- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.741
Ayy igrenc yaa başkasınınbende onu okudum suzi açmışbu sprem olyını duymuştum bir bekar kadına arkadaşı hergün tae sprem gönderiyordu tvde çıkmıştı sanki yıllar önce
Zamaninda az kilolar vermedim diyeydinMillet bazen şaşırıyor yok artık nerden biliyorsun hepsinin kalorisini diyeeğlenceli oluyor öyle olunca
Ahahahahahshsdjdsjhajo neydi giz
bende onu okudum açmışbu sprem olyını duymuştum bir bekar kadına arkadaşı hergün tae sprem gönderiyordu tvde çıkmıştı sanki yıllar önce
Kalorisi salatalık gibi mi acaba az mı ki
Zamaninda az kilolar vermedim diyeydinkalorileri bilmek iyi oluyo ama hele şu hazir kekler minicik falan insan amann nolur bundan diyo ya nerdeyse ogun kalorisinde olan kekler var
Yok cnm tuzlamadım100 gramı 23 kalori diyor canım
Tuzluysa sus tutabilir ama ona dikkat et
Yok cnm tuzlamadım
Salatalık türü bişey cnm yaBen onun bir tek turşusunu bildiğim için öyle sandım
Sade hali nasıl güzel mi
kız yoook en fazla 2 sene oturcaz sonra rabbim nasip etsinn kendi evimizi alcazSavolasin diyeydin annesigile yakin olmasincat kapi gelen gaynana sevmem
Sıkınılmaz ev bakmaktankendine gel kac sene oturacan orda bebelerin büyücek herseyi düşün
acur ne ola kiÖğle yemeği havuç yok onun yerine acuryanında peynir ve bir yumurta
olaaa ne diiiyseennnBDVye girince psikolojim bozuluyor
Yüzüne çiş süren mi ararsın sperm süren mi yoksa böcek mi
Ya bu nedir demek istiyorum
o bölümde de evetAhahabahah düşünsene işeyip işeyip yüzüne sürüyorsun ya tövbeler olsun keçi moku sürerler iyi geliyor deseler derdim neler sürüyormuş millet aşmış
İsim verme kuzu alıntıdan sildim sen de editle istersen isim verince sonra kibliyorlar falan küt diye gideriz bak
Meşhur biri mi ki bahsettiğin isim
acuru bilmiyon mukız yoook en fazla 2 sene oturcaz sonra rabbim nasip etsinn kendi evimizi alcazo üzden pek takmıyorm ben yani
acur ne ola ki
olaaa ne diiiyseennn
Salatalık türü bişey cnm ya başka adı vardır belki bilmiyorumacur ne ola ki

acuru bilmiyon mu
@keptin
Salatalık türü bişey cnm ya başka adı vardır belki bilmiyorum
Aynenhe baktım şimdi netten turşuluk slata gibi bişey anladıgım kadarıylaa ama büyüğü baya
Aynen aynen minnacık şeyi yiyiyorsun bütün diyet gidiyiZamaninda az kilolar vermedim diyeydinkalorileri bilmek iyi oluyo ama hele şu hazir kekler minicik falan insan amann nolur bundan diyo ya nerdeyse ogun kalorisinde olan kekler var
ben doydumda can sıkıntısına yiyebilirimkızlar ben doymadım ne yesem bilemedim meyvede yok markette taze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?