- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.861
700 kalori iyidirİlk iki günü 1.8 verdiydim galiba yaptığımda ağır tabi ona diyecek lafım yok 700 kalori falan ortalama resmen gerçi bir günü 1200 kaloriydi ama o istisna
Düştüm iviitttBilmez miyim ama gencim diye midir biyolojik saatim mi bozuk bilmiyorum hala gidiyor kilo şükür ki
Belki benim leptinler gündüz salgılanıyordur
Menülerine yardımcı oluruz burada ilk geldiğimdeki menüler benim de çok oturmuyordu ama sonra burada beraber fikir alışverişi yapa yapa değiştirdik
52ye düştün demek
O kadar naz hakkı olur
Merhaba Tuğba hoş geldin hedef kilon nedir
Merhaba lilipit hoş geldin keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum emzirdiğin için sağlıklı beslenme özellikle önemli zaten sağlıklı beslendikçe de rahat kilo verirsin merak etme
Mesela gösterirsin işte ne kadar iradeliyiz bunu görmek için
Supersin bebegim 69 garanti belki 68.8 falan olarsinO zaman ben de pazartesiden bildiriyorum 70.00
Çok kısa bir saniye 69.8 i gördüm ama
Cumaya göre -500
Bu cuma 69dayım umuyorum
bende seviyorum ama o günün sonunda yetişmediyse mesaiye kal diye bi cümle geliyo geneldeebende bir o kadar hareketliyimbugün 5 dk rahat oturamadım ugün gelen giden evrak isteyen ama yinede seviyorum bu yoğunluğu
aman kendi arasın aramam daha daHeğ sonra da niye zayıflayamadım deyidi
İşteyse normaldir kuzum çıkışta ara
Ben hiç görmedim vegan bebek google görsellerde aratıcam şimdi
Bir tane kadın vardı ya evereste çıkmaya çalışmış veganlar güçsüz değil diye göstermek için sonra ölmüş orada
Bir kere doğanın kanunu yani hayvanlar da birbirini yiyor ha ama şeye ben de karşıyım bu hayvanların canı çıkarılana kadar sağlıksız koşullarda yetiştirilmesi ki bizim sağlığımız açısından da iyi olmuyor o besin kalitesi açısından da
ayy pek güzel olurda kokarım sonra fabrikadaBende sucuklu iki yimirta yidimdi
Tabi ki o hormonlu tavuklar falan ya da hareketsiz bırakılmış besili hayvanlar hem hayvana hem bize zararlı ama veganlığın temelinde yatan düşünce sadece bu değil ki arının ürettiği balı bile yemiyor hayvansal diye veganlar sanki aslan Ceylan'a acıyor doğada ben yemeyim yazık diyor gibiHeğ sonra da niye zayıflayamadım deyidi
İşteyse normaldir kuzum çıkışta ara
Ben hiç görmedim vegan bebek google görsellerde aratıcam şimdi
Bir tane kadın vardı ya evereste çıkmaya çalışmış veganlar güçsüz değil diye göstermek için sonra ölmüş orada
Bir kere doğanın kanunu yani hayvanlar da birbirini yiyor ha ama şeye ben de karşıyım bu hayvanların canı çıkarılana kadar sağlıksız koşullarda yetiştirilmesi ki bizim sağlığımız açısından da iyi olmuyor o besin kalitesi açısından da
su bir numara kesinlikleçok riskli yağ oranı çok yüksek kuruyemişin protein değeride iyi ama yağ oranı batıryor resmen en güzeli su zararsın
800 en ideali alt limit olarak bence başım ağrıyor onun altına düştüğüm gün700 kalori iyidirben azaltığımda 2 3 gün 700 kalori alıyorum gidiyor hemen gelmiyorda geri
Ayy bi guzeldi ki bide gec kalktiydim ayıptır söylemesiayy pek güzel olurda kokarım sonra fabrikada
1000 DE ANLAŞLIM O ZAMANDüşük kalori alinda diyet sonrasi da cok dikkat etmek gerekiyo kuzum yoksa vücut hemen depoluyo yedigini bence 1100 1000 en az bu kadar al
bizde kalcz bugün yarınbende seviyorum ama o günün sonunda yetişmediyse mesaiye kal diye bi cümle geliyo geneldee
aman kendi arasın aramam daha da
öfff vallaaaa evlenip evde oturup koca parası yemek istiyorum günlere gidip 80 kilo olmak istiyorum ayşeyle haticenin dedikodusunu haticeyle de ayşenin dedikodusunu yapmak istiyorum ben artıkAyy bi guzeldi ki bide gec kalktiydim ayıptır söylemesibek acıkmışım accik ekmek yidim sucuk bek guzel geldi evde olmak boyle rahat bisey iste yirim ben
ayyy demeeeeebizde kalcz bugün yarınuzamaz ise
Aynen kuzum hem yagdan verelim dimi kaslarimiz erimesin1000 DE ANLAŞLIM O ZAMANGİDENİN GERİ GELMESİ GİBİ KÖTÜ BİRŞEY YOK
Hic guzel hayallerin yoh sen çalışmaya devam et yavrumöfff vallaaaa evlenip evde oturup koca parası yemek istiyorum günlere gidip 80 kilo olmak istiyorum ayşeyle haticenin dedikodusunu haticeyle de ayşenin dedikodusunu yapmak istiyorum ben artıkve evde sucuklu yumurta yimek istiyorum
ayyy demeeeeehiç sevmem hele hafta sonu mesaisi
bende bir o kadar hareketliyimbugün 5 dk rahat oturamadım ugün gelen giden evrak isteyen ama yinede seviyorum bu yoğunluğu
ben erken gelmediğim için bilmiyorum kim kaçta geliyor artık eski düzene dönüyorum 8den önce bürodayım öyle ykaladım kız vurdum duymaz bir tipte erkek öyle değil gözleri doldu ağlıcaktı resmen ...
senin gibi olmak lazım azcık ...
yapamayız ki o listeleri ölüm listesi
çok riskli yağ oranı çok yüksek kuruyemişin protein değeride iyi ama yağ oranı batıryor resmen en güzeli su zararsın
Düştüm iviitttbu hafta super olcakkkk 52 yi garantilicem incem incemmmmmm 1 haftadir agirlik çalışmıyorum eşim disari çıktı hazır o yokken 20 dk olsun çalışıyım diyorum artik tekrar baslamam lazim cok ara verdim
Supersin bebegim 69 garanti belki 68.8 falan olarsin
bende seviyorum ama o günün sonunda yetişmediyse mesaiye kal diye bi cümle geliyo geneldee
aman kendi arasın aramam daha da
belki araya birde zuhal topal esra erol sıkıştırırımdı olmazmıydıHic guzel hayallerin yoh sen çalışmaya devam et yavrumahahahahahgqhahahj
Tabi ki o hormonlu tavuklar falan ya da hareketsiz bırakılmış besili hayvanlar hem hayvana hem bize zararlı ama veganlığın temelinde yatan düşünce sadece bu değil ki arının ürettiği balı bile yemiyor hayvansal diye veganlar sanki aslan Ceylan'a acıyor doğada ben yemeyim yazık diyor gibi
su bir numara kesinlikle
800 en ideali alt limit olarak bence başım ağrıyor onun altına düştüğüm gün
ben de öyle sıkıntı olmuyor olursa da erkenden uyuyorumTabi ki o hormonlu tavuklar falan ya da hareketsiz bırakılmış besili hayvanlar hem hayvana hem bize zararlı ama veganlığın temelinde yatan düşünce sadece bu değil ki arının ürettiği balı bile yemiyor hayvansal diye veganlar sanki aslan Ceylan'a acıyor doğada ben yemeyim yazık diyor gibi
su bir numara kesinlikle
800 en ideali alt limit olarak bence başım ağrıyor onun altına düştüğüm gün
hfta sonunu bende sevmiyorumöfff vallaaaa evlenip evde oturup koca parası yemek istiyorum günlere gidip 80 kilo olmak istiyorum ayşeyle haticenin dedikodusunu haticeyle de ayşenin dedikodusunu yapmak istiyorum ben artıkve evde sucuklu yumurta yimek istiyorum
ayyy demeeeeehiç sevmem hele hafta sonu mesaisi
ay yok erimesin klo verdikçe sarkıyor zaten göbek kol asılmam gerek sporaAynen kuzum hem yagdan verelim dimi kaslarimiz erimesin
hee sen kimsindi de beni alıyorsunduAzcık merak etsin bakalım
gider ayak iltifatlar iltifatlarNeysem ben gocam gelmeden spor yapiyim acikveeeee fit bir yıldız kayar buralardan
protein iyetinin bana çok faydası oldu biliyormusun protein gitseydim daha verirdim sanki .. tansiyonumuda dengelediDimi yoğunluk ve meşgul olmak çok iyi geliyor bana da
Boşta kalınca bunalıyorum
Saçma sapan şeylere kafayı takıyorum
Bir taşla iki kuş olmuş hem stres atmışsın hem kulaklarını çekmişsin
Son haftada bana bir şey de gelebilir yapadabilirim eğer ki 65e düşemezsem
Ben de soda içiyorum mideyi tok hissettiriyor
He aman diyeyim şurada 3 gün kaldı krize neyin girme bak
Ben de kız anca kol çalıştırıyorum bir de mekik ama işe yaramış görünüyor
Bugün bulutların üzerindeydim zaten artık ramak kaldı size tartı fotosu çekip atıcam
Azcık merak etsin bakalım
ben de öyle sıkıntı olmuyor olursa da erkenden uyuyorumistisna o da ama tansiyonum çok düşüyor özellikle küçük tansiyon
hfta sonunu bende sevmiyorum
ay yok erimesin klo verdikçe sarkıyor zaten göbek kol asılmam gerek spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?