Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen vegan olmayı bir üstünlükmüş gibi satmaya çalışıyorlar sözde bir elitlik mertebesi gözlerinde çoğunun ilginç kafalar

Tansiyonum hiç çıkmıyor ki düşsün uyku En güzel çözüm gerçekten

çünkü alıştm artık hafta sonları evde yatmaya ve zor geliyo sabah erken kalkmak
bide şimdi yasa cıkmş artık belli izinleri alan firmalar pazar bile çalıştırabilcek miş işçisini elemanını
Bir söylem vardı öyle mesai de yalan oluyordu ama resmi gazetede okumadım onu

nasıl bir şirketmiş bu ..gerçi haklılarda bir yönden sonuçta maaş veriyor hizmet karşılığı haftada 1 gün gelmeyen olsa işler aksar haklılar yani .. ama mecbur durumlarda farklı olmalı
yok bebeğim raporlu bile olsan 3 günden azsa kesiliyo coksa yine kesiliyoda devlet veriyo ziraatten cekiysn fln ugrastırıyo bende o yüzden hasta olunca fln hiç raporla ugrasmıyorm direk izin alıyorm nasıl olsa kesilcek diye

yok bebeğim raporlu bile olsan 3 günden azsa kesiliyo coksa yine kesiliyoda devlet veriyo ziraatten cekiysn fln ugrastırıyo bende o yüzden hasta olunca fln hiç raporla ugrasmıyorm direk izin alıyorm nasıl olsa kesilcek diye
Şirketin bu tür durumlarını sevmiyorum işte

hee sen kimsindi de beni alıyorsundu

gider ayak iltifatlar iltifatlar

Aradı mı geri

protein iyetinin bana çok faydası oldu biliyormusun protein gitseydim daha verirdim sanki .. tansiyonumuda dengeledi
bence mezun oluruz bir ay içinde

1 aydan da fazla var kız bence 65i buluruz

Aynen vegan olmayı bir üstünlükmüş gibi satmaya çalışıyorlar sözde bir elitlik mertebesi gözlerinde çoğunun ilginç kafalar

Ben elit değilim valla et görürsem affetmem

Sonunda çıktım bürodan eve gidip uyumak istiyorum ama çamaşırlarım var off

Hallettin mi çamaşırları

Bende eve geldim ve bende is buldum kendime
Ne zaman dinleebilcem çok merak ediyorum

Ne iş buldun yine kendine

Aldım gazı yürüyorum bu arada akşam yemegi yenildi

Aradı mı geri

1 aydan da fazla var kız bence 65i buluruz

Ben elit değilim valla et görürsem affetmem

Hallettin mi çamaşırları

Ne iş buldun yine kendine
Biz haftaya doktora gidiyoruz biraz önce sordu eşim gitmek isteyip istemediğimi tedavi süresinde de 2 kilo verdim mi sonrası çok kolay bana

Biftek yerine tavuk göğsü ve salata

Kalorisi daha düşük güzel olmuştur beyaz et

Topladım makine çalıştırdım ders arasında katlarım sen naptın ayağın nasıl oldu

Daha iyi canım çok üzerinde durunca acıyor ama durduk yere acımıyor artık
Biz haftaya doktora gidiyoruz biraz önce sordu eşim gitmek isteyip istemediğimi tedavi süresinde de 2 kilo verdim mi sonrası çok kolay bana

Ay demek zaman geldi çattı artık heyecan var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…