- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.961
Nerde kım ne dedı nolduu
Bakalım önceden iyi sonuç almıştım şimdi nasıl olacak bakalımİsveç konusunda ben hala kararsızım ama sende görmüş olacağım sonuçlarını bakalım ne kadar verdiriyor ne kadar iyi olacak
Yüz yüze olsa daha iyi en azından kedi gibi bakarsın masum masum falan ama telefonda kötü oluyor esas
isveç diyeti ve dondurma yan yana hmmmmmSabah raporu geliyor dün akşam yürüyüşe çıktık küçük cadım dondurma istedi ben ayrı almadım ama prensesiminkinden biraz yedim annelik bunu gerektiriyor du sırf çok yiyip boğazları acımasın diye dün bide yeşil çay soda limon üçlüsü içtim sabah tartıda _800 grm eksiktikim dondurma dan tırtıklamasam eksi 1 olacakmış galiba :-( neyse buna da çok şükür sabah kahvenin yanında bir küp şeker yerine bi tane hurma yedim ben ce daha sağlıklı zaten kendime göre biraz değiştiriyorum isveçi şimdi yorumlarınızı alayım kızlar
İsveç konusunda ben hala kararsızım ama sende görmüş olacağım sonuçlarını bakalım ne kadar verdiriyor ne kadar iyi olacak
Yüz yüze olsa daha iyi en azından kedi gibi bakarsın masum masum falan ama telefonda kötü oluyor esas
Bakalım önceden iyi sonuç almıştım şimdi nasıl olacak bakalım
isveç diyeti ve dondurma yan yana hmmmmm
yeşil çay soda limon nlarışımını duymştm daha ööcnce adem atmada işe yatıyomus-800de çoook iiyiii
masum bii bakış çözer diyosun bi memurlardaki bide özel hastanede giriş işlemleri yapan kızlardaki hava şu ülkede başka hiiiç kmsede yok
SEN NE İÇİN ARIYORSUN PEKİ ... sana gün vermiyorlar mı şu gün ara diyeYa normalde öyle yapıyorum ama şimdi ellerinde eğitim işlerim olduğu için siniyorum
Gerçi çıkışsam da resmi bir şey yapma hakkı olmaz sonuçta belgelerim tam da belli de olmaz şimdi
Ohhhhh keyif yap kuzummmEşim yıllık izne ayrildi bizde hergun geziyoh bek guzel hayatlar yasiyom gezmek kadar guzeli yoh
Umarım bu kez her şey çok yolunda gider kuzum
Canım kalorilerini cetvellerden bakmaya başladım ilkin şimdilerde ezberimde kaldı 1200 civarı almaya çalışıyorum
Ceviz, kuru üzüm, kavulmamış kaju, badem falan vardı
Ya çok güzel oluyor fırında seviyorum ben
Çok fazla aç kalmışsın canım yazık değil mi kendine
Aynen mesela uykusuz kalayım ben fazla çıkıyorum ama uykumu tamamlayınca düşüyor kilom
Oturup iki yahniye kaşık atamayız
Ben de yapıyorum öyle şeyler bazen boşver günaydın
Bence ödem + yağ da olabilir ama 400 çok iyi
Uyku düzeni bozulunca o da bozuldu
Şimcilik kilo gidiyor ama
Niye ispikliyon hemen
Tabi tabiii belki de senin yuzunden cikardilar boyle biseyihe yüzüne de gonuşurum ama böyle daha zevkli
zaten bende hiç sevmem dedikoduyu isabet olmş yapmasınlar
hiç affetmem
Isvec diyetinı bılmıyrm hıc ama o kadarcık dondurma cok etkı etmemıstır kanımca :)Sabah raporu geliyor dün akşam yürüyüşe çıktık küçük cadım dondurma istedi ben ayrı almadım ama prensesiminkinden biraz yedim annelik bunu gerektiriyor du sırf çok yiyip boğazları acımasın diye dün bide yeşil çay soda limon üçlüsü içtim sabah tartıda _800 grm eksiktikim dondurma dan tırtıklamasam eksi 1 olacakmış galiba :-( neyse buna da çok şükür sabah kahvenin yanında bir küp şeker yerine bi tane hurma yedim ben ce daha sağlıklı zaten kendime göre biraz değiştiriyorum isveçi şimdi yorumlarınızı alayım kızlar
sabah 8 9 arası onların kahvaltı saati akşam üstüde günün yorgunluğu olur ona göre ayarlacaksın ben öyle giiyor resmi yerlere ki karınları tok olsun enerji olsunlar iyi ilgilensinlerKonsolosluk ya onlar benim eğitim ve vize işlerini halledeceği için boynumuz kıldan ince
Ben gibi iki arkadaşım daha var onlara bir belgeyi vermişler ama başka şehirde
Bana vermedikleri için aradım dedim haber yok onlar almış bende bir sıkıntı mı var
Bir gergin gergin tamam işte yolunda her şey falan biraz tersler gibiydi
Konuşma stili de öyle ama onların o yüzden ne zaman bağırıyorlar ne zaman normaller hala alışamadım
Aman bosver yaKonsolosluk ya onlar benim eğitim ve vize işlerini halledeceği için boynumuz kıldan ince
Ben gibi iki arkadaşım daha var onlara bir belgeyi vermişler ama başka şehirde
Bana vermedikleri için aradım dedim haber yok onlar almış bende bir sıkıntı mı var
Bir gergin gergin tamam işte yolunda her şey falan biraz tersler gibiydi
Konuşma stili de öyle ama onların o yüzden ne zaman bağırıyorlar ne zaman normaller hala alışamadım
isveç diyeti ve dondurma yan yana hmmmmm
yeşil çay soda limon nlarışımını duymştm daha ööcnce adem atmada işe yatıyomus-800de çoook iiyiii
masum bii bakış çözer diyosun bi memurlardaki bide özel hastanede giriş işlemleri yapan kızlardaki hava şu ülkede başka hiiiç kmsede yok
Ben olsam fecı gomerdımGerçekmi?
Umarım bu kez de alırsın canım
Çok ta kasmamak lazım ama demi11 yeşil çay soda limon üçlüsü dukan bira diyede geçiyor galiba
Ben metrodaki güvenlik görevlilerini tek geçiyorum o konuda
Bir kez elimdeki kitapları taramıştı
Ne alaka yani sırtımdaki çantaya değil kitaplara mı bir şey yerleştireceğim tövbe est
Bir de sarı çizgiyi geçirmeme muhabbetleri var tabi coollar
Cumayı sabırsızlıklA beklıyrm:)Cok guzel
TeşekkürlerIsvec diyetinı bılmıyrm hıc ama o kadarcık dondurma cok etkı etmemıstır kanımca :)
-800 gr cok ıyı
Tebrıklerr
Umarım bu kez de alırsın canım
Ben metrodaki güvenlik görevlilerini tek geçiyorum o konuda
Bir kez elimdeki kitapları taramıştı
Ne alaka yani sırtımdaki çantaya değil kitaplara mı bir şey yerleştireceğim tövbe est
Bir de sarı çizgiyi geçirmeme muhabbetleri var tabi coollar
iftiraOhhhhh keyif yap kuzummm
Tabi tabiii belki de senin yuzunden cikardilar boyle biseyi
dedikodumu hic sevmem
SEN NE İÇİN ARIYORSUN PEKİ ... sana gün vermiyorlar mı şu gün ara diye
Ohhhhh keyif yap kuzummm
Tabi tabiii belki de senin yuzunden cikardilar boyle biseyi
dedikodumu hic sevmem
sabah 8 9 arası onların kahvaltı saati akşam üstüde günün yorgunluğu olur ona göre ayarlacaksın ben öyle giiyor resmi yerlere ki karınları tok olsun enerji olsunlar iyi ilgilensinler
Aman bosver ya
Ben suna ınanıyrm o sekılde tavrı olan ınsanlar hep mutsuzdurlar gun boyu
Az pozıtıf ol, sakın ol, guzel konus ne olur
Insanım enerjısınk sömuruyorlar
Hıh uyuzlar :)
farklı kafadalar işte onlarda bi değişik
iftiraben hiç hiç sevmemmmmmmm
EVET KUZUM CUMA GÜNÜ BİR HEMŞİRE VARMIŞ BİZE YARDIMCI OLCAK RANDEVUDA UMARIM REKTÖR ARAYA GİRİNCE İNDİRİMDE OLUR EŞİM ÜNV. DE ÇALIŞIYOR ORDAN OLURSA YANİhee o da bilir zati sende bilirsin işim olmaz öle şiiilerleeen
ahahahaman sinirlencekseler yapmasınlar o işi
mecbur değiliz onların suratlarını cekmeye
kuzuuummm tedaviye başlamaya karar vermişssiniizzz cok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?