- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.821
Evet cnm gruba alın beni de şuan ki kilo 66 boy 1.56 hedef ilk hedef atmış sonra 56
Önceden de yapmıştım şimdi tekrar yapacağım
İsveç'e de bir günlük ön hazırlık gerekiyor maaşallah listesi pek güzel hemen başlayım desen başlanmıyor
Bu sene başında yapmıştım 73 den 68e düştüm sonra da bi iki kiloda dikkat ederek vrrdinTamam seni de not alıyorum
Aday listesine yazıyorum ilk sayfadaki kuralları 2 hafta götürebildiğin sürece takıma girebiliyorsun
Hoş geldin diyeyim tekrar hedefin de gayet makul ve güzel
Ne kadar kilo verebildin peki
vanillav ile bakmıştık ona ama bize göre değil o çok berbat bişi dayansan bitrsen ertesi gün 1 kilo garantisi var benceİsveç'e de bir günlük ön hazırlık gerekiyor maaşallah listesi pek güzel hemen başlayım desen başlanmıyor
bende yayılıyorum valla pek sakin bu günHEE KUZUM beyanson günlrei bugün yrın kafayı sıyırmazsm iyi
aa güzelmiş pek hareketli olurrrrAgustos ortalarında gideceğiz cnm
Eylülün ilk iki haftasında bir yerlerinde olması lazım bende tam bilmiyorumBen üstüm olsa da derim muhtemelen çenemden kaybederim sonra
Çok utangaç bir insan değilim ya ama iyi etmişsin saatinde orada olsun tepene çıkmışlar resmen
Ay ciğer hiçbir türlüsünü yiyemem
İtalyanlarınkini seversin hamur işi hep ama dal gibiler ya işte sosu şeyi çok ya ondan
Ne zaman düğün?
Bir ağustos sonu gelsin olmazsa beraber yaparız son dakika şoku gibi
İki tost ekmeği arasına da kaşar ve sucuk koyacaksın 1 dilim de domates koyuyorum ben 300 kalori civarı mis
Ben en son mezun olamıcak olursam düşünüyorum açıkçası çünkü mezun olup gitmem lazım 1 senelik izin yazmazlar bana diye düşünüyorum
Senin tedavin var sen nereye isveç yapıyon
Kuruyemiş olursa çok kötü oluyor dikkatim uçuyor benim deders yaparken yanımda sadece su oluyor benim ya da sade soda yoksa ders çalışamıyorum yemekten
İlk iki günü 1.8 verdiydim galiba yaptığımda ağır tabi ona diyecek lafım yok 700 kalori falan ortalama resmen gerçi bir günü 1200 kaloriydi ama o istisnavanillav ile bakmıştık ona ama bize göre değil o çok berbat bişi dayansan bitrsen ertesi gün 1 kilo garantisi var bence
aaa vicdansız patronyok valla yazık değil
ben anlataym nasıl yaptıgımıııııİki tost ekmeği arasına da kaşar ve sucuk koyacaksın 1 dilim de domates koyuyorum ben 300 kalori civarı mis
Hosgeldin bende adayimBu sene başında yapmıştım 73 den 68e düştüm sonra da bi iki kiloda dikkat ederek vrrdin
Bu sene başında yapmıştım 73 den 68e düştüm sonra da bi iki kiloda dikkat ederek vrrdin
Eylülün ilk iki haftasında bir yerlerinde olması lazım bende tam bilmiyorumvalla yapabiliriz bence de ağustos sonu hatta dayanabilirsem 13 gün bari yapayım bu sefer
Kuruyemiş olursa çok kötü oluyor dikkatim uçuyor benim deriskli bir durum bir de tabii dibini görme olasılıklı
İlk iki günü 1.8 verdiydim galiba yaptığımda ağır tabi ona diyecek lafım yok 700 kalori falan ortalama resmen gerçi bir günü 1200 kaloriydi ama o istisna
Neye 1,5 ayin var cnmKalmış 1,5 ayım vermem lazım benim
Yoksa mezun olamıcam
Neysee ona bi hal çare düşünürüz mezun olamıcak gibi olursam ya da böyle isveç işte
Tost neden yemiyorsun ki
Biz denetimle yiyos hep
Yok kız malzemeleri toplamak açısından dedim garip garip ıspanak karnıbahar falan yok muydu bunda bizim evde genelde hiç bulunmaz mesela karnıbahar etleri ayarlamıştım porsiyon porsiyon gramı gramına baya uğraşmıştımNe ön hazırlığı ben hiç duymadım öyle bir şey
aaa vicdansız patron
ben anlataym nasıl yaptıgımııııı
yarım ekmeği alıyorum içine dışına tereyağı sürüp makinaya koyuyorum o sırada sucukla kaşar hazırlıyorum sonra cıkartıp salca sürüyorum domates sucuk kaşar diziyorum ve cıbrıka diye bişey var baharat karısımı ondan ekliyourm atıyorum makinaya
Neye 1,5 ayin var cnm
Ogr nci misin ogretmen misin cnmYemiş kadar kalori aldım sanırım şu an ben
İçim şey oldu, gitti
Salçaya zaafım var
Ponciği özledim kız aklıma o geliyor bu smileyi görünceponcikbirgelincik
Hep tereyağlarını yer yer bu ifadeyi koyardı
Okulumun açılmasına canım hedefe ulaşmak istiyorum o zaman kadar da
Aynen çeviren kötü çevirmiş onu 2 dilim portakal suyu yazan nesne mesela 200 ml aslındaYa bir de ben şöyle saçma bir durum gördüm
Mesela yabancı kaynaklarda diyetin öğünleri farklı
Bizde sabah 2 salam yazmışlar onlarda 150 g salam yazıyor
Yok kız malzemeleri toplamak açısından dedim garip garip ıspanak karnıbahar falan yok muydu bunda bizim evde genelde hiç bulunmaz mesela karnıbahar etleri ayarlamıştım porsiyon porsiyon gramı gramına baya uğraşmıştım
Ogr nci misin ogretmen misin cnm
Ulasamayabilirsin cunku kilo verme trendin dusebilir
Birde 60 icin konusuyorsak
Bi bucuk ayda 10 kilo fazla sanki
Benimde ise donusum (dogum izninden) 8 eylulde
Bende en azindan 75 e dusebilsem
Aynen çeviren kötü çevirmiş onu 2 dilim portakal suyu yazan nesne mesela 200 ml aslındaondan sonra onların peyniri kullandıkları 250 gr ama kalorisi çok az özel bir peynir ben onu lor peyniri yapmıştım mesela salam kaynaktan kaynağa değişiyordu garip yani
çok meşur o hiçbir şey bu diyetteSon 10 kilon kalmış zaten hedefine bir şeycik kalmamış
7. günün akşamı çok bozuyor beni
"Hiç bir şey" nedir yani
Ben 6 gün yaparım muhtemelen ya o zamana
Sende hoşgeldinHosgeldin bende adayim
Bugun geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?