- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.881
Aynen vegan olmayı bir üstünlükmüş gibi satmaya çalışıyorlar sözde bir elitlik mertebesi gözlerinde çoğunun ilginç kafalarHep öyle savunuyorlar ya ne bileyim benim vardı bir tane öyle arkadaşım resmen hayatında kendi hakkında iyi hissetmeye bir sıfat bulamamış kendine vegan demiş sizden daha iyiyim tavırlarındaydı
Böyle nefret dolu olanlarını anlamıyorum insanları kendilerinden soğutuyorlar
Tansiyonum hiç çıkmıyor ki düşsünben de öyle sıkıntı olmuyor olursa da erkenden uyuyorumistisna o da ama tansiyonum çok düşüyor özellikle küçük tansiyon
hfta sonunu bende sevmiyorum
ay yok erimesin klo verdikçe sarkıyor zaten göbek kol asılmam gerek spora
Bir söylem vardı öyle mesai de yalan oluyordu ama resmi gazetede okumadım onuçünkü alıştm artık hafta sonları evde yatmaya ve zor geliyo sabah erken kalkmak
bide şimdi yasa cıkmş artık belli izinleri alan firmalar pazar bile çalıştırabilcek miş işçisini elemanını
seninde mi öyleTansiyonum hiç çıkmıyor ki düşsünuyku En güzel çözüm gerçekten
valla cok üzülürüm öyle bieşy olursa yaaBir söylem vardı öyle mesai de yalan oluyordu ama resmi gazetede okumadım onu
İZİN KULLNDIĞINDA KESİNTİN OLUYOR MU SENİNvalla cok üzülürüm öyle bieşy olursa yaa
ben şimdi ayda 1 kere hafta sonu gelsem hafta içi aldgım izinleri kapatyo o
He vallaseninde mi öylebazen büyük tansiyonum bazen 9 a çıkar ay tansiyonum yükseldi derim
nasıl bir şirketmiş bu ..gerçi haklılarda bir yönden sonuçta maaş veriyor hizmet karşılığı haftada 1 gün gelmeyen olsa işler aksar haklılar yani .. ama mecbur durumlarda farklı olmalı
yok bebeğim raporlu bile olsan 3 günden azsa kesiliyo coksa yine kesiliyoda devlet veriyo ziraatten cekiysn fln ugrastırıyo bende o yüzden hasta olunca fln hiç raporla ugrasmıyorm direk izin alıyorm nasıl olsa kesilcek diyenasıl bir şirketmiş bu ..gerçi haklılarda bir yönden sonuçta maaş veriyor hizmet karşılığı haftada 1 gün gelmeyen olsa işler aksar haklılar yani .. ama mecbur durumlarda farklı olmalı
Şirketin bu tür durumlarını sevmiyorum işteyok bebeğim raporlu bile olsan 3 günden azsa kesiliyo coksa yine kesiliyoda devlet veriyo ziraatten cekiysn fln ugrastırıyo bende o yüzden hasta olunca fln hiç raporla ugrasmıyorm direk izin alıyorm nasıl olsa kesilcek diye
Bende eve geldim ve bende is buldum kendimeSonunda çıktım bürodan eve gidip uyumak istiyorum ama çamaşırlarım var off
Sen benim kızım olsanaBende eve geldim ve bende is buldum kendime
Ne zaman dinleebilcem çok merak ediyorum
hee sen kimsindi de beni alıyorsundu
gider ayak iltifatlar iltifatlar
protein iyetinin bana çok faydası oldu biliyormusun protein gitseydim daha verirdim sanki .. tansiyonumuda dengeledi
bence mezun oluruz bir ay içinde
Aynen vegan olmayı bir üstünlükmüş gibi satmaya çalışıyorlar sözde bir elitlik mertebesi gözlerinde çoğunun ilginç kafalar
Sonunda çıktım bürodan eve gidip uyumak istiyorum ama çamaşırlarım var off
Bende eve geldim ve bende is buldum kendime
Ne zaman dinleebilcem çok merak ediyorum
Aldım gazı yürüyorum bu arada akşam yemegi yenilditm tatlım o zaman deneme süresinde ona göre bi yol cizer sana kaptanımız
ama kendini asla güçsüz iradesiz hissetme
çünkü biz kadınız ve istediğimiz herşeyi başarabiliriz
anlık zevk veren şeyler için kilo verip kendini güzel hissetmekten asla vazgeçme ki sonunda iyiki o kekleri börekleri yememişim diyebilesin
Topladım makine çalıştırdım ders arasında katlarım sen naptın ayağın nasıl olduAradı mı geri
1 aydan da fazla var kız bence 65i buluruz
Ben elit değilim valla et görürsem affetmem
Hallettin mi çamaşırları
Ne iş buldun yine kendine
Biz haftaya doktora gidiyoruzAradı mı geri
1 aydan da fazla var kız bence 65i buluruz
Ben elit değilim valla et görürsem affetmem
Hallettin mi çamaşırları
Ne iş buldun yine kendine
Biftek yerine tavuk göğsü ve salata
Topladım makine çalıştırdım ders arasında katlarım sen naptın ayağın nasıl oldu
Biz haftaya doktora gidiyoruzbiraz önce sordu eşim gitmek isteyip istemediğimi tedavi süresinde de 2 kilo verdim mi sonrası çok kolay bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?