Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 11.30

Sucuklu, kaşarlı, domatesli tost - 350

Saat 14

Küçük kase sakızlı muhallebi (diyet sütle yapıldı) - 100

Saat 16

1 activia - 101
1 avuç karışık çerez - 60

Saat 18

Fırında mezgit - 333

Saat 21

1 bardak süt - 46

Gün toplam: 990

Sütün yanına bir şey bulacağım ama bakalım 1100 ü geçmez

Kalorisi daha düşük güzel olmuştur beyaz et

Daha iyi canım çok üzerinde durunca acıyor ama durduk yere acımıyor artık

Ay demek zaman geldi çattı artık heyecan var mı :)
Şimdilik heyecan yok kimseye mecbur kalmazsak soylemicez o yüZden rahatım streste yok ama iğneler başladığında ne olur bilmiyorum size karnımı çeker çeker gönderirim artık 1.ci iğne yeri diye sonra beni şut yaparsınız sonuna doğru heyecan oluyor kuzum daha çok birde tedavi nasıl olcak bilmiyorum bu hafta bir gidip randevu alacaz dua et kuzum
..
Sevindim iyileşmeye başlamana haftaya daha iyi olacaktır

Hadi ya, m
kalorilerini nasil hesapliyorsun acaba

Sabah 9:00 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 6-7 adet zeytin, bir dilim ekmek

Ara ogun 11:30 kurabiye cay (ogluma verirken cnm cok cekti ilk gun kacamagi oldu bu :)

Oglen 13:00
Bezelye yemegi
Dereotu ve domates tuzsuz
Bir dilim ekmek

Ara ogun 17o
İki adet kuru incir ve rezene cayi

Aksam 18:00
Yine bezelye
Pilav
Domates
Yarim dilim ekmek

Ara ogun 21:3o
Bir kase kiraz

Gunluk total min uc litre su icmisimdir
Aksama misakka yaptim ama yiyemedihim icin yine bezelye yedim

Tekrar hoş geldin menün çok güzel ama bezelye yemişsin mesela kaç tabak yedin yada kaç servis kaşığı olarak hesapladın onları yazarsan daha güzel olur ... birde ekmek beyaz ekmek mi ? Ara öğünleri de atlamaman çok güzel emziriyordun doğru hatırlıyorsam 2 kuru incir rezene yerinde olmuş hem şeker ihtiyacını karşılar hemde akşam yemeğine saldirmani engeller
...

Sporumu yaptım ortalama 100 150 arası kalori yakmışımdır. Listeye döndü kaçtı olacak ama yarın izin istiyorum 7.30da büroda olacam akşam enejim olursa gelirim buyuk ihtimal ile de yemek yeme zamanım bile olmayacak çarşamba günü görüşürüz

Karışık çerezde neler vardı
Ben geçen haftaki menüleri özeldim biliyor musun ? Mezgiti görünce seninde özlediğini düşünüyorum

Yok o horman gündüzleri çalışmıyor malesef seni n metabolizman hızlı olabilir bu arada çok araştırdım kalorinin en hızlı ve fazla yakıldığı şey uykuymuş kas çalışıp uyuduktan sonra hele sabah bi kilo kadar fark ediyormuş youtubeda sağlıklı hoca var oradan dinledim tavsiye ederim.ben hemen yatayımda leptin hormonun devreye girsingece 2 ve sabah 6 saatleri arasında çalışıyormuş karanlık ta çalışıyormuş yani odanın sıfır ışık olması şart. Sağol arkadaşım inşallah burada alışacağım liste filan yapmaya desteklerin için tekrar teşekkürler

Sagol cnm
Tabak olarak hepsı bır tabak
Ama bundan sonra kaşık sayarım koyarken
Eskıden diyet yaptıgımda sekız yemek kaşığı bır porsıyon oluyordu ancak bır kase çorba oluyordu
Çorba yayla yapmıştım, onuda içemıyrm yogurt oldugu ıcın bebegıme dokunmasın diye
Sadece yemek yıyınce porsıyonum fazla
Yalnız bır tabaktan fazla degıl yinede
Aksam yatarken ac tok arasıydım
Bu hıs duzenlı olunca mıde kuculuyor gerçekten:)
Sute gelınce bebegımi emzırıyrm suan
Sıkıntı yok cok sukur :)

Neden dokunuyor alerjisi mi var ?

Veganla arkadas bile olamam hayat felsefeme uymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…