- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.001
bulamadım pek bişi olmazsa folik asit d vitaminine başlıcam birde yağdan 2 kilo daha gitse çok iyi olacakalışınca tabitişikkirlikkkkr
başka bişeyde yok muymuş ki
olur öyle şaka yapıyorum bendeSorma ya telefon donuyor ondan oldu
şuan ihtiyacım olan şey klima altında ter döküyorumEvin onunde deniz olsaydi da soyleee bi acilip geri donseydim nefes nefese ne guzel olurdu
hala deniz öhhhh doymadınEvin onunde deniz olsaydi da soyleee bi acilip geri donseydim nefes nefese ne guzel olurdu
aynen doktordan da isteyebilirsinbulamadım pek bişi olmazsa folik asit d vitaminine başlıcam birde yağdan 2 kilo daha gitse çok iyi olacak
Ay cnm dun foto paylastım sonra dank ettı kafamaHadi bakalimmm
Dun bezelye cekti canimm sendenetli mantarli pattisli bezelye yapcaktm gorumceme gidicem yarin yirim artikkkkkkkk bide cacikkkkkk imhh
haftaya somon ağırlıklı beslenecem bu arada somon balığında d vitami var aklında olsun seninde hamiş kaldığında gerekli olcak sana da d vitamihala deniz öhhhh doymadın
aynen doktordan da isteyebilirsino zaman spor artı protein şeklinde beslen kuzu
Cok bunalticişuan ihtiyacım olan şey klima altında ter döküyorum
Doymam aslaaaa cokkk severimmm yuzmeyii deniziiiiiihala deniz öhhhh doymadın
aynen doktordan da isteyebilirsino zaman spor artı protein şeklinde beslen kuzu
Yook be canimm paylas bisey olmazzz ben cok severim bezelyeAy cnm dun foto paylastım sonra dank ettı kafama
Canı ceken olur dıye
Sonradan vazgectım foto koyma ısıne
Mantarlısını denemedım, mantatı cok severım, guzel olur kanımca, sımdıden afıyet olsun :)
Bu arada kızın cok seker
Kac yasında
Bnm oglum benden duzgun konusuyor ehehe:)
haftaya somon ağırlıklı beslenecem bu arada somon balığında d vitami var aklında olsun seninde hamiş kaldığında gerekli olcak sana da d vitami
gidiyorum ben akdeniz eDoymam aslaaaa cokkk severimmm yuzmeyii deniziiiiii
Baliklar ayaklarimda yuzuyodu benle ne guzellllllll cekilir mi bu sicaak beeee terkedicem buralari
hoşgeldin canıııım :) tabikide tanıt kendini bizeSelam kızlar gruba katılabilir miyim ben de
rabbim hepimize nasip etsinnnn ens evmediğimiz şeyleri bile yeriz onlar için
gidiyorum ben akdeniz eay orası da sıcaktır yaylaya cıkaym bende serin serin dere de var hem
hoşgeldin canıııım :) tabikide tanıt kendini bizeve ilk sayfa kurallarını oku sonrasında @Vanillav kaptanımız yardımcı olur sana
evet hemencik veririz kiloları beraberMerhabalar ben 20 yaşındayım 1.69 boyunda ve 70() kilo çıktım an itibariyle hedefim 10 kilo vermek . Kilo verme serüvenim oldu daha önce yaklaşık 20-25 kg verdim . Şu an durdum biraz kiloda aldım. Umarım hep beraber verebiliriz şu kiloları
Dereye at kendinirabbim hepimize nasip etsinnnn ens evmediğimiz şeyleri bile yeriz onlar için
gidiyorum ben akdeniz eay orası da sıcaktır yaylaya cıkaym bende serin serin dere de var hem
hoşgeldin canıııım :) tabikide tanıt kendini bizeve ilk sayfa kurallarını oku sonrasında @Vanillav kaptanımız yardımcı olur sana
Mrblar hoş geldin bnde dün katıldım grubaMerhabalar ben 20 yaşındayım 1.69 boyunda ve 70() kilo çıktım an itibariyle hedefim 10 kilo vermek . Kilo verme serüvenim oldu daha önce yaklaşık 20-25 kg verdim . Şu an durdum biraz kiloda aldım. Umarım hep beraber verebiliriz şu kiloları
evet hemencik veririz kiloları beraber
peki daha önce hiç yarıştın mı diğer takımlarda ?
ne güzel benden küçükmüşsün okuyosundur muhtemelen dimi
bende 23yaşındayım nişanlıyım
Mrblar hoş geldin bnde dün katıldım gruba
Helal helall da didi mi yirim o civciviKahve icerken findik yedimm bogazimda kaldi resmenoksuruyorum kizim da ufacik koluyla sirtima vuruyo
Halaaa cigeerim yaniyo sankikimin gozu kaldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?