- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.401
Kahve yanında vardı bir tane etimek İsveç te diğer öğünlerde ekmek yokkeşke bende öle baksamda bakısımdan anlasalar
kocanın izni bitse artık
ben patlıcana bayılırım
her halinide cok severimbegendim gayet hafif az kalorili doyurucu olmş yanına 1dilim ekmekte olabilirdi sabah yemediysen eğer ki
bencede motive edici olur yapabilirsin canım
hem porsiyonları görmüş olabilirz
bende sote yapıyorum bazende kremalı mantarlı makarna yapıyorum diyete hiç uygun değil o danasil yapiosun mantari canim ? ben genelde sotede kullaniyorum ama baska hic denemedim bisey
ya inşallah strese girmeyim yeteranlaştık
,nşallahhhh cok güzel şeyler olcakk
cacık olaydı
Zaten tam oradaki gibi ıspanak felan yapamıyorum eger varsa ıspanak yiyorum ama yoksa mevsim sebze lerindencok zor ama su isvec diyeti canim
Iyiyim canim benim sen nasılsın bende dunden itibaren ekmek seker bıraktım son 3 ayda 65 dusmem lazim bir türlü toparlanamadimdi simdi iyiyim ..sizler nasılsınız kizlar eski ig donuyum burdayim artik ins özledim hepinizi arada cuma gunleri sizleri takip ediyorum kimler kg vermis almis die :)BitmeyenUmidim nsılsın sesin çıkmıyor görünmüyorsun diyet ne alemde
ekmek olmaması güzel kuuzumm bak en azından o konuda kendini terbiye etmiş olursunKahve yanında vardı bir tane etimek İsveç te diğer öğünlerde ekmek yok
stres yokk nooo stressss hersey güzel olacakya inşallah strese girmeyim yeter
aaa kuzu hoşgeldinn bende denetim yazınca cvp gelmez muhtememelen demiştimIyiyim canim benim sen nasılsın bende dunden itibaren ekmek seker bıraktım son 3 ayda 65 dusmem lazim bir türlü toparlanamadimdi simdi iyiyim ..sizler nasılsınız kizlar eski ig donuyum burdayim artik ins özledim hepinizi arada cuma gunleri sizleri takip ediyorum kimler kg vermis almis die :)
Ben normal öğünlerde ekmek tüketiyorum zaten cnm sadece sabah kahvaltısı nda yiyordum o halde kilom durağanekmek olmaması güzel kuuzumm bak en azından o konuda kendini terbiye etmiş olursun
stres yokk nooo stressss hersey güzel olacak
aaa ben yemesem şimdiye 50 ye inmiştimBen normal öğünlerde ekmek tüketiyorum zaten cnm sadece sabah kahvaltısı nda yiyordum o halde kilom durağan
:))) kg ismimde yaziy demek istemiyorum keptinnn senin dugun ne zaman kuzu bir ne heyacandan bahsediyorsunuz denetimm merak ettim bak şimdiaaa kuzu hoşgeldinn bende denetim yazınca cvp gelmez muhtememelen demiştim
buralarda oldugunu bilmiyodm hiç bakkkk
kaç kg sin şimdi de bakım
keşke dönsen buraya listeye girmesen bile takılınca gidiyor kilolar ... bende 70,60 e düştüm haftaya başlıcam dr onay verirse eğer yeni doktora başlıcam .... zaman bizden gidiyor aslında verilmeyecek kilo değil veiririz kuzum keşke sürekli gelsenIyiyim canim benim sen nasılsın bende dunden itibaren ekmek seker bıraktım son 3 ayda 65 dusmem lazim bir türlü toparlanamadimdi simdi iyiyim ..sizler nasılsınız kizlar eski ig donuyum burdayim artik ins özledim hepinizi arada cuma gunleri sizleri takip ediyorum kimler kg vermis almis die :)
Ofiste nasil yaptin kiz terlemedin mi? Zaten cok sicakkk bi an hayal ettim ofisin icindebüroda tektim bende leslie 1 mil yaptım kaç kalori yakıyoruz onu yapınca bilen var mı ?
stresi atmk için çok konuşmam lazımekmek olmaması güzel kuuzumm bak en azından o konuda kendini terbiye etmiş olursun
stres yokk nooo stressss hersey güzel olacak
Hesapladım öğle yemeğim 175 kalorı
İyimi pekı?
Ya ben kacırıyrm mu
Herkesın menüsünü goremedım
Hergun herkes paylaşım yapmıyor sankı
Bence oyle yapma cnm ya
Ye tam olarak ama saglıklı yıyecekler ve ıdeal mıktarda
evet canim az oldu ama 4 gün biraz fazla kacirinca bugünde ters sok yapim dedim:) kaptanlarimiz duymasin
İşe yarayabilir bu ters şok geçmiş tecrübelerime göre
çenem düşüyor benim kızlar 1 ay idare edin beni artık ne olacağı heyecanı stresi sarı bugün beni
İnsülin direnci nin olup olmadığını nasıl anlıyoruz kızlar aç kalsam da kilom çok gitmiyor şüphelenmeye başladım
aç kalarak kilo veremiyorsun ki kuzum yediklerinin yağ oranı şeker oranı çok önemliİnsülin direnci nin olup olmadığını nasıl anlıyoruz kızlar aç kalsam da kilom çok gitmiyor şüphelenmeye başladım
Yeni gelenler sizede soylemis olayim. 2 ay olmadan kimse izne cikamiyor takimlarin genel kuralidir.
Onun haricinde yeni gelmis kisilerin mazereti cok onemli olmadigi halde uzun sureligine takimdan pasif olamaz.
Hele ki cuma bildirim yapmayanlari cok onemli sebebi yoksa diskalifiye ediliyor bilginiz olsun.
Kim ne kadar yaziyor, ne kadar aktif menuleri nasil, hepsini takip ediyorum.
Cok aktif olmayani ve menulerinde surekli kacamak olanlari disiplin acisindan takima almicam.
klima var az ter attım o da yolda yürüdüğüm kadar yaımda her zaman yedek kıyafet vardır bluz iç çamaşarı çorap onlardan fayda sağlayacamOfiste nasil yaptin kiz terlemedin mi? Zaten cok sicakkk bi an hayal ettim ofisin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?