- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.381
Mesela salata üzeri et ya da peynır diyete cok uygun :)aslinda cok haklisin canim menülerimi düzeltmem lazim, benim burda öglenleri sulu yemek yeme sansimda yok tek salata yiyebilirim almanlar ögle yemeginde genelde kuru seyler terci ediolar anca et oluo kizartma gerisi hep makarna pizza tarzinda, yani yemekler cok harika ama diyetlere uygun degil. Zaten kilolarimda bu ise baslayip kantinde yemekden geldi:)
migrostan almıştım bendeValla o bıcaklardan aşmıstım sımdı kargocu getırdı :))
evet o olabilir aslinda esime biseyler hazirlarim garibim kac zamandir evde dogru düzgün yemek pismedi iyi sesini cikartmiomevsim salata yap yanına 1 bardak ayran salata içine de peynir koy beyaz peynir yağ oranı düşük oldu işte sağlıklı ve pratik bir menü
10 yk yemiştin dimi 4 yk yarım porsiyon ypıyor 1,5 porsiyon dersek 288 kalori zeytin yağlı bu ortalama tabi ben gram ile tüketiyorum geneldeValla o bıcaklardan aşmıstım sımdı kargocu getırdı :))
ne yemek yapacaksın .. dün bamya yaptım ben ve kalorisi çok düşükmüş 2 servis kaşığı ile doydum yanına 4 yk yoğurt varsa bamyan at düdüklüye 20 dk hazır yemekevet o olabilir aslinda esime biseyler hazirlarim garibim kac zamandir evde dogru düzgün yemek pismedi iyi sesini cikartmioonda yemek hazirlayip yanina salata yapar kendimde salatayi yerim
evet salata iyi oluo canim olmadi evde yapip getiririm yanima, ya aslinda herkez öyle dio ama bendede tek öylesi gercekten ise yario yani bugüne kadar verdigim kilolar hep az yiyerek gitti ve sonrasindada cok sükür senelerce geri gelmedi, taki 2015 yilina kadarMesela salata üzeri et ya da peynır diyete cok uygun :)
Alman'lara bak sen :)
Senın bu az yemen fayda etmez gecıcı kılo verırsın
Yarın kı menunu dusun, guzel ve tam olsun
İşe yarayabilir bu ters şok geçmiş tecrübelerime göreevet canim az oldu ama 4 gün biraz fazla kacirinca bugünde ters sok yapim dedim:) kaptanlarimiz duymasin
Ekmek sevmiyorum tereyağlı olmayınca öyle çok fazla ne yalan söyleyim aramıyorum sıcakta da çorba pek içmiyorum yalan değilBence yogurt eklemelısın
Corba yok
Ekmek yanı tahıl grubunda az
Yoğurt iyidirevet dogru cok abarttıysan bi şoklama yapman şart ama sürekli devam ettirme kuzu sonra veremezsn bi süre geçince vücudun alısır az yemeye kilo veremezsn bide azıcık abarttın mı hemen alırsın geri
bencede yaaaaayogurt salata ayrn cacık fln ekle işeyler
evet bamya cok iyi o bakimdan canim, vallah evde mantarim var bozulmadan ondan bisey yapim diorum ama daha tam karar veremedim, bi esime sorcaktim özel istedigi bisey varmi diye yoksa kafama göre takilcam;Dne yemek yapacaksın .. dün bamya yaptım ben ve kalorisi çok düşükmüş 2 servis kaşığı ile doydum yanına 4 yk yoğurt varsa bamyan at düdüklüye 20 dk hazır yemek
insallah yarar canim vallah demim kaptanimiza söz verdim cuma eksi cikcam diye:) tutustum suanİşe yarayabilir bu ters şok geçmiş tecrübelerime göre
mantarı bayağıdır yemiyorum bende aklıma getirdin bende yapayım bu haftaevet bamya cok iyi o bakimdan canim, vallah evde mantarim var bozulmadan ondan bisey yapim diorum ama daha tam karar veremedim, bi esime sorcaktim özel istedigi bisey varmi diye yoksa kafama göre takilcam;D
Mezuniyet geldi resmeninsallah yarar canim vallah demim kaptanimiza söz verdim cuma eksi cikcam diye:) tutustum suan
nasil yapiosun mantari canim ? ben genelde sotede kullaniyorum ama baska hic denemedim biseymantarı bayağıdır yemiyorum bende aklıma getirdin bende yapayım bu hafta
ay evet üc haftadir ha bu hafta diye diye bi inemedim su 68 e:) resmen kiyisinda kösesinde dolaniyorumMezuniyet geldi resmennazar değmesin
anlaştıkevet tatlim haklisin cumadan sonra söz normallesecek menülerim yine
çenem düşüyor benim kızlar 1 ay idare edin beni artık ne olacağı heyecanı stresi sarı bugün beni
cacık olaydıYoğurt iyidir
bende nescafe içim bariAov bir gittim geldim 10 sayfa atmış baştan okuyorum şimdi kendime bir Türk kahvesi yapıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?