Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya yazııııkk

bence fazla zorlaama sen ine de kuzu ters tepmesin sonra

Ya daha ne yiyeyim ki bilmiyorum zaten yedim tatlı bitti

Ama o salça da lezzet katan yanı anneme benzedim bir anda ama cidden bizim yemekler çok güzeller

Boşuna böyle şişmedik biz
Evet ya salçasız aynı olmuyor hiç tatları ama aramıcam artık ben domates suyuyla idare ederim
Bahaneyle kilo verirsin işte
Ben Fransız yemeklerini de hiç sevmiyorum bir kere davet etmişti bir çocuk bizi evine
Elmalı tavuk yapmış, tuzsuz baharatsız da bulgurumsu bir pilav dedim bana göre değil o tavuğun içine bulayacaksın salçayı baharatı dimi bizim bir hocamız anlatırdı greyfurtlu ördek falan yiyorlarmış

Çok sert eleştiriler

Ben son çare düşünüyorum onu bakalım yaz sonuna

tatlı değilde şu an bi tost fln cok iyi giderdi
cokta sertte değildi yani gerennnkk yokkk yavas yavas veririz burda yani deeeğmiii

Tatile gitmeden biraz vermem lazım önceden de yapmıştım normal yediğim sürece verdiğimi geri almadım

tatlı değilde şu an bi tost fln cok iyi giderdi
cokta sertte değildi yani gerennnkk yokkk yavas yavas veririz burda yani deeeğmiii

Kalmış 1,5 ayım vermem lazım benim
Yoksa mezun olamıcam
Neysee ona bi hal çare düşünürüz mezun olamıcak gibi olursam ya da böyle isveç işte
Tost neden yemiyorsun ki
Biz denetimle yiyos hep

Yaa yazık kız ben üzülürüm senin sebebin var şimdi zorlamışlar
Ne yaptılar sabrını zorlayacak
benden bir iş tavsiyesi olsun 2009dn beri çalışan bir insanım altında çalışan birine üzüldüğün an tepe taklak olursun çok eleman yetiştirdim hakkını vererek ama sesin çıkmazsa sen hatalı problemli oluyorsun ... büro temizliğini aksatıyorlar biri maşallah patron gibi 9,10 da geliyor 3 kere dediğim şeyi yapmadılar sabah bende verdim veriştirdim ohh valla rahatladım

Yemekten önce kaz ciğeri yiyiyorlarmış bazı yörelerde bence biraz midesizler bu Fransız'larda baharat çok önemli aslında diyette de metabolizma hızlandırıyor bazıları yalnız son çare ben de İsveç düşünüyorum söylemeden geçmek istemedim düğün var bir de okul başlamadan iki hafta önce belki istediğim yere gelemezsem o Zaman'dan bir hafta önce 7 günlük bir İsveç yaparım mecbur

Kalmış 1,5 ayım vermem lazım benim
Yoksa mezun olamıcam
Neysee ona bi hal çare düşünürüz mezun olamıcak gibi olursam ya da böyle isveç işte
Tost neden yemiyorsun ki
Biz denetimle yiyos hep
ben yediğimde cok yiyorum yarım ekmek fln gidiyo
bide yag salça sucuk fln derken bana biraz fazla kaloriye patlıyo

Evet cnm gruba alın beni de şuan ki kilo 66 boy 1.56 hedef ilk hedef atmış sonra 56

Ben üstüm olsa da derim muhtemelen çenemden kaybederim sonra
Çok utangaç bir insan değilim ya ama iyi etmişsin saatinde orada olsun tepene çıkmışlar resmen

Ay ciğer hiçbir türlüsünü yiyemem
İtalyanlarınkini seversin hamur işi hep ama dal gibiler ya işte sosu şeyi çok ya ondan
Ne zaman düğün?
Bir ağustos sonu gelsin olmazsa beraber yaparız son dakika şoku gibi

ben yediğimde cok yiyorum yarım ekmek fln gidiyo
bide yag salça sucuk fln derken bana biraz fazla kaloriye patlıyo

İki tost ekmeği arasına da kaşar ve sucuk koyacaksın 1 dilim de domates koyuyorum ben 300 kalori civarı mis

suskun prenses isveç diyeti dedi bian çok cazip geldi

Ben en son mezun olamıcak olursam düşünüyorum açıkçası çünkü mezun olup gitmem lazım 1 senelik izin yazmazlar bana diye düşünüyorum
Senin tedavin var sen nereye isveç yapıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…