bitti
Boşuna böyle şişmedik biz
Evet ya salçasız aynı olmuyor hiç tatları ama aramıcam artık ben domates suyuyla idare ederim
Bahaneyle kilo verirsin işte
Ben Fransız yemeklerini de hiç sevmiyorum bir kere davet etmişti bir çocuk bizi evine
Elmalı tavuk yapmış, tuzsuz baharatsız da bulgurumsu bir pilav dedim bana göre değil o tavuğun içine bulayacaksın salçayı baharatı dimi bizim bir hocamız anlatırdı greyfurtlu ördek falan yiyorlarmış
Çok sert eleştiriler
Ben son çare düşünüyorum onu bakalım yaz sonuna
tatlı değilde şu an bi tost fln cok iyi giderdi
cokta sertte değildi yani gerennnkk yokkk yavas yavas veririz burda yani deeeğmiii
tatile ne zaman gidiyosun canım ?Tatile gitmeden biraz vermem lazım önceden de yapmıştım normal yediğim sürece verdiğimi geri almadım
HEE KUZUM beyanson günlrei bugün yrın kafayı sıyırmazsm iyiyok yok dogru ölçtüm ama akşam bi daha ölçeyim bakaym ne cıkcak sonuc
ayy suyunu bende sevmiyorum
öğle misaat 3 ooldu kuzuu
Agustos ortalarında gideceğiz cnmtatile ne zaman gidiyosun canım ?
Agustos ortalarında gideceğiz cnm
benden bir iş tavsiyesi olsun 2009dn beri çalışan bir insanım altında çalışan birine üzüldüğün an tepe taklak olursun çok eleman yetiştirdim hakkını vererek ama sesin çıkmazsa sen hatalı problemli oluyorsun ... büro temizliğini aksatıyorlar biri maşallah patron gibi 9,10 da geliyor 3 kere dediğim şeyi yapmadılar sabah bende verdim veriştirdim ohh valla rahatladımYaa yazık kız ben üzülürüm senin sebebin var şimdi zorlamışlar
Ne yaptılar sabrını zorlayacak
yok kuzum gelen giden durmadı kuzenimde kahve içmeye geldi saati 14,30 yaptımYarım saatte bir lokma atmaca gibi bir şey mi yoksa
Yemekten önce kaz ciğeri yiyiyorlarmış bazı yörelerde bence biraz midesizler bu Fransız'lardaYa daha ne yiyeyim ki bilmiyorum zaten yedim tatlı bitti
Boşuna böyle şişmedik biz
Evet ya salçasız aynı olmuyor hiç tatları ama aramıcam artık ben domates suyuyla idare ederim
Bahaneyle kilo verirsin işte
Ben Fransız yemeklerini de hiç sevmiyorum bir kere davet etmişti bir çocuk bizi evine
Elmalı tavuk yapmış, tuzsuz baharatsız da bulgurumsu bir pilav dedim bana göre değil o tavuğun içine bulayacaksın salçayı baharatı dimi bizim bir hocamız anlatırdı greyfurtlu ördek falan yiyorlarmış
Çok sert eleştiriler
Ben son çare düşünüyorum onu bakalım yaz sonuna
ben yediğimde cok yiyorum yarım ekmek fln gidiyoKalmış 1,5 ayım vermem lazım benim
Yoksa mezun olamıcam
Neysee ona bi hal çare düşünürüz mezun olamıcak gibi olursam ya da böyle isveç işte
Tost neden yemiyorsun ki
Biz denetimle yiyos hep
Ben ders çalışırken öyle yapıyordum eğlenceli oluyoryok kuzum gelen giden durmadı kuzenimde kahve içmeye geldi saati 14,30 yaptımama senin fikirde güzel yarın bunun üstüne yürürürm dha yoğun olcam
suskun prenses isveç diyeti dediYedim valla bu aralar güzel şeyler yiyor ve kilo veriyorum bir sıçradım iki sıçradım bakalım ne kadar sıçrayabilcem
Geçen de dondurma yidim
Merhaba suskunprenses hoş geldin
Tabii ki kendini tanıt bize
Evet cnm gruba alın beni de şuan ki kilo 66 boy 1.56 hedef ilk hedef atmış sonra 56Canım sen takıma girmek istiyor musun?
Yani şu anki kilon kaç? Hedef kilon kaç?
Kendini tanıt bize
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuman gerekli takıma girebilmek için
Ağustos ayına kadar birkaç kilo verirsin diye tahmin ediyorum
Önceden de yapmıştım şimdi tekrar yapacağımsuskun prenses isveç diyeti dedibian çok cazip geldi
yok valla yazık değilya yazııııkk
bence fazla zorlaama sen ine de kuzu ters tepmesin sonra
İsveç'e de bir günlük ön hazırlık gerekiyor maaşallah listesi pek güzel hemen başlayım desen başlanmıyorsuskun prenses isveç diyeti dedibian çok cazip geldi
benden bir iş tavsiyesi olsun 2009dn beri çalışan bir insanım altında çalışan birine üzüldüğün an tepe taklak olursun çok eleman yetiştirdim hakkını vererek ama sesin çıkmazsa sen hatalı problemli oluyorsun ... büro temizliğini aksatıyorlar biri maşallah patron gibi 9,10 da geliyor 3 kere dediğim şeyi yapmadılar sabah bende verdim veriştirdim ohh valla rahatladım
Yemekten önce kaz ciğeri yiyiyorlarmış bazı yörelerde bence biraz midesizler bu Fransız'lardabaharat çok önemli aslında diyette de metabolizma hızlandırıyor bazıları yalnız son çare ben de İsveç düşünüyorum söylemeden geçmek istemedim düğün var bir de okul başlamadan iki hafta önce belki istediğim yere gelemezsem o Zaman'dan bir hafta önce 7 günlük bir İsveç yaparım mecbur
ben yediğimde cok yiyorum yarım ekmek fln gidiyo
bide yag salça sucuk fln derken bana biraz fazla kaloriye patlıyo
suskun prenses isveç diyeti dedibian çok cazip geldi
ders yaparken yanımda sadece su oluyor benim ya da sade soda yoksa ders çalışamıyorum yemektenBen ders çalışırken öyle yapıyordum eğlenceli oluyorVe baya az yiyiyordum normale göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?