Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahve yanında vardı bir tane etimek İsveç te diğer öğünlerde ekmek yok

BitmeyenUmidim nsılsın sesin çıkmıyor görünmüyorsun diyet ne alemde
Iyiyim canim benim sen nasılsın bende dunden itibaren ekmek seker bıraktım son 3 ayda 65 dusmem lazim bir türlü toparlanamadimdi simdi iyiyim ..sizler nasılsınız kizlar eski ig donuyum burdayim artik ins özledim hepinizi arada cuma gunleri sizleri takip ediyorum kimler kg vermis almis die :)

aaa kuzu hoşgeldinn bende denetim yazınca cvp gelmez muhtememelen demiştim
buralarda oldugunu bilmiyodm hiç bakkkk
kaç kg sin şimdi de bakım

keşke dönsen buraya listeye girmesen bile takılınca gidiyor kilolar ... bende 70,60 e düştüm haftaya başlıcam dr onay verirse eğer yeni doktora başlıcam .... zaman bizden gidiyor aslında verilmeyecek kilo değil veiririz kuzum keşke sürekli gelsen

Hesapladım öğle yemeğim 175 kalorı
İyimi pekı?

Öğrenmek açısından kalori bakman iyi olabilir sonra kullanırsın emzirme bitince de şimdi ben ömür boyu unutmam kalorileri mesela
Ama parte kaptanımın da dediği gibi sen önceliğini sağlıklı beslenmeye ver o daha iyi bilir emzirme döneminde nasıl diyet yapılacağını

Ya ben kacırıyrm mu
Herkesın menüsünü goremedım
Hergun herkes paylaşım yapmıyor sankı

Var var listede olup da paylaşım yapmayanlar
İşte onlar diskalifiye olacaklar
Sadece izinde/mezun olup takıma uğrayanların yazmasına gerek yok
Aday ve asil listedeki herkes paylaşım yapmak zorunda

Bence oyle yapma cnm ya
Ye tam olarak ama saglıklı yıyecekler ve ıdeal mıktarda

Ay yok ona diyoruz diyoruz yine az yiyor metabolizması yavaşlıcak böyle aç kalacak hep zayıf kalmak için sonra

evet canim az oldu ama 4 gün biraz fazla kacirinca bugünde ters sok yapim dedim:) kaptanlarimiz duymasin

Duydum duydum
Cumadan sonra artık normal menülerine dönmen lazım metabolizman yavaşlayacak diye korkuyorum

İşe yarayabilir bu ters şok geçmiş tecrübelerime göre

Ama uzun süreli olmaması lazım yoksa metabolizma hızı düşüyor

çenem düşüyor benim kızlar 1 ay idare edin beni artık ne olacağı heyecanı stresi sarı bugün beni

Olur mu öyle şey biz de seninle bir heyecanlıyız, paylaşıyoruz burada

İnsülin direnci nin olup olmadığını nasıl anlıyoruz kızlar aç kalsam da kilom çok gitmiyor şüphelenmeye başladım

Doktora gidebilirsin canım onu sen anlayamazsın ki :/

Bir kez daha alıntılayalım herkesler görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…