- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.681
dene bakalim canim ben cok faydasini gördüm ama midem pek almio artik gerekten kkötü tadiadet olunca bende 7 gün boyunca maydonoz içicem yeşilçay eski etkiyi yapmıyor bende
adet olunca bende 7 gün boyunca maydonoz içicem yeşilçay eski etkiyi yapmıyor bende
Hee yiyom yalan yohterapi gibi geliyo o haftada bir gün bana
Demi kiz o 69 u kaybetmeyim diye daha da dikkat etmissindir işte hedef kiloya gelince de oyle oluyo hele de biraz kiloya takintiliysan hedef kilodan 2 kilo bile çıksam cinnet geliyokilo korumanın sırrı cinnet
:Benim ki daha erken bi kere doktor en gec 3 gune dedi hihhabartmak heç huyum degil şeyini çıkarmak hiç adetim degil
ah olsada yesek simdikilo yapmayanindan olsa tabikide
hahaha yazarken benimde aklima o sarki takildi
dene bakalim canim ben cok faydasini gördüm ama midem pek almio artik gerekten kkötü tadi
Ayy benim boy dogru mu acep hep kendim ölçtümHeğ hesap et işte 4 cmcik var aramızda ben yıllarca kendimi 165 sanıyordum
Geçen yıl dedim beni bir ölçün
161mişim meğersem
Ama ben şey istiyorum o kum saati yapısı bozulmasın
O bozulursa geri kilo alırım birkaç ona göre ayarlayacağım
Gerçi biraz altına inmek iyidir kilo alacak yer bırakırsın
Selülitler ve çatlaklara nasıl etki etti senin 1 senelik spor
Dar yerden mi korkuyorsun yoksa asansöre has mı
Yani travmatik bir şey olduysa tabi
Bari dolaba koy da soğusun ya ahahah adama yazık
Hakkaten ona niye içiriyon ben acı çekiyorum o çeksin diye mi
Biz maydanoz suyu içen insanlarız bize vız gelir tırıs gider değil miBuki_89
Ama şu anda da güzel bir noktada dur demişsin 66 inan çok değil hedef kilona sadece 2-3 ay içerisinde ulaşacaksın inanıyorum sonra da istediğini giyersin
Sakin bulamiyoh diye içine sinmeyen bi yeri tutma elbet çıkar karşınıza gezin bakin iyce:bilirim hiç değil
biz ev bulamıyok biliyon muuucok sacma sapan evler cıkıyo karsımıza
allah korusun deme öyle demeYa ahahahahaha
Bak nasıl gırgır geçiyor
Su boğazıma kaçıyordu hele
Anoreksik olurum ya tövbeler olsun 30lar ne
akşam gelip aglıyomuşun burda açım diyehahaha bende bilmiom bakcaz artik
gel spora desek en önden allah allah nidaalrıyla koşarsın bi fotokopi için adamı işinden ettin valla bravo alkışlıyoruzFotokopi işlerini babama yıktım
Gitmişken şunları da çekiverir misin dedim o halledecek
Bir öğleden sonra aşağı sokağa inip vesikalık çektireceğim bir de form dolduracağım işte bugünlük
Hee ben haftada bir tv keyfi yapiyom bek guzel oluyo tok karnina atıştırarak tv izlemekhahaha evet ja hic Hemde ama napalim kilo sabitlenip hedef kiloya ulasinca yavas yavas arada tv karsisinda yerik birseyler abartmamak sartiyla tabikide
insallah canim ya
en son bi ev vardı 4.kat onuda nişanlım istemedi soguk olur kışın üstü çatı dedi tm dedim bakmaya gitcektik bugünSakin bulamiyoh diye içine sinmeyen bi yeri tutma elbet çıkar karşınıza gezin bakin iyce
Ayy benim boy dogru mu acep hep kendim ölçtümbenim suan kum saati görüntüm bozulmadi belim ince kalca var göğüs var tam istedigim görüntüdeyim ama sporla daha da kum saati görünümüne ulastim ben ozellikle kalca da belde eger cok zayiflarsan kilo almak icin herseyden yemek dogru degil zaten karbonhidrat ve proteini cogalt ustune spor yap o zaman kaslar büyüyeceği icin karninda baseninde yag toplanmadan kilo alırsın seksi olarsin
Benim selulitim coooğudu gizhic kalmadi selulitim ama kalca altinda hala biraz var sankim çatlaklar sıkılasınca daha az belli oluyo ama benim çatlaklarim dogum dolayısıyla cok fazla o yuzden onlari kafama takmayi biraktim duzelmicekler çünkü
Ayy he gi hem insan daha motive devam ediyo o yiyecegi bir gunu hayal ederekRegl olunca olabilir evet hem şişiliğ atarsın regl dışında yapma ama
Haftada 1 de yemeyeceksek ölek yani öyle hayat mı olur
Yemek için yaşıyoruz bir kere ahahahah
İnsan kıyamaz kız yani onca ter döküp sinir oldum bak bu kiloya düşeceğim diye şimdi istesem de salamam ki
Sonra bir daha baştan mı vereceğim bu kiloları yok daha neler
olacagi o zaten canim:) dayanacagim ama Cuma gecince doyarim yineakşam gelip aglıyomuşun burda açım diye
Benimkiler hep beyaz catlaklardi canim karnimdakiler kirmiziydi biraz ama dogum sonrasi bi seneye beyaza döndü çatlak konusunda hic savasmadim gidecegi aklima yatmadi ondan heraldeŞöyle 1 seneye falan mı başlıyorlar azalmaya
Rengi biraz soldu gibi ama öyle pek bir azalma yok
Yani gitmese kabulleneceğiz mecbur napalım da zayıfladıkça daha da çatlayacağım diye korkuyorum
eee iyimis bigünden okadar zarar gelmez benceHee ben haftada bir tv keyfi yapiyom bek guzel oluyo tok karnina atıştırarak tv izlemekama 1 gün sadicik
allah korusun deme öyle deme
5 ler candır gel sende burlaarda takılırız
akşam gelip aglıyomuşun burda açım diye
gel spora desek en önden allah allah nidaalrıyla koşarsın bi fotokopi için adamı işinden ettin valla bravo alkışlıyoruz
Ayy he gi hem insan daha motive devam ediyo o yiyecegi bir gunu hayal ederek
Ayy benim kac tanıdığım 10 15 kilo verip geri aldi hepsini ben cok üzülüyorum verilen kilo alininca çünkü diyet yapmak cok zor oluyo ikinci kezen iyisimi koruyak dikkat ederek yemek daha esnek oluyo diyet gibi degil sonucta kilo vermiyoz koruyoz
Sonradan ay soguk oluyo niye tuttuk demektense aramaya devam kiz daha iyisi cikar karşınıza benceen son bi ev vardı 4.kat onuda nişanlım istemedi soguk olur kışın üstü çatı dedi tm dedim bakmaya gitcektik bugün
evsiz kalmayız inşallahhh
Benimkiler hep beyaz catlaklardi canim karnimdakiler kirmiziydi biraz ama dogum sonrasi bi seneye beyaza döndü çatlak konusunda hic savasmadim gidecegi aklima yatmadi ondan heraldeama inceliyo catlaklar sporla vucut sıkılaştıkca hem sen dogum yapmamis insansin belkim seninkiler kaybolur ozonlastirilmis kantoron yagi catlaklara iyi geliyo diyolar bende göğsüme sürüyodum bi ara ama duzenli kullanmadim dün yeniden basladim her gece sürücem belki ise yarar ordaki catlaklarim ince çünküm
Aynen kuzum korumada ipin ucunu kacirmadan daha esnek davranabiliyo insaneee iyimis bigünden okadar zarar gelmez bence
Evet canim aktardan aldik bizde ayy at kılı fırçayi bende duydum her banyoda bile yapsak iyi olur benceAktarda var mıdır o ben bakayım ona da at kılı fırçası var ya ama günde 3 kez diyor ona üşeniyorum her gün bir kez yapsak da olur bence onu deneyeyim bari
En etkili onu duydum şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?