Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İlk iki günü 1.8 verdiydim galiba yaptığımda ağır tabi ona diyecek lafım yok 700 kalori falan ortalama resmen gerçi bir günü 1200 kaloriydi ama o istisna
700 kalori iyidir ben azaltığımda 2 3 gün 700 kalori alıyorum gidiyor hemen gelmiyorda geri

Düştüm iviittt bu hafta super olcakkkk52 yi garantilicem incem incemmmmmm 1 haftadir agirlik çalışmıyorum eşim disari çıktı hazır o yokken 20 dk olsun çalışıyım diyorum artik tekrar baslamam lazim cok ara verdim

bende bir o kadar hareketliyim bugün 5 dk rahat oturamadım ugün gelen giden evrak isteyen ama yinede seviyorum bu yoğunluğu
bende seviyorum ama o günün sonunda yetişmediyse mesaiye kal diye bi cümle geliyo geneldee

aman kendi arasın aramam daha da

Tabi ki o hormonlu tavuklar falan ya da hareketsiz bırakılmış besili hayvanlar hem hayvana hem bize zararlı ama veganlığın temelinde yatan düşünce sadece bu değil ki arının ürettiği balı bile yemiyor hayvansal diye veganlar sanki aslan Ceylan'a acıyor doğada ben yemeyim yazık diyor gibi
çok riskli yağ oranı çok yüksek kuruyemişin protein değeride iyi ama yağ oranı batıryor resmen en güzeli su zararsın
su bir numara kesinlikle

700 kalori iyidir ben azaltığımda 2 3 gün 700 kalori alıyorum gidiyor hemen gelmiyorda geri
800 en ideali alt limit olarak bence başım ağrıyor onun altına düştüğüm gün

Ayy bi guzeldi ki bide gec kalktiydim ayıptır söylemesi bek acıkmışım accik ekmek yidim sucuk bek guzel geldievde olmak boyle rahat bisey iste yirim ben
öfff vallaaaa evlenip evde oturup koca parası yemek istiyorum günlere gidip 80 kilo olmak istiyorum ayşeyle haticenin dedikodusunu haticeyle de ayşenin dedikodusunu yapmak istiyorum ben artık ve evde sucuklu yumurta yimek istiyorum

bizde kalcz bugün yarın uzamaz ise
ayyy demeeeee hiç sevmem hele hafta sonu mesaisi

Hic guzel hayallerin yoh sen çalışmaya devam et yavrumahahahahahgqhahahj

bende bir o kadar hareketliyim bugün 5 dk rahat oturamadım ugün gelen giden evrak isteyen ama yinede seviyorum bu yoğunluğu

Dimi yoğunluk ve meşgul olmak çok iyi geliyor bana da
Boşta kalınca bunalıyorum
Saçma sapan şeylere kafayı takıyorum

Bir taşla iki kuş olmuş hem stres atmışsın hem kulaklarını çekmişsin
Son haftada bana bir şey de gelebilir yapadabilirim eğer ki 65e düşemezsem

çok riskli yağ oranı çok yüksek kuruyemişin protein değeride iyi ama yağ oranı batıryor resmen en güzeli su zararsın

Ben de soda içiyorum mideyi tok hissettiriyor

He aman diyeyim şurada 3 gün kaldı krize neyin girme bak
Ben de kız anca kol çalıştırıyorum bir de mekik ama işe yaramış görünüyor

Supersin bebegim 69 garanti belki 68.8 falan olarsin

Bugün bulutların üzerindeydim zaten artık ramak kaldı size tartı fotosu çekip atıcam

bende seviyorum ama o günün sonunda yetişmediyse mesaiye kal diye bi cümle geliyo geneldee

aman kendi arasın aramam daha da

Azcık merak etsin bakalım

Hep öyle savunuyorlar ya ne bileyim benim vardı bir tane öyle arkadaşım resmen hayatında kendi hakkında iyi hissetmeye bir sıfat bulamamış kendine vegan demiş sizden daha iyiyim tavırlarındaydı
Böyle nefret dolu olanlarını anlamıyorum insanları kendilerinden soğutuyorlar

ben de öyle sıkıntı olmuyor olursa da erkenden uyuyorum istisna o da ama tansiyonum çok düşüyor özellikle küçük tansiyon

hfta sonunu bende sevmiyorum

Aynen kuzum hem yagdan verelim dimi kaslarimiz erimesin
ay yok erimesin klo verdikçe sarkıyor zaten göbek kol asılmam gerek spora

protein iyetinin bana çok faydası oldu biliyormusun protein gitseydim daha verirdim sanki .. tansiyonumuda dengeledi
bence mezun oluruz bir ay içinde

çünkü alıştm artık hafta sonları evde yatmaya ve zor geliyo sabah erken kalkmak
bide şimdi yasa cıkmş artık belli izinleri alan firmalar pazar bile çalıştırabilcek miş işçisini elemanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…