Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Millet bazen şaşırıyor yok artık nerden biliyorsun hepsinin kalorisini diye eğlenceli oluyor öyle olunca
Zamaninda az kilolar vermedim diyeydin kalorileri bilmek iyi oluyo ama hele şu hazir kekler minicik falan insan amann nolur bundan diyo ya nerdeyse ogun kalorisinde olan kekler var

Ahahahahahshsdjdsjhaj o neydi giz

Ahahabahah düşünsene işeyip işeyip yüzüne sürüyorsun ya tövbeler olsun keçi moku sürerler iyi geliyor deseler derdim neler sürüyormuş millet aşmış
bende onu okudum açmış bu sprem olyını duymuştum bir bekar kadına arkadaşı hergün tae sprem gönderiyordu tvde çıkmıştı sanki yıllar önce

İsim verme kuzu alıntıdan sildim sen de editle istersen isim verince sonra kibliyorlar falan küt diye gideriz bak
Meşhur biri mi ki bahsettiğin isim

Zamaninda az kilolar vermedim diyeydin kalorileri bilmek iyi oluyo ama hele şu hazir kekler minicik falan insan amann nolur bundan diyo ya nerdeyse ogun kalorisinde olan kekler var

Ben de geceleri acıkınca yoğurt, süt falan yiyerek kendimce kalori almadığımı düşünüyordum önceden
Kafalara bak

Savolasin diyeydin annesigile yakin olmasin cat kapi gelen gaynana sevmem
Sıkınılmaz ev bakmaktankendine gel kac sene oturacan orda bebelerin büyücek herseyi düşün
kız yoook en fazla 2 sene oturcaz sonra rabbim nasip etsinn kendi evimizi alcaz o üzden pek takmıyorm ben yani

Öğle yemeği havuç yok onun yerine acur yanında peynir ve bir yumurta
acur ne ola ki

BDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi
Ya bu nedir demek istiyorum
olaaa ne diiiyseennn

o bölümde de evet düzeltemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…