- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.701
MAYDONOZ suyunu çok içtim özellikle idarar ynmasına çok iyi geliyor tadı fena değil ya tiksinmiyorum maydonozdandene bakalim canim ben cok faydasini gördüm ama midem pek almio artik gerekten kkötü tadi
Ayy iste bende bi daha yapamam diye almamak icin savas veriyomOlmaz o işinden ya sankim ne yapacak işte gezmeye gider, arkadaşlarıylan okey oynar falan yani öğretmenevinde
Hallediversin altında araba var
Seneye yaza buralarda ol heğ bakalım kaçla döneceğim
Bakalım sen evlilik sonrası kaç kilo ekleyeceksin
Ben bir daha 80e merdiven dayasam zor diyet yaparım biraz gider kestiririm yağlarımı
Çekilecek çile değil :d
korkarım içmye zaten kendisni bile yemiyorum o kadr yaniRegl olunca olabilir evet hem şişiliğ atarsın regl dışında yapma ama
Haftada 1 de yemeyeceksek ölek yani öyle hayat mı olur
Yemek için yaşıyoruz bir kere ahahahah
İnsan kıyamaz kız yani onca ter döküp sinir oldum bak bu kiloya düşeceğim diye şimdi istesem de salamam ki
Sonra bir daha baştan mı vereceğim bu kiloları yok daha neler
afiyet olsun46 dk sabah sporumu yaptim 400 kalori yaktimkahvalti zamani
Evet canim aktardan aldik bizde ayy at kılı fırçayi bende duydum her banyoda bile yapsak iyi olur bence
MAYDONOZ suyunu çok içtim özellikle idarar ynmasına çok iyi geliyor tadı fena değil ya tiksinmiyorum maydonozdan
Ayy iste bende bi daha yapamam diye almamak icin savas veriyomkiz 3 kilo bile alinca vermesi isgence oluyo insallah almayiz hic kilo
oo ozaman iyi ben icemiyorum cok kötü geliyo nedenseMAYDONOZ suyunu çok içtim özellikle idarar ynmasına çok iyi geliyor tadı fena değil ya tiksinmiyorum maydonozdan
Kahvalti tabağımı aldim geldimafiyet olsun
oooo gitmezmiiiii Burda ki arkadaslara bi baksana kac 9 kilolar gitmis:) incecik olcaz hepimiz ohhhh
Ahh canım inş cnm ya demek istiyorum 3 günde bitmesine
Tamamlasaydın niye yapmadındı
O kadar tutmaz kız 140 muz desek
33 g yoğurt 20-30 kalori bir şey yapıyor
Kahvede zaten yok kalori yani şeker koymazsan
Vanilya ve kakaonunkiler de o civar en fazla 200 yapar ölçüne göre
Ahahahahahahah
Sonra kaç kemiğim var sayın adlı foto çalışmamı sunarım size
Haftabaşı gördümdü onu
İnsan yazmak zorunda hissedince yediğine, yaptığı spora dikkat ediyor kaçamak hiç yapmadım geldiğimdir
Çünkü sonra yazıcam buraya sonra haşlayacaklar beni
161im kız ben senden küçüküm evet
İyi hadi ama şaşırdım çabucak toparlayabilmişsin bravo bu cuma iyi gidiyoruz şimdilik sizden güzel sonuçlar bekliyorum
Sen de mi maydanoz suyu içiyorsun yoksa beni mi kastettindi
Bize de haber et ise yararsaBen denemeye başlayayım bakalım bugün 1 ayda nasıl olacak
Ya her türlüsünden nefret ediyorum maydanozun
Sen çabucak atıyorsun zaten artık metabolizman da hızlanmıştır
Siz fitnesscı kara kuru kızlar böyle oluyonuz zaten
Arkadaşım da öyle her gidişimde löp löp yiyor ama kız fit hala
Sen şimdi spor yapıyorsun diye gerçi 1800 falan alıyorsundur dimi bir günde eskisi gibi 1200 değildir
Harikasın canim afiyet olsunDukan birası (yeşil çay limon)içilmeye hazır biraz da egzersiz yapıp geldim karın ve bacak sıkılaştırıcı hareketler
Senin cocuk nerde :) bu saatte kahvalti cocuksuz olur ancak sanirsam :)Kahvalti tabağımı aldim geldimsaol canim senin diyet nasil gidiyo
protein diyeti benim diyetim onu test etmiş oldum .. idare eder geçen haftaki gibi güzel bir sonuç almayacam sanırım şişkinlikte var azcık kaldı gerçi onu hallettim mi bugün süper olcakKahvalti tabağımı aldim geldimsaol canim senin diyet nasil gidiyo
Ona erken yaptirdim bugun kahvaltisini ben sporumu yaptimSenin cocuk nerde :) bu saatte kahvalti cocuksuz olur ancak sanirsam :)
Protein candir yaaprotein diyeti benim diyetim onu test etmiş oldum .. idare eder geçen haftaki gibi güzel bir sonuç almayacam sanırım şişkinlikte var azcık kaldı gerçi onu hallettim mi bugün süper olcak
halletsin tabi canııım sende yatOlmaz o işinden ya sankim ne yapacak işte gezmeye gider, arkadaşlarıylan okey oynar falan yani öğretmenevinde
Hallediversin altında araba var
Seneye yaza buralarda ol heğ bakalım kaçla döneceğim
Bakalım sen evlilik sonrası kaç kilo ekleyeceksin
Ben bir daha 80e merdiven dayasam zor diyet yaparım biraz gider kestiririm yağlarımı
Çekilecek çile değil :d
bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedimSonradan ay soguk oluyo niye tuttuk demektense aramaya devam kiz daha iyisi cikar karşınıza bencetaşınmak cok zor o yuzden tutmusken tam icinize sinenu tutun
yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorumkaptinn kiz sen kac kilosun buarada aldinmi yosamm????
canım hoşgeldin yeni doğum derken bebişin kaç aylıkkSelamlar, yeni doğum yaptım, b:86 gnc:77 hdf: 63
Emziren annelerden tavsiye rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?