Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

adet olunca bende 7 gün boyunca maydonoz içicem yeşilçay eski etkiyi yapmıyor bende

Regl olunca olabilir evet hem şişiliğ atarsın regl dışında yapma ama

Haftada 1 de yemeyeceksek ölek yani öyle hayat mı olur
Yemek için yaşıyoruz bir kere ahahahah
İnsan kıyamaz kız yani onca ter döküp sinir oldum bak bu kiloya düşeceğim diye şimdi istesem de salamam ki
Sonra bir daha baştan mı vereceğim bu kiloları yok daha neler

ah olsada yesek simdi kilo yapmayanindan olsa tabikide

hahaha yazarken benimde aklima o sarki takildi

Düsseldorfta simit sarayı vardı bak koca katlı aklıma geldi
Ben görünce şok bir de saldırı moduna geçmiştim
Aha simit diye

dene bakalim canim ben cok faydasini gördüm ama midem pek almio artik gerekten kkötü tadi

Limon sık içine
Bir de gece içiyorum ben
Yatmadan içince yağları yakıyormuş daha çok
Bir de burnunu kapat
Cidden kokusunu almazsan pek anlamıyorsun
Yemeklerin lezzeti çoğunlukla kokudan geliyor zaten

Ayy benim boy dogru mu acep hep kendim ölçtüm benim suan kum saati görüntüm bozulmadi belim ince kalca var göğüs var tam istedigim görüntüdeyim ama sporla daha da kum saati görünümüne ulastim ben ozellikle kalca da belde eger cok zayiflarsan kilo almak icin herseyden yemek dogru degil zaten karbonhidrat ve proteini cogalt ustune spor yap o zaman kaslar büyüyeceği icin karninda baseninde yag toplanmadan kilo alırsın seksi olarsin
Benim selulitim coooğudu giz hic kalmadi selulitim ama kalca altinda hala biraz var sankim çatlaklar sıkılasınca daha az belli oluyo ama benim çatlaklarim dogum dolayısıyla cok fazla o yuzden onlari kafama takmayi biraktim duzelmicekler çünkü

Ya ahahahahaha

Bak nasıl gırgır geçiyor

Su boğazıma kaçıyordu hele

Anoreksik olurum ya tövbeler olsun 30lar ne
allah korusun deme öyle deme
5 ler candır gel sende burlaarda takılırız
hahaha bende bilmiom bakcaz artik
akşam gelip aglıyomuşun burda açım diye
gel spora desek en önden allah allah nidaalrıyla koşarsın bi fotokopi için adamı işinden ettin valla bravo alkışlıyoruz

hahaha evet ja hic Hemde ama napalim kilo sabitlenip hedef kiloya ulasinca yavas yavas arada tv karsisinda yerik birseyler abartmamak sartiyla tabikide

insallah canim ya
Hee ben haftada bir tv keyfi yapiyom bek guzel oluyo tok karnina atıştırarak tv izlemekama 1 gün sadicik

Şöyle 1 seneye falan mı başlıyorlar azalmaya
Rengi biraz soldu gibi ama öyle pek bir azalma yok
Yani gitmese kabulleneceğiz mecbur napalım da zayıfladıkça daha da çatlayacağım diye korkuyorum

Ayy he gi hem insan daha motive devam ediyo o yiyecegi bir gunu hayal ederek
Ayy benim kac tanıdığım 10 15 kilo verip geri aldi hepsini ben cok üzülüyorum verilen kilo alininca çünkü diyet yapmak cok zor oluyo ikinci kez en iyisimi koruyak dikkat ederek yemek daha esnek oluyo diyet gibi degil sonucta kilo vermiyoz koruyoz

Şöyle 1 seneye falan mı başlıyorlar azalmaya
Rengi biraz soldu gibi ama öyle pek bir azalma yok
Yani gitmese kabulleneceğiz mecbur napalım da zayıfladıkça daha da çatlayacağım diye korkuyorum
Benimkiler hep beyaz catlaklardi canim karnimdakiler kirmiziydi biraz ama dogum sonrasi bi seneye beyaza döndü çatlak konusunda hic savasmadim gidecegi aklima yatmadi ondan heralde ama inceliyo catlaklar sporla vucut sıkılaştıkca hem sen dogum yapmamis insansin belkim seninkiler kaybolur ozonlastirilmis kantoron yagi catlaklara iyi geliyo diyolar bende göğsüme sürüyodum bi ara ama duzenli kullanmadim dün yeniden basladim her gece sürücem belki ise yarar ordaki catlaklarim ince çünküm

Olmaz o işinden ya sankim ne yapacak işte gezmeye gider, arkadaşlarıylan okey oynar falan yani öğretmenevinde
Hallediversin altında araba var
Seneye yaza buralarda ol heğ bakalım kaçla döneceğim
Bakalım sen evlilik sonrası kaç kilo ekleyeceksin

Ben bir daha 80e merdiven dayasam zor diyet yaparım biraz gider kestiririm yağlarımı
Çekilecek çile değil :d

en son bi ev vardı 4.kat onuda nişanlım istemedi soguk olur kışın üstü çatı dedi tm dedim bakmaya gitcektik bugün
evsiz kalmayız inşallahhh
Sonradan ay soguk oluyo niye tuttuk demektense aramaya devam kiz daha iyisi cikar karşınıza bence taşınmak cok zor o yuzden tutmusken tam icinize sinenu tutun

Aktarda var mıdır o ben bakayım ona da at kılı fırçası var ya ama günde 3 kez diyor ona üşeniyorum her gün bir kez yapsak da olur bence onu deneyeyim bari
En etkili onu duydum şimdiye kadar

Aktarda var mıdır o ben bakayım ona da at kılı fırçası var ya ama günde 3 kez diyor ona üşeniyorum her gün bir kez yapsak da olur bence onu deneyeyim bari
En etkili onu duydum şimdiye kadar
Evet canim aktardan aldik bizde ayy at kılı fırçayi bende duydum her banyoda bile yapsak iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…