- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.361
oooh menüler yine yerlerdeeee azar azar yemeye başlamışızzzzevet kizlar,
sabah kahvaltisinda bi aktivia yedim meyvelisinden bi kahve sonrasinda
Öglen peynirli sandvich tb ekmeginden
aksamda ne yicem daha bilmiyorum bugün isden cikmam 7 yada 8 olcak galiba o yüzden bisey yemem diye düsünüyorum, yani bisey yemem dediysem yemek tarzi bisey yemem belki bi ygurt yada meyve olabilir
evet kizlar,
aksamda ne yicem daha bilmiyorum bugün isden cikmam 7 yada 8 olcak galiba o yüzden bisey yemem diye düsünüyorum, yani bisey yemem dediysem yemek tarzi bisey yemem belki bi ygurt yada meyve olabilir
Isyerınde bısıler atıstırma ımkanın yok mu hıcevet kizlar,
Kız activia çok az geldi peynirli tb sandwich olabilir ama o da kuru bir şey şöyle bir sulu yemek olsaydı güzel olurdu akşam da bir bardak süt falan iç en kötü yoksa çok az yediklerin metabolizma ters teptirmesin açlık psikolojisine giripevet kizlar,
evet dört gün baya düzensiz yedim ne yalan söylim iyice tersim döndü:) simdi acil durum planimi yapiyorum cumaya eksilerdeyim yineoooh menüler yine yerlerdeeee azar azar yemeye başlamışızzzz
BebegmmmGunaydin kizlar kvdemleyim esim de evde giremiyorum haber veriyim dedim
okadar degildir ya korkmaaa cnmmtavuk deyince korkuyorum hormonlu olunca benimkileride bozuyor
aaa derler evde aç mı bırakıyolar ki derleramannn bu emeklerin neyini begeniyoda paylaşıcak derler bi taraflarıyla gülerler
var tatlimda yanima bilerek hicbirsey getirmiyorum yemim diye... cuma kayinvalidemlere gittik dügün vardi 4 gün kaldim biraz fazla kacirdimda simdi az yiyerek dengelemeye calisyorumIsyerınde bısıler atıstırma ımkanın yok mu hıc
Cnm
yaaaa begenmedinmiiiiiiiiiiiii
Bence oyle yapma cnm yavar tatlimda yanima bilerek hicbirsey getirmiyorum yemim diye... cuma kayinvalidemlere gittik dügün vardi 4 gün kaldim biraz fazla kacirdimda simdi az yiyerek dengelemeye calisyorum
evet canim az oldu ama 4 gün biraz fazla kacirinca bugünde ters sok yapim dedim:) kaptanlarimiz duymasinKız activia çok az geldi peynirli tb sandwich olabilir ama o da kuru bir şey şöyle bir sulu yemek olsaydı güzel olurdu akşam da bir bardak süt falan iç en kötü yoksa çok az yediklerin metabolizma ters teptirmesin açlık psikolojisine girip
Bence yogurt eklemelısınBende bu sabah iki taze kayısı 1.5 dilim kepek ekmegi 4 zeytin azıcık da peynir yedim öğlen bir kayısı yarım dilim kepek ekmeği yarım tabak fasülye yedim akşama da bir tabak taze fasülye yiyip bitirmeyi planlıyorum belki yanına yoğurt yerim bir kase de
birde tırtıklı bıçak ile yapacaksın cips gibi oluyor yağsızÇok güzel oluyor fırında baharatlı
evet dogru cok abarttıysan bi şoklama yapman şart ama sürekli devam ettirme kuzu sonra veremezsn bi süre geçince vücudun alısır az yemeye kilo veremezsn bide azıcık abarttın mı hemen alırsın gerievet dört gün baya düzensiz yedim ne yalan söylim iyice tersim döndü:) simdi acil durum planimi yapiyorum cumaya eksilerdeyim yineben anladim normal yiyerek zayifliyamiyorum ben söyle ac ac gezmem gerekiyoki zayiflim:) kizlarin yazdiklarini yesem ben hala daha 76 larda gezio olurdum simdi hemencik bi verim gitsinde kurtulim yeni hedefler koycam daha, ozaman ama daha normal menülerle ilerlerim cünki 68 sabitledimmi gerisi yavas yavas gelsede olur bidaha
bencede yaaaaaBende bu sabah iki taze kayısı 1.5 dilim kepek ekmegi 4 zeytin azıcık da peynir yedim öğlen bir kayısı yarım dilim kepek ekmeği yarım tabak fasülye yedim akşama da bir tabak taze fasülye yiyip bitirmeyi planlıyorum belki yanına yoğurt yerim bir kase de
bakayım 2 snDogrusu nasıl
Ben merak ettım
Eksık mı beslenıyrm dıye
Yoksa kalorıyebakarak bır dıyet uygulamıyrm kı zaten :)
aslinda cok haklisin canim menülerimi düzeltmem lazim, benim burda öglenleri sulu yemek yeme sansimda yok tek salata yiyebilirim almanlar ögle yemeginde genelde kuru seyler terci ediolar anca et oluo kizartma gerisi hep makarna pizza tarzinda, yani yemekler cok harika ama diyetlere uygun degil. Zaten kilolarimda bu ise baslayip kantinde yemekden geldi:)Bence oyle yapma cnm ya
Ye tam olarak ama saglıklı yıyecekler ve ıdeal mıktarda
evet tatlim haklisin cumadan sonra söz normallesecek menülerim yineevet dogru cok abarttıysan bi şoklama yapman şart ama sürekli devam ettirme kuzu sonra veremezsn bi süre geçince vücudun alısır az yemeye kilo veremezsn bide azıcık abarttın mı hemen alırsın geri
Valla o bıcaklardan aşmıstım sımdı kargocu getırdı :))birde tırtıklı bıçak ile yapacaksın cips gibi oluyor yağsız
mevsim salata yap yanına 1 bardak ayran salata içine de peynir koy beyaz peynir yağ oranı düşük oldu işte sağlıklı ve pratik bir menüevet kizlar,
yanına 1 bardak ayraan yda yoğurt bencedeBende bu sabah iki taze kayısı 1.5 dilim kepek ekmegi 4 zeytin azıcık da peynir yedim öğlen bir kayısı yarım dilim kepek ekmeği yarım tabak fasülye yedim akşama da bir tabak taze fasülye yiyip bitirmeyi planlıyorum belki yanına yoğurt yerim bir kase de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?