Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İYİ YAPMIŞSIN ARAMAKLA AKLINDA KALACAĞINA BEN BAZEN 20 KERE SORUYORUM KOVUYORLAR EN SONUNDA ÖYLE OLMASANDA ,İŞİN HAL OLMUYOR

Herkes bi yerdne kırık işte
ülkece var bi sıkıntıda işte

EVET KUZUM CUMA GÜNÜ BİR HEMŞİRE VARMIŞ BİZE YARDIMCI OLCAK RANDEVUDA UMARIM REKTÖR ARAYA GİRİNCE İNDİRİMDE OLUR EŞİM ÜNV. DE ÇALIŞIYOR ORDAN OLURSA YANİ
hadi inşallah bebeğiiimm sen yumurta kalitesi için araştırma yapıyodun o konuda beslenmeye dikkat et inşallah bu sefer olcak
ben seni anliyor

Az once kizim kafasini vurdu diyo ki
Annee ben kafa vurdu
Yabancilar gibi
ya kıyamam anne uf
suskunprenses kuzu sen alıntı yapıyosun ama cvp vermiyoun bize alıntı yapıldı diyo bi heyencanla acıyorm bakıyorm bieşy yazmamışsın

Kahve icerken findik yedimm bogazimda kaldi resmen oksuruyorum kizim da ufacik koluyla sirtima vuruyo

Halaaa cigeerim yaniyo sanki kimin gozu kaldii
yukarı bak yukarı aa bak kuş geçiyo
unutmuşun demke kahve fındık keyfi yapmayı ondan olmştur yooosam hiç gözüm kalmadı bende kahve yanında bitter yidimdi

d vitamini çok önemli benim için o da kısmen güneşten alınıyor gıda da çok az var d vitamini geçen bakmıştım ciğerde çok onu da yiyemiyorum

Sorma ya telefon donuyor ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…