- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.981
ben seni anliyorfarklı kafadalar işte onlarda bi değişik
iftiraben hiç hiç sevmemmmmmmm
Hadi bakalimmmCumayı sabırsızlıklA beklıyrm:)
Umarım bu kez de alırsın canım
İ
İnşallah ya
Ben metrodaki güvenlik görevlilerini tek geçiyorum o konuda
Bir kez elimdeki kitapları taramıştı
Ne alaka yani sırtımdaki çantaya değil kitaplara mı bir şey yerleştireceğim tövbe est
Bir de sarı çizgiyi geçirmeme muhabbetleri var tabi coollar
Umarım bu kez de alırsın canım
Ben metrodaki güvenlik görevlilerini tek geçiyorum o konuda
Bir kez elimdeki kitapları taramıştı
Ne alaka yani sırtımdaki çantaya değil kitaplara mı bir şey yerleştireceğim tövbe est
Bir de sarı çizgiyi geçirmeme muhabbetleri var tabi coollar
İYİ YAPMIŞSIN ARAMAKLA AKLINDA KALACAĞINA BEN BAZEN 20 KERE SORUYORUM KOVUYORLAR EN SONUNDA ÖYLE OLMASANDA ,İŞİN HAL OLMUYORDiğer şehirdeki konsolosluktaki arkadaşlar almış belgeyi ben de hiç haber çıkmadı diye aradım
Ya evet 10da geliyor bunlar da 11 gibi mi aramak lazım idi
Bak işi bilmiyorum işte ben
Neyse evet belgelerimi alıp muhattap olmıcam bi daha zaten dimi utanmaya lüzum yok o yüzden
Ben niye utanıyorsam gerçi
ben seni anliyor
Az once kizim kafasini vurdu diyo ki
Annee ben kafa vurdu
Yabancilar gibi
İYİ YAPMIŞSIN ARAMAKLA AKLINDA KALACAĞINA BEN BAZEN 20 KERE SORUYORUM KOVUYORLAR EN SONUNDA ÖYLE OLMASANDA ,İŞİN HAL OLMUYOR
ülkece var bi sıkıntıda işteHerkes bi yerdne kırık işte
hadi inşallah bebeğiiimmEVET KUZUM CUMA GÜNÜ BİR HEMŞİRE VARMIŞ BİZE YARDIMCI OLCAK RANDEVUDA UMARIM REKTÖR ARAYA GİRİNCE İNDİRİMDE OLUR EŞİM ÜNV. DE ÇALIŞIYOR ORDAN OLURSA YANİ
ya kıyamamben seni anliyor
Az once kizim kafasini vurdu diyo ki
Annee ben kafa vurdu
Yabancilar gibi
kıskanmıyorum77 dk twist shape yaptim684 kalori yaktim kahvalti vakti
aynen konusmayi ogreniyo yaNasıl diyor siz Türkle ben kafa vurmak
yukarı bak yukarı aa bak kuş geçiyoKahve icerken findik yedimm bogazimda kaldi resmenoksuruyorum kizim da ufacik koluyla sirtima vuruyo
Halaaa cigeerim yaniyo sankikimin gozu kaldii
Bağışıklık kazandımAhahahahahahah ya nasıl kovuyorlar kız
Beni kovsalar ağlarım herhalde
yukarı bak yukarı aa bak kuş geçiyo
unutmuşun demke kahve fındık keyfi yapmayı ondan olmşturyooosam hiç gözüm kalmadı bende kahve yanında bitter yidimdi
d vitamini çok önemli benim için o da kısmen güneşten alınıyor gıda da çok az var d vitamini geçen bakmıştım ciğerde çok onu da yiyemiyorumülkece var bi sıkıntıda işte
hadi inşallah bebeğiiimmsen yumurta kalitesi için araştırma yapıyodun o konuda beslenmeye dikkat et inşallah bu sefer olcak
ya kıyamamanne uf
suskunprenses kuzu sen alıntı yapıyosun ama cvp vermiyoun bize alıntı yapıldı diyo bi heyencanla acıyorm bakıyorm bieşy yazmamışsın
helal kuzum kendi malın gibi yeKahve icerken findik yedimm bogazimda kaldi resmenoksuruyorum kizim da ufacik koluyla sirtima vuruyo
Halaaa cigeerim yaniyo sankikimin gozu kaldii
Sorma ya telefon donuyor ondan olduülkece var bi sıkıntıda işte
hadi inşallah bebeğiiimmsen yumurta kalitesi için araştırma yapıyodun o konuda beslenmeye dikkat et inşallah bu sefer olcak
ya kıyamamanne uf
suskunprenses kuzu sen alıntı yapıyosun ama cvp vermiyoun bize alıntı yapıldı diyo bi heyencanla acıyorm bakıyorm bieşy yazmamışsın
alışınca tabievet orda kahve iciyodum ama evde ki gibi degildii kahveee kahveee diye dolaniyodum iyi zikkimm yiiii
başka bişeyde yok muymuş kid vitamini çok önemli benim için o da kısmen güneşten alınıyor gıda da çok az var d vitamini geçen bakmıştım ciğerde çok onu da yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?