Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet cnm gruba alın beni de şuan ki kilo 66 boy 1.56 hedef ilk hedef atmış sonra 56

Tamam seni de not alıyorum
Aday listesine yazıyorum ilk sayfadaki kuralları 2 hafta götürebildiğin sürece takıma girebiliyorsun
Hoş geldin diyeyim tekrar hedefin de gayet makul ve güzel

Önceden de yapmıştım şimdi tekrar yapacağım

Ne kadar kilo verebildin peki

Tamam seni de not alıyorum
Aday listesine yazıyorum ilk sayfadaki kuralları 2 hafta götürebildiğin sürece takıma girebiliyorsun
Hoş geldin diyeyim tekrar hedefin de gayet makul ve güzel

Ne kadar kilo verebildin peki
Bu sene başında yapmıştım 73 den 68e düştüm sonra da bi iki kiloda dikkat ederek vrrdin

HEE KUZUM beyanson günlrei bugün yrın kafayı sıyırmazsm iyi
bende yayılıyorum valla pek sakin bu gün

Agustos ortalarında gideceğiz cnm
aa güzelmiş pek hareketli olurrrr

peki sen takımda devamlı mı kalmayı planlıyosun yoksa tatile kadar ki sürede mi yani geçiciyse eğer hiç listeyle ugrasmayız sen de bnm gibi gelir takılırsın buralarda

Eylülün ilk iki haftasında bir yerlerinde olması lazım bende tam bilmiyorum valla yapabiliriz bence de ağustos sonu hatta dayanabilirsem 13 gün bari yapayım bu sefer

ders yaparken yanımda sadece su oluyor benim ya da sade soda yoksa ders çalışamıyorum yemekten
Kuruyemiş olursa çok kötü oluyor dikkatim uçuyor benim de riskli bir durum bir de tabii dibini görme olasılıklı

vanillav ile bakmıştık ona ama bize göre değil o çok berbat bişi dayansan bitrsen ertesi gün 1 kilo garantisi var bence
İlk iki günü 1.8 verdiydim galiba yaptığımda ağır tabi ona diyecek lafım yok 700 kalori falan ortalama resmen gerçi bir günü 1200 kaloriydi ama o istisna

yok valla yazık değil
aaa vicdansız patron

İki tost ekmeği arasına da kaşar ve sucuk koyacaksın 1 dilim de domates koyuyorum ben 300 kalori civarı mis
ben anlataym nasıl yaptıgımııııı
yarım ekmeği alıyorum içine dışına tereyağı sürüp makinaya koyuyorum o sırada sucukla kaşar hazırlıyorum sonra cıkartıp salca sürüyorum domates sucuk kaşar diziyorum ve cıbrıka diye bişey var baharat karısımı ondan ekliyourm atıyorum makinaya

Bu sene başında yapmıştım 73 den 68e düştüm sonra da bi iki kiloda dikkat ederek vrrdin

Son 10 kilon kalmış zaten hedefine bir şeycik kalmamış

7. günün akşamı çok bozuyor beni
"Hiç bir şey" nedir yani
Ben 6 gün yaparım muhtemelen ya o zamana

İlk iki günü 1.8 verdiydim galiba yaptığımda ağır tabi ona diyecek lafım yok 700 kalori falan ortalama resmen gerçi bir günü 1200 kaloriydi ama o istisna

Ya bir de ben şöyle saçma bir durum gördüm
Mesela yabancı kaynaklarda diyetin öğünleri farklı
Bizde sabah 2 salam yazmışlar onlarda 150 g salam yazıyor

Ne ön hazırlığı ben hiç duymadım öyle bir şey
Yok kız malzemeleri toplamak açısından dedim garip garip ıspanak karnıbahar falan yok muydu bunda bizim evde genelde hiç bulunmaz mesela karnıbahar etleri ayarlamıştım porsiyon porsiyon gramı gramına baya uğraşmıştım

Yemiş kadar kalori aldım sanırım şu an ben

İçim şey oldu, gitti

Salçaya zaafım var

Ponciği özledim kız aklıma o geliyor bu smileyi görünce poncikbirgelincik

Hep tereyağlarını yer yer bu ifadeyi koyardı

Neye 1,5 ayin var cnm

Okulumun açılmasına canım hedefe ulaşmak istiyorum o zaman kadar da

Ogr nci misin ogretmen misin cnm
Ulasamayabilirsin cunku kilo verme trendin dusebilir
Birde 60 icin konusuyorsak
Bi bucuk ayda 10 kilo fazla sanki
Benimde ise donusum (dogum izninden) 8 eylulde
Bende en azindan 75 e dusebilsem

Ya bir de ben şöyle saçma bir durum gördüm
Mesela yabancı kaynaklarda diyetin öğünleri farklı
Bizde sabah 2 salam yazmışlar onlarda 150 g salam yazıyor
Aynen çeviren kötü çevirmiş onu 2 dilim portakal suyu yazan nesne mesela 200 ml aslında ondan sonra onların peyniri kullandıkları 250 gr ama kalorisi çok az özel bir peynir ben onu lor peyniri yapmıştım mesela salam kaynaktan kaynağa değişiyordu garip yani

Öyle desene ben de diyorum detoks falan mı

Ogr nci misin ogretmen misin cnm
Ulasamayabilirsin cunku kilo verme trendin dusebilir
Birde 60 icin konusuyorsak
Bi bucuk ayda 10 kilo fazla sanki
Benimde ise donusum (dogum izninden) 8 eylulde
Bende en azindan 75 e dusebilsem

Öğrenci canım yüksek lisansa başlayacağım
Sen ne iş yapıyorsun?
65 olsa da mezun olabiliyorum buradan yoksa sene içi böyle sık girmem zor olur buraya o yüzden bir an önce kilo vermek derdindeyim bakalım 2 ayda 10 gitti ya 1,5 ayda şöyle 5-6 versem güzel olur bence sonra kilo korurum sonrasını yavaş yavaş versem de olur diyorum ben
Mesela ayda 2 kilo gibi dikkat ederek
Ama insan işte 7li rakamlara çıktı mı bir an önce kurtulmak istiyor
Bir de kilon ne kadar yüksekse metabolizma o kadar çabuk kurtulmaya çalışıyor bence 75 mümkün senin için

Bence biz de yabancı kaynaktan yapalım
Daha çok işime geliyor açıkçası

Son 10 kilon kalmış zaten hedefine bir şeycik kalmamış

7. günün akşamı çok bozuyor beni
"Hiç bir şey" nedir yani
Ben 6 gün yaparım muhtemelen ya o zamana
çok meşur o hiçbir şey bu diyette gerçi o kadar küçülüyor ki mide zaten hiç istemiyor bir şey o güne gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…