- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.841
çok meşur o hiçbir şey bu diyettegerçi o kadar küçülüyor ki mide zaten hiç istemiyor bir şey o güne gelene kadar
Valla benim deBence biz de yabancı kaynaktan yapalım
Daha çok işime geliyor açıkçası
Bi on üç gün bitsin bakalım ne kadar gidecek sadece desteğe ihtiyacı m var bu sefer çok azimli değilim galiba:-(bende yayılıyorum valla pek sakin bu gün
aa güzelmiş pek hareketli olurrrr
peki sen takımda devamlı mı kalmayı planlıyosun yoksa tatile kadar ki sürede mi yani geçiciyse eğer hiç listeyle ugrasmayız sen de bnm gibi gelir takılırsın buralarda
Ispanağın yanındaki domatesi iptal edip çeyrek limon suyu sıkıyordum hile sayılır mı bilmem ama öyle yeniyordu valla ıspanak kolaycaYağsız tuzsuz haşlanmış ıspanak yesem ben de başka bir şey yemek istemem herhalde o gün
Valla benim deo kadar çok et var ki en sevdiğim şok diyeti o nedenle etçil bir insan olarak
Ispanağın yanındaki domatesi iptal edip çeyrek limon suyu sıkıyordum hile sayılır mı bilmem ama öyle yeniyordu valla ıspanak kolayca
Valla vegan olanları geçtim de bebeklerini de vegan tarzda besleyenler var Nasıl bir kafa anlamıyorum çocuğun seçme şansı var sankiAynen ben de etçilim
Yeni nesil veganlara inat "meatatarian" akımına katılıcam ben
Tuzsuz ayran da güzel olmaz o yüzden o da kurtarmaz gibi geliyor banaYanına ayran olaydı kaktırırdım ama
Valla cefan olanları geçtim de bebeklerini de vegan tarzda besleyenler var Nasıl bir kafa anlamıyorum çocuğun seçme şansı var sanki
Tuzsuz ayran da güzel olmaz o yüzden o da kurtarmaz gibi geliyor bana
Yemiş kadar kalori aldım sanırım şu an ben
İçim şey oldu, gitti
Salçaya zaafım var
Ponciği özledim kız aklıma o geliyor bu smileyi görünce @poncikbirgelincik
Hep tereyağlarını yer yer bu ifadeyi koyardı
Okulumun açılmasına canım hedefe ulaşmak istiyorum o zaman kadar da
Bir kere doğaya aykırı ben hiç anlayamıyorum o zaman bitki de yeme onun da bir sistemi var o da canlı illa ses mi çıkarması lazım ilginç bir düşünce gerçekten zaten vegan bebeklerin saçları bile sağlıksız görünüyor belli yani nedir göre göre zorlamak anlaşılmaz gerçektenHayvanlarını da öyle besleyenler var buna ne diyorsun
Hayvan bir kere etçil o hayvanın doğası garipler mi nedir
İtalyada cezası var onun çocuğu düzgün beslememekten alabilirler bile çocuğunu
Ayaklanıyorlardı en son
Çocuğuna böyle zorla bir şeyleri empoze eden insanlara gıcık oluyorum bırak sağlıklı beslensin yani
Tamam sustumYıldırma beni lütfen
Bi on üç gün bitsin bakalım ne kadar gidecek sadece desteğe ihtiyacı m var bu sefer çok azimli değilim galiba:-(
bende bir o kadar hareketliyimbende yayılıyorum valla pek sakin bu gün
aa güzelmiş pek hareketli olurrrr
peki sen takımda devamlı mı kalmayı planlıyosun yoksa tatile kadar ki sürede mi yani geçiciyse eğer hiç listeyle ugrasmayız sen de bnm gibi gelir takılırsın buralarda
ay evetyiyip yiyip ondan sonra ben bişey yapmadm ki diye ortalıkta geziyodu
neeesem o şimdi sevdicekiynennn bende burda arıyorum adamı mesgul e atıp duruyo
Bir kere doğaya aykırı ben hiç anlayamıyorum o zaman bitki de yeme onun da bir sistemi var o da canlı illa ses mi çıkarması lazım ilginç bir düşünce gerçekten zaten vegan bebeklerin saçları bile sağlıksız görünüyor belli yani nedir göre göre zorlamak anlaşılmaz gerçekten
Bende sucuklu iki yimirta yidimditm o zaman sen kendine güveniyosan hiç sorun yokyeter ki bebeğine zarar vericek ekile beslneme onun harcinde burda beraber cok güzel zayıflarız
afiyetler ola ben yımırta yidim sabah
görmek sityorum hepsini
ben erken gelmediğim için bilmiyorum kim kaçta geliyor artık eski düzene dönüyorum 8den önce bürodayım öyle ykaladım kız vurdum duymaz bir tipte erkek öyle değil gözleri doldu ağlıcaktı resmen ...Ben üstüm olsa da derim muhtemelen çenemden kaybederim sonra
Çok utangaç bir insan değilim ya ama iyi etmişsin saatinde orada olsun tepene çıkmışlar resmen
Ay ciğer hiçbir türlüsünü yiyemem
İtalyanlarınkini seversin hamur işi hep ama dal gibiler ya işte sosu şeyi çok ya ondan
Ne zaman düğün?
Bir ağustos sonu gelsin olmazsa beraber yaparız son dakika şoku gibi
İki tost ekmeği arasına da kaşar ve sucuk koyacaksın 1 dilim de domates koyuyorum ben 300 kalori civarı mis
Ben en son mezun olamıcak olursam düşünüyorum açıkçası çünkü mezun olup gitmem lazım 1 senelik izin yazmazlar bana diye düşünüyorum
Senin tedavin var sen nereye isveç yapıyon
Düşük kalori alinda diyet sonrasi da cok dikkat etmek gerekiyo kuzum yoksa vücut hemen depoluyo yedigini bence 1100 1000 en az bu kadar alumarım dediğin gibi olur bende 2 hafta 900 kalori alacam sonra 1000e çıkıcam sonra birden 800 e düşüecem yoksa kalacak bende bunlar
çok riskli yağ oranı çok yüksek kuruyemişin protein değeride iyi ama yağ oranı batıryor resmen en güzeli su zararsınEylülün ilk iki haftasında bir yerlerinde olması lazım bende tam bilmiyorumvalla yapabiliriz bence de ağustos sonu hatta dayanabilirsem 13 gün bari yapayım bu sefer
Kuruyemiş olursa çok kötü oluyor dikkatim uçuyor benim deriskli bir durum bir de tabii dibini görme olasılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?