- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.941
:) hahaha aynen iyiymissssss yurumus olmussun babyDışarı çıktık 2 saat yürüdüko daha işime geldi
Gel bi öküzü devirip yiyeh seniylen
Eşim yıllık izne ayrildi bizde hergun geziyoh bek guzel hayatlar yasiyom gezmek kadar guzeli yoh:) hahaha aynen iyiymissssss yurumus olmussun baby
Bende totomu yere bi koysammmm dun aksam bende ciktm alisveris yaptikk. Bugun de gorumceme gidicem
Şimdilik heyecan yok kimseye mecbur kalmazsak soylemicez o yüZden rahatım streste yok ama iğneler başladığında ne olur bilmiyorum size karnımı çeker çeker gönderirim artık 1.ci iğne yeri diye sonra beni şut yaparsınızsonuna doğru heyecan oluyor kuzum daha çok birde tedavi nasıl olcak bilmiyorum bu hafta bir gidip randevu alacaz dua et kuzum
..
Sevindim iyileşmeye başlamana haftaya daha iyi olacaktır
Hadi ya, m
kalorilerini nasil hesapliyorsun acaba
Karışık çerezde neler vardı
Ben geçen haftaki menüleri özeldim biliyor musun ? Mezgiti görünce seninde özlediğini düşünüyorum
Sabah kahve yumurta patates ve salata
Öğlen bir adet içli köfte
Akşam bi dilim borek ve kurabiye biliyorum böyle diyet olmaz ama bugün davetteydim maalesef
Yok o horman gündüzleri çalışmıyor malesef seni n metabolizman hızlı olabilir bu arada çok araştırdım kalorinin en hızlı ve fazla yakıldığı şey uykuymuş kas çalışıp uyuduktan sonra hele sabah bi kilo kadar fark ediyormuş youtubeda sağlıklı hoca var oradan dinledim tavsiye ederim.ben hemen yatayımda leptin hormonun devreye girsingece 2 ve sabah 6 saatleri arasında çalışıyormuş karanlık ta çalışıyormuş yani odanın sıfır ışık olması şart. Sağol arkadaşım inşallah burada alışacağım liste filan yapmaya desteklerin için tekrar teşekkürler
Veganla arkadas bile olamamhayat felsefeme uymaz
akşam hepinizin mesajını alıntılayıp cevap verip gönderemeden uyumuşumSchonerDuft Velvette
günaydın kızlaaarrrrr
Bır gunde -400
Ödem mı gıttı sanırım
Velvette senin menune yorum yapcaktim unuttum. Senin menuler bozulmus sankiiiii eski duzenli menuler yokmu acaba
günaydın canıımm :) evet bencede yani yasak ne demek
tazminatsız cıkartabilirlerniş duyulursa eğerkesin duyulur bnm ki
aynenbozdu o menüleri dün tatlı yemiş öncki gün tost
Ahahahhahahbenimlen bi kuzuyu deviren arkadaslarim olmali
Ayy ciddi mi ya ne sacma sey oyakalanirsan ben yüzüne de soylerim ki de belki bi tutar dalin olar ahahhaha
zaten bende hiç sevmem dedikoduyu isabet olmş yapmasınlarHahahahahaha hadi ya ciddi yani. Demekki baya buyuk problem olmus dikkat et kiz
Evet bozmus eskiden hem daha doyurucuydu.
o gelince yapsaydin nolcek
:ne kuzusuuu danaa dana
hiç affetmemUmarım bu kez her şey çok yolunda gider kuzum
Canım kalorilerini cetvellerden bakmaya başladım ilkin şimdilerde ezberimde kaldı 1200 civarı almaya çalışıyorum
Ceviz, kuru üzüm, kavulmamış kaju, badem falan vardı
Ya çok güzel oluyor fırında seviyorum ben
Çok fazla aç kalmışsın canım yazık değil mi kendine
Aynen mesela uykusuz kalayım ben fazla çıkıyorum ama uykumu tamamlayınca düşüyor kilom
Oturup iki yahniye kaşık atamayız
Ben de yapıyorum öyle şeyler bazen boşver günaydın
Bence ödem + yağ da olabilir ama 400 çok iyi
Uyku düzeni bozulunca o da bozuldu
Şimcilik kilo gidiyor ama
Niye ispikliyon hemen
Heee bende heç sevmem dedikoduyuhe yüzüne de gonuşurum ama böyle daha zevkli
zaten bende hiç sevmem dedikoduyu isabet olmş yapmasınlar
hiç affetmem
he yüzüne de gonuşurum ama böyle daha zevkli
zaten bende hiç sevmem dedikoduyu isabet olmş yapmasınlar
hiç affetmem
bir şey öğrendim sayende ... bilinçli annesin tebrik ederimSut alerjısı yok ama 45 gunluk, kopuk kopuk kaka yapıyor, bebeklerde laktoza karşı hassasıyet olabılıyor, dıkkatlı tuketmek gerekıyor
eşim konuşmaya gitmiş hastaneye ... ünv. rektörünün selamı ile gidicez umarım faydası dokunur bizeUmarım bu kez her şey çok yolunda gider kuzum
Canım kalorilerini cetvellerden bakmaya başladım ilkin şimdilerde ezberimde kaldı 1200 civarı almaya çalışıyorum
Ceviz, kuru üzüm, kavulmamış kaju, badem falan vardı
Ya çok güzel oluyor fırında seviyorum ben
Çok fazla aç kalmışsın canım yazık değil mi kendine
Aynen mesela uykusuz kalayım ben fazla çıkıyorum ama uykumu tamamlayınca düşüyor kilom
Oturup iki yahniye kaşık atamayız
Ben de yapıyorum öyle şeyler bazen boşver günaydın
Bence ödem + yağ da olabilir ama 400 çok iyi
Uyku düzeni bozulunca o da bozuldu
Şimcilik kilo gidiyor ama
Niye ispikliyon hemen
eşim konuşmaya gitmiş hastaneye ... ünv. rektörünün selamı ile gidicez umarım faydası dokunur bize
...
ay canım istedi şimdi yarına bende ekleyim
o işini yapmak zorunda o sana ses yükseltiyorsa kibarca işiniz bu yapmak cevaplamak zorundasınız diceksin yoksa işin hal olmuyor resmi yerlerdeŞu resmi yerlere sabırlı insanları koysunlar ya
Bağırınca ben çok geriliyorum
Veya ses tonları agresif böyle, gergin konuşuyorlar
Yarım saat psikolojik gerilim yaşıyorum konuşma bitse de
hee o da bilir zati sende bilirsin işim olmaz öle şiiilerleeen
Sen neler yidin onu bir desene
ahahahŞu resmi yerlere sabırlı insanları koysunlar ya
kuzuuummm tedaviye başlamaya karar vermişssiniizzz cok sevindimmmmeşim konuşmaya gitmiş hastaneye ... ünv. rektörünün selamı ile gidicez umarım faydası dokunur bize
...
ay canım istedi şimdi yarına bende ekleyim
karışık meyvendenHaber edersin bize de bakalım ne zaman başlayacağını
Ne istedi kız canın
o işini yapmak zorunda o sana ses yükseltiyorsa kibarca işiniz bu yapmak cevaplamak zorundasınız diceksin yoksa işin hal olmuyor resmi yerlerde
Ay sımardım tesekkur ederimbir şey öğrendim sayende ... bilinçli annesin tebrik ederim
kahve ve kuru kayısıyıda öneririm çok lezzetli oluyor wc ihtiyacınada yardımcı oluyorSabah raporu geliyor dün akşam yürüyüşe çıktık küçük cadım dondurma istedi ben ayrı almadım ama prensesiminkinden biraz yedim annelik bunu gerektiriyor du sırf çok yiyip boğazları acımasın diye dün bide yeşil çay soda limon üçlüsü içtim sabah tartıda _800 grm eksiktikim dondurma dan tırtıklamasam eksi 1 olacakmış galiba :-( neyse buna da çok şükür sabah kahvenin yanında bir küp şeker yerine bi tane hurma yedim ben ce daha sağlıklı zaten kendime göre biraz değiştiriyorum isveçi şimdi yorumlarınızı alayım kızlar
Nerde kım ne dedı nolduuŞu resmi yerlere sabırlı insanları koysunlar ya
Sabah raporu geliyor dün akşam yürüyüşe çıktık küçük cadım dondurma istedi ben ayrı almadım ama prensesiminkinden biraz yedim annelik bunu gerektiriyor du sırf çok yiyip boğazları acımasın diye dün bide yeşil çay soda limon üçlüsü içtim sabah tartıda _800 grm eksiktikim dondurma dan tırtıklamasam eksi 1 olacakmış galiba :-( neyse buna da çok şükür sabah kahvenin yanında bir küp şeker yerine bi tane hurma yedim ben ce daha sağlıklı zaten kendime göre biraz değiştiriyorum isveçi şimdi yorumlarınızı alayım kızlar
hee o da bilir zati sende bilirsin işim olmaz öle şiiilerleeen
ahahahaman sinirlencekseler yapmasınlar o işi
mecbur değiliz onların suratlarını cekmeye
kuzuuummm tedaviye başlamaya karar vermişssiniizzz cok sevindimmmm
Evett bazen de öyle yaparım olmazsakahve ve kuru kayısıyıda öneririm çok lezzetli oluyor wc ihtiyacınada yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?