Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy iste bende bi daha yapamam diye almamak icin savas veriyom kiz 3 kilo bile alinca vermesi isgence oluyoinsallah almayiz hic kilo

korkarım içmye zaten kendisni bile yemiyorum o kadr yani

Evet canim aktardan aldik bizde ayy at kılı fırçayi bende duydum her banyoda bile yapsak iyi olur bence

Ben denemeye başlayayım bakalım bugün 1 ayda nasıl olacak

MAYDONOZ suyunu çok içtim özellikle idarar ynmasına çok iyi geliyor tadı fena değil ya tiksinmiyorum maydonozdan

Ya her türlüsünden nefret ediyorum maydanozun

Ayy iste bende bi daha yapamam diye almamak icin savas veriyom kiz 3 kilo bile alinca vermesi isgence oluyoinsallah almayiz hic kilo

Sen çabucak atıyorsun zaten artık metabolizman da hızlanmıştır
Siz fitnesscı kara kuru kızlar böyle oluyonuz zaten
Arkadaşım da öyle her gidişimde löp löp yiyor ama kız fit hala
Sen şimdi spor yapıyorsun diye gerçi 1800 falan alıyorsundur dimi bir günde eskisi gibi 1200 değildir

oooo gitmezmiiiii Burda ki arkadaslara bi baksana kac 9 kilolar gitmis:) incecik olcaz hepimiz ohhhh

aynen yazmaya utanıyor insan sonra verelim kurtulalım kilocuklardan

Bize de haber et ise yararsa
Evet kuzum cabuk alıyorum diye şikayet ediyorum ama cabuk da veriyorum eskiden boyle cabuk veremezdim bence sporun etkisi kas oranımız arttikca metabolizmamiz da hizlaniyo kuzum ben kalori hesaplamiyorum artik ama ben korurken de hep az yiyorum ama diyelim disarda yemek yicez hakkini veriyorum yiyorum sonra sporumu cogaltip ertesi gun az yiyorum dengeliyorum ama az yedigim gunlerde bile 1200 ü kesin geciyorumdur

Senin cocuk nerde :) bu saatte kahvalti cocuksuz olur ancak sanirsam :)
Ona erken yaptirdim bugun kahvaltisini ben sporumu yaptimsonra kahvaltimi yaptim ama kizim da kalkikalmaz kahvalti yapmiyo yiyemiyo o zaman kalkiyo bi bardak süt iciyo bende kahve iciyorum bi yarim saat bi saat sonra falan yapiyoruz kahvaltimizi

protein diyeti benim diyetim onu test etmiş oldum .. idare eder geçen haftaki gibi güzel bir sonuç almayacam sanırım şişkinlikte var azcık kaldı gerçi onu hallettim mi bugün süper olcak
Protein candir yaa olsun kuzum az az gitsin ama her hafta gitsin

halletsin tabi canııım sende yat
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım

Sonradan ay soguk oluyo niye tuttuk demektense aramaya devam kiz daha iyisi cikar karşınıza bence taşınmak cok zor o yuzden tutmusken tam icinize sinenu tutun
bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedim diğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice

kaptinn kiz sen kac kilosun buarada aldinmi yosamm????
yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorum ama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…