Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bi on üç gün bitsin bakalım ne kadar gidecek sadece desteğe ihtiyacı m var bu sefer çok azimli değilim galiba:-(

Valla cefan olanları geçtim de bebeklerini de vegan tarzda besleyenler var Nasıl bir kafa anlamıyorum çocuğun seçme şansı var sanki

Hayvanlarını da öyle besleyenler var buna ne diyorsun
Hayvan bir kere etçil o hayvanın doğası garipler mi nedir
İtalyada cezası var onun çocuğu düzgün beslememekten alabilirler bile çocuğunu
Ayaklanıyorlardı en son
Çocuğuna böyle zorla bir şeyleri empoze eden insanlara gıcık oluyorum bırak sağlıklı beslensin yani

ay evet yiyip yiyip ondan sonra ben bişey yapmadm ki diye ortalıkta geziyodu
neeesem o şimdi sevdicekiynennn bende burda arıyorum adamı mesgul e atıp duruyo

Bir kere doğaya aykırı ben hiç anlayamıyorum o zaman bitki de yeme onun da bir sistemi var o da canlı illa ses mi çıkarması lazım ilginç bir düşünce gerçekten zaten vegan bebeklerin saçları bile sağlıksız görünüyor belli yani nedir göre göre zorlamak anlaşılmaz gerçekten

Bi on üç gün bitsin bakalım ne kadar gidecek sadece desteğe ihtiyacı m var bu sefer çok azimli değilim galiba:-(

tm tatlım o zaman deneme süresinde ona göre bi yol cizer sana kaptanımız
ama kendini asla güçsüz iradesiz hissetme
çünkü biz kadınız ve istediğimiz herşeyi başarabiliriz
anlık zevk veren şeyler için kilo verip kendini güzel hissetmekten asla vazgeçme ki sonunda iyiki o kekleri börekleri yememişim diyebilesin

bende bir o kadar hareketliyim bugün 5 dk rahat oturamadım ugün gelen giden evrak isteyen ama yinede seviyorum bu yoğunluğu

ay evet yiyip yiyip ondan sonra ben bişey yapmadm ki diye ortalıkta geziyodu
neeesem o şimdi sevdicekiynennn bende burda arıyorum adamı mesgul e atıp duruyo

Heğ sonra da niye zayıflayamadım deyidi
İşteyse normaldir kuzum çıkışta ara

Ben hiç görmedim vegan bebek google görsellerde aratıcam şimdi
Bir tane kadın vardı ya evereste çıkmaya çalışmış veganlar güçsüz değil diye göstermek için sonra ölmüş orada
Bir kere doğanın kanunu yani hayvanlar da birbirini yiyor ha ama şeye ben de karşıyım bu hayvanların canı çıkarılana kadar sağlıksız koşullarda yetiştirilmesi ki bizim sağlığımız açısından da iyi olmuyor o besin kalitesi açısından da

tm o zaman sen kendine güveniyosan hiç sorun yok yeter ki bebeğine zarar vericek ekile beslneme onun harcinde burda beraber cok güzel zayıflarız

afiyetler ola ben yımırta yidim sabah

görmek sityorum hepsini
Bende sucuklu iki yimirta yidimdi

ben erken gelmediğim için bilmiyorum kim kaçta geliyor artık eski düzene dönüyorum 8den önce bürodayım öyle ykaladım kız vurdum duymaz bir tipte erkek öyle değil gözleri doldu ağlıcaktı resmen ...
senin gibi olmak lazım azcık ...
yapamayız ki o listeleri ölüm listesi

umarım dediğin gibi olur bende 2 hafta 900 kalori alacam sonra 1000e çıkıcam sonra birden 800 e düşüecem yoksa kalacak bende bunlar
Düşük kalori alinda diyet sonrasi da cok dikkat etmek gerekiyo kuzum yoksa vücut hemen depoluyo yedigini bence 1100 1000 en az bu kadar al

çok riskli yağ oranı çok yüksek kuruyemişin protein değeride iyi ama yağ oranı batıryor resmen en güzeli su zararsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…