- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.721
Merhaba vanillav ben pek fazla son kısmı anlayamadım ben şimdi 68 kilo ile başladım bu sabah 67.3 çıktım bu kadar yazsam olmuyormu yani yarın 67.0 çıkarım inşallahRuveydavera
suskunprenses
@lilipit
Kızlar yüzde hesaplama formülünü ekliyorum aşağıya
Cumaları buna göre bildirim yapıyoruz
Geç olmayacak zamanda yapıyoruz bunu
Belli bir saatten sonra ekleyemiyoruz çünkü süre doluyor
Ve üye bildirim yapamamış oluyor, hem 1 hakkı kalıyor diskalifiyeye kadar hem takım ortalaması düşüyor
Şu an takımda değilsiniz ama şimdiden söyleyeyim 2 hafta sonrası için
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
dimi bence de canmış dün istemeden protein ağırlıklı gitti 70 mg yi geçtim bakim yarına ne olcak daha tartılmadımProtein candir yaaolsun kuzum az az gitsin ama her hafta gitsin
aynen yazmaya utanıyor insan sonra verelim kurtulalım kilocuklardan
Dukan birası (yeşil çay limon)içilmeye hazır biraz da egzersiz yapıp geldim karın ve bacak sıkılaştırıcı hareketler
Bize de haber et ise yararsa
Evet kuzum cabuk alıyorum diye şikayet ediyorum ama cabuk da veriyorum eskiden boyle cabuk veremezdim bence sporun etkisi kas oranımız arttikca metabolizmamiz da hizlaniyokuzum ben kalori hesaplamiyorum artik ama ben korurken de hep az yiyorum ama diyelim disarda yemek yicez hakkini veriyorum yiyorum sonra sporumu cogaltip ertesi gun az yiyorum dengeliyorum ama az yedigim gunlerde bile 1200 ü kesin geciyorumdur
Ona erken yaptirdim bugun kahvaltisini ben sporumu yaptimsonra kahvaltimi yaptim ama kizim da kalkikalmaz kahvalti yapmiyo yiyemiyo o zaman kalkiyo bi bardak süt iciyo bende kahve iciyorum bi yarim saat bi saat sonra falan yapiyoruz kahvaltimizi
halletsin tabi canııım sende yat
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım
bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedimdiğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice
yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorumama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası
Merhaba vanillav ben pek fazla son kısmı anlayamadım ben şimdi 68 kilo ile başladım bu sabah 67.3 çıktım bu kadar yazsam olmuyormu yani yarın 67.0 çıkarım inşallah
Savolasin diyeydin annesigile yakin olmasinhalletsin tabi canııım sende yat
ben muhtemelen 58 le fln giriş yaparım listeye yine 55 lerde kalırım
bakalım 2 ev daha varmş biri onların arka sokaktaymş istemedimdiğerinin yerini bilmiyoz bi öğrensinde ona bakcaz sıkıldm iyice
yok kuzu 54.7 ile 55.1 arası gidip geliyorumama herkes zayıfsın diyo bende pek ugrasmıyorm açıkcası
İnşallah guzel bi eksi götürsün kuzumdimi bence de canmış dün istemeden protein ağırlıklı gitti 70 mg yi geçtim bakim yarına ne olcak daha tartılmadım
İnşallah öyle olur kullanıcı yorumları güzeldiSenin nickini unutmuşum sonra etikeyleyecektim onu unuttum
Sana da yazayım şimdi sabah yazdığım bildirim olayını canım
Oh güzel ödem attırır bu varsa
Ederim tabi
Zaten artık göz ayarıyla yapabiliyondur
Ama uslu galiba ben olsam annemin tepesine çıkıp 20 kere bozmuştum sporunu kesin
60lara varma da 58den bir şey olmaz
Öyle olmaz canım çünkü bu yüzdelerin ortalaması alınıyor ona göre takımların derecesi belirleniyor
İlk hafta dene anlattığım gibi anlamadığın yer olursa yardımcı olurum zaten listeye girene kadar öğrenmiş olursun merak etme
Aynen mesela gece spor yapacagim zaman o zaman da yemek yicem icin gün icinde yediklerimi biraz kısıyorum geceye de burakiyorum ve kilo yapmiyo artik belli bi zaman sonra ne kac kalori biliyo insan zaten ozellikle kalori sayarak zayıflayanlarSenin nickini unutmuşum sonra etikeyleyecektim onu unuttum
Sana da yazayım şimdi sabah yazdığım bildirim olayını canım
Oh güzel ödem attırır bu varsa
Ederim tabi
Zaten artık göz ayarıyla yapabiliyondur
Ama uslu galiba ben olsam annemin tepesine çıkıp 20 kere bozmuştum sporunu kesin
60lara varma da 58den bir şey olmaz
Öyle olmaz canım çünkü bu yüzdelerin ortalaması alınıyor ona göre takımların derecesi belirleniyor
İlk hafta dene anlattığım gibi anlamadığın yer olursa yardımcı olurum zaten listeye girene kadar öğrenmiş olursun merak etme
Aynen bir noktadan sonra kalori cetvelini çarpım tablosu gibi ezberlemiş oluyor insanAynen mesela gece spor yapacagim zaman o zaman da yemek yicem icin gün icinde yediklerimi biraz kısıyorum geceye de burakiyorum ve kilo yapmiyo artik belli bi zaman sonra ne kac kalori biliyo insan zaten ozellikle kalori sayarak zayıflayanlar
Hee uslu menim gizimbizim icin kahvalti en guzel öğün hep beraber yaparim kizimla sabah sporunu cok yaparsam ona hazırlıyorum yiyi ama cogu zaman beraber yapariz kızımin da biraz kendine gelmesi lazim yemek icin yoksa yiyemiyo anasi gibim hic rahatsiz etmez beni sporda hatta biraz daha yap anne oyunum bitmedi diyo bazen
Demi yaAynen bir noktadan sonra kalori cetvelini çarpım tablosu gibi ezberlemiş oluyor insan
Aynen mesela gece spor yapacagim zaman o zaman da yemek yicem icin gün icinde yediklerimi biraz kısıyorum geceye de burakiyorum ve kilo yapmiyo artik belli bi zaman sonra ne kac kalori biliyo insan zaten ozellikle kalori sayarak zayıflayanlar
Hee uslu menim gizimbizim icin kahvalti en guzel öğün hep beraber yaparim kizimla sabah sporunu cok yaparsam ona hazırlıyorum yiyi ama cogu zaman beraber yapariz kızımin da biraz kendine gelmesi lazim yemek icin yoksa yiyemiyo anasi gibim hic rahatsiz etmez beni sporda hatta biraz daha yap anne oyunum bitmedi diyo bazen
Öğle yemeği havuç yok onun yerine acuryanında peynir ve bir yumurta
AhahahahahshsdjdsjhajBDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi
Ya bu nedir demek istiyorum
BDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi
Ya bu nedir demek istiyorum
Kalorisi salatalık gibi mi acaba az mı kiYa ne güzel kendi kendine oynayabiliyor
Böyle uslu bir oğlum olsun bir gün
Ay çok severim acur
Bende bi da kizim olsun istiyorumYa ne güzel kendi kendine oynayabiliyor
Böyle uslu bir oğlum olsun bir gün
Ay çok severim acur
Millet bazen şaşırıyor yok artık nerden biliyorsun hepsinin kalorisini diyeDemi yaiyi oluyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?