Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi bakalimmm
Dun bezelye cekti canimm senden etli mantarli pattisli bezelye yapcaktm gorumceme gidicem yarin yirim artikkkkkkkk bide cacikkkkkk imhh
Ay cnm dun foto paylastım sonra dank ettı kafama
Canı ceken olur dıye
Sonradan vazgectım foto koyma ısıne
Mantarlısını denemedım, mantatı cok severım, guzel olur kanımca, sımdıden afıyet olsun :)
Bu arada kızın cok seker
Kac yasında
Bnm oglum benden duzgun konusuyor ehehe:)

Yook be canimm paylas bisey olmazzz ben cok severim bezelye pis bogazliligimdan yani :)
Mantarli cok guzel oluyo hatta benim yaptigim sultan kebabi oluyo :) en son kekik atiyorum imhhhh yemede yaninda yat

Kizim 27 aylik olcak ayin sonunda.:) senin ki kac yasinda

haftaya somon ağırlıklı beslenecem bu arada somon balığında d vitami var aklında olsun seninde hamiş kaldığında gerekli olcak sana da d vitami
rabbim hepimize nasip etsinnnn ens evmediğimiz şeyleri bile yeriz onlar için

Doymam aslaaaa cokkk severimmm yuzmeyii deniziiiiii
Baliklar ayaklarimda yuzuyodu benle ne guzellllllll cekilir mi bu sicaak beeee terkedicem buralari
gidiyorum ben akdeniz e ay orası da sıcaktır yaylaya cıkaym bende serin serin dere de var hem
Selam kızlar gruba katılabilir miyim ben de
hoşgeldin canıııım :) tabikide tanıt kendini bize ve ilk sayfa kurallarını oku sonrasında @Vanillav kaptanımız yardımcı olur sana

Merhabalar ben 20 yaşındayım 1.69 boyunda ve 70() kilo çıktım an itibariyle hedefim 10 kilo vermek . Kilo verme serüvenim oldu daha önce yaklaşık 20-25 kg verdim . Şu an durdum biraz kiloda aldım. Umarım hep beraber verebiliriz şu kiloları

evet hemencik veririz kiloları beraber
peki daha önce hiç yarıştın mı diğer takımlarda ?
ne güzel benden küçükmüşsün okuyosundur muhtemelen dimi
bende 23yaşındayım nişanlıyım

Dereye at kendini

Mrblar hoş geldin bnde dün katıldım gruba

evet hemencik veririz kiloları beraber
peki daha önce hiç yarıştın mı diğer takımlarda ?
ne güzel benden küçükmüşsün okuyosundur muhtemelen dimi
bende 23yaşındayım nişanlıyım

Açıkçası yarışmadım katıldım ama pek devam edemedim ama bu sefer kararlıyım aslında okuyorum evet Ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…