- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.901
Şimdilik heyecan yok kimseye mecbur kalmazsak soylemicez o yüZden rahatım streste yok ama iğneler başladığında ne olur bilmiyorum size karnımı çeker çeker gönderirim artık 1.ci iğne yeri diye sonra beni şut yaparsınızKalorisi daha düşük güzel olmuştur beyaz et
Daha iyi canım çok üzerinde durunca acıyor ama durduk yere acımıyor artık
Ay demek zaman geldi çattı artık heyecan var mı :)
Hadi ya, mÖyle desene ben de diyorum detoks falan mı
Öğrenci canım yüksek lisansa başlayacağım
Sen ne iş yapıyorsun?
65 olsa da mezun olabiliyorum buradan yoksa sene içi böyle sık girmem zor olur buraya o yüzden bir an önce kilo vermek derdindeyim bakalım 2 ayda 10 gitti ya 1,5 ayda şöyle 5-6 versem güzel olur bence sonra kilo korurum sonrasını yavaş yavaş versem de olur diyorum ben
Mesela ayda 2 kilo gibi dikkat ederek
Ama insan işte 7li rakamlara çıktı mı bir an önce kurtulmak istiyor
Bir de kilon ne kadar yüksekse metabolizma o kadar çabuk kurtulmaya çalışıyor bence 75 mümkün senin için
kalorilerini nasil hesapliyorsun acabaSabah 11.30
Sucuklu, kaşarlı, domatesli tost - 350
Saat 14
Küçük kase sakızlı muhallebi (diyet sütle yapıldı) - 100
Saat 16
1 activia - 101
1 avuç karışık çerez - 60
Saat 18
Fırında mezgit - 333
Saat 21
1 bardak süt - 46
Gün toplam: 990
Sütün yanına bir şey bulacağım ama bakalım 1100 ü geçmez
Tekrar hoş geldin menün çok güzel ama bezelye yemişsin mesela kaç tabak yedin yada kaç servis kaşığı olarak hesapladın onları yazarsan daha güzel olur ... birde ekmek beyaz ekmek mi ? Ara öğünleri de atlamaman çok güzel emziriyordun doğru hatırlıyorsam 2 kuru incir rezene yerinde olmuş hem şeker ihtiyacını karşılar hemde akşam yemeğine saldirmani engellerSabah 9:00 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 6-7 adet zeytin, bir dilim ekmek
Ara ogun 11:30 kurabiye cay (ogluma verirken cnm cok cekti ilk gun kacamagi oldu bu :)
Oglen 13:00
Bezelye yemegi
Dereotu ve domates tuzsuz
Bir dilim ekmek
Ara ogun 17o
İki adet kuru incir ve rezene cayi
Aksam 18:00
Yine bezelye
Pilav
Domates
Yarim dilim ekmek
Ara ogun 21:3o
Bir kase kiraz
Gunluk total min uc litre su icmisimdir
Aksama misakka yaptim ama yiyemedihim icin yine bezelye yedim
Karışık çerezde neler vardıSabah 11.30
Sucuklu, kaşarlı, domatesli tost - 350
Saat 14
Küçük kase sakızlı muhallebi (diyet sütle yapıldı) - 100
Saat 16
1 activia - 101
1 avuç karışık çerez - 60
Saat 18
Fırında mezgit - 333
Saat 21
1 bardak süt - 46
Gün toplam: 990
Sütün yanına bir şey bulacağım ama bakalım 1100 ü geçmez
Teşekkür ederimHepiniz hoşgeldiniz kızlar
Inşallah Allah yardımcı mız olsunMerhaba canim hoşgeldin takimimizahep beraber kurtulcaz kilolardan inşallah
Yok o horman gündüzleri çalışmıyor malesef seni n metabolizman hızlı olabilir bu arada çok araştırdım kalorinin en hızlı ve fazla yakıldığı şey uykuymuş kas çalışıp uyuduktan sonra hele sabah bi kilo kadar fark ediyormuş youtubeda sağlıklı hoca var oradan dinledim tavsiye ederim.ben hemen yatayımda leptin hormonun devreye girsingece 2 ve sabah 6 saatleri arasında çalışıyormuş karanlık ta çalışıyormuş yani odanın sıfır ışık olması şart. Sağol arkadaşım inşallah burada alışacağım liste filan yapmaya desteklerin için tekrar teşekkürlerBilmez miyim ama gencim diye midir biyolojik saatim mi bozuk bilmiyorum hala gidiyor kilo şükür ki
Belki benim leptinler gündüz salgılanıyordur
Menülerine yardımcı oluruz burada ilk geldiğimdeki menüler benim de çok oturmuyordu ama sonra burada beraber fikir alışverişi yapa yapa değiştirdik
52ye düştün demek
O kadar naz hakkı olur
Merhaba Tuğba hoş geldin hedef kilon nedir
Merhaba lilipit hoş geldin keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum emzirdiğin için sağlıklı beslenme özellikle önemli zaten sağlıklı beslendikçe de rahat kilo verirsin merak etme
Mesela gösterirsin işte ne kadar iradeliyiz bunu görmek için
Davette iyi tutmussun kendiniSabah kahve yumurta patates ve salata
Öğlen bir adet içli köfte
Akşam bi dilim borek ve kurabiye biliyorum böyle diyet olmaz ama bugün davetteydim maalesef
Sagol cnmTekrar hoş geldin menün çok güzel ama bezelye yemişsin mesela kaç tabak yedin yada kaç servis kaşığı olarak hesapladın onları yazarsan daha güzel olur ... birde ekmek beyaz ekmek mi ? Ara öğünleri de atlamaman çok güzel emziriyordun doğru hatırlıyorsam 2 kuru incir rezene yerinde olmuş hem şeker ihtiyacını karşılar hemde akşam yemeğine saldirmani engeller
...
Neden dokunuyor alerjisi mi var ?Sagol cnm
Tabak olarak hepsı bır tabak
Ama bundan sonra kaşık sayarım koyarken
Eskıden diyet yaptıgımda sekız yemek kaşığı bır porsıyon oluyordu ancak bır kase çorba oluyordu
Çorba yayla yapmıştım, onuda içemıyrm yogurt oldugu ıcın bebegıme dokunmasın diye
Sadece yemek yıyınce porsıyonum fazla
Yalnız bır tabaktan fazla degıl yinede
Aksam yatarken ac tok arasıydım
Bu hıs duzenlı olunca mıde kuculuyor gerçekten:)
Sute gelınce bebegımi emzırıyrm suan
Sıkıntı yok cok sukur :)
Sut alerjısı yok ama 45 gunluk, kopuk kopuk kaka yapıyor, bebeklerde laktoza karşı hassasıyet olabılıyor, dıkkatlı tuketmek gerekıyorNeden dokunuyor alerjisi mi var ?
Veganla arkadas bile olamamHep öyle savunuyorlar ya ne bileyim benim vardı bir tane öyle arkadaşım resmen hayatında kendi hakkında iyi hissetmeye bir sıfat bulamamış kendine vegan demiş sizden daha iyiyim tavırlarındaydı
Böyle nefret dolu olanlarını anlamıyorum insanları kendilerinden soğutuyorlar
günaydınnnnGunaydinnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?