- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.921
Bizde televizyon yok arkadaşlar hangi şehir de oldu buValla cami yaricak sandimmmmm diyorum ya ilkkez korktmmm ya cok tuhafti hava. Disarda olsam cok zorduu esim de trafiktrydi araba cami kirilanlar falan olmus ayyy vallaaa allah korusunnnn
Istanbulda kıyamet koptu. Sevgilim anlattida inanmadım haberleri izledim şok oldum InsAllah kimsenin canına malına zarar gelmemiştirBizde televizyon yok arkadaşlar hangi şehir de oldu bu
Aa benim hiç haberim yok tamam arkadaşım teşekkür ederim amin inşallah rabbim korusunIstanbulda kıyamet koptu. Sevgilim anlattida inanmadım haberleri izledim şok oldum InsAllah kimsenin canına malına zarar gelmemiştir(
Bazilarida makarasina deniz botlariyla yuzmuslerIstanbulda kıyamet koptu. Sevgilim anlattida inanmadım haberleri izledim şok oldum InsAllah kimsenin canına malına zarar gelmemiştir(
Var öyle dangalaklarBazilarida makarasina deniz botlariyla yuzmuslergulermisn aglarmsn
Masallahhh oyle bir olmus ki yollar sellalleeeeVar öyle dangalaklarsonra birşey olunca ben niye öldüm niye geberdim
Ne zaman sonlandiriyosun cok agir geliyo sana uymadigin zaman psikoljk yipratiyo dikkatli ol.İyi geceler kızlar akşam İsveç menüsündeki yarım portakal suyu vardı onu içmeden kayınvalidem lere gittik bir fincan şekersiz türk kahvesi ve sonrasında iki küçük dilim karpuz ve bi tane kayısı yedim isveçe yine ihanet
Haberde yazmışlar sokakları gösterince ŞELALE SOKAKMasallahhh oyle bir olmus ki yollar sellalleeee
Haberde yazmışlar sokakları gösterince ŞELALE SOKAKdalga geçer gibi ahahah
Ben ona değil o bana uyuyor zaten çoğu zamanNe zaman sonlandiriyosun cok agir geliyo sana uymadigin zaman psikoljk yipratiyo dikkatli ol.
Seninle hedeflerimiz aynı arkadaşım inşallah veririz ama sen benden 2 kilo öndesinisteeeee guzel ulkemizzz ne diyelm bosver
Uzun suremi yapicaksin bende bi donem agir yaptim cidden insani cok yipratiyor.Ben ona değil o bana uyuyor zaten çoğu zamanmevsim meyve ve sebze lerine göre ayarlıyorum mesela geçen gün evde salata yapacak bişey kalmadı patlıcan ve biber közleyip salata şeklinde yaptım
Burda yenisinde diyette yenisimisin. Ben 66altina inmeye gayret etmedm cok yorulmusluk bikmislik vardi bende yazlari zaten benim gibi gezenteye cok zor.:) ama kafaya koydum bu kis gidecek. Suan korumaya calisiyrm aniden donebilrm listeye hic belli olmaz.Seninle hedeflerimiz aynı arkadaşım inşallah veririz ama sen benden 2 kilo öndesin
Kizz ne ara etkietledin benii :))) anaaa aha burdayim sihirli deynek degdi burdayimm.kg veriyimde suzzz burdayim
Onüç gün sürecek zaten yarın beşe başlıyorumUzun suremi yapicaksin bende bi donem agir yaptim cidden insani cok yipratiyor.
Mesela şoyle bisey var kesinlikle cok net sekilde agir beslenme uygulandigi zaman en ufak bir kacamak ( aslinda kacamak sayilmaz) hemen sana arti getiriyo.
Mesela hic nisasta almayan biri bigun biraz nisasta tukettigi zaman eksiyi engelleyebiliyo. Bunu denedim ve onayladim.
Oyuzden bana gore bukadar kilo verirken vucudumu asiri derecede tanidim
Yani hafta icinde bazen meyve, bazen nisasta vs gibi seyler tuketilmeli.
Sureklii agir yaptigin zaman biyerden sonra bunye zaten onu kabul ediyo ve zayiflamak duruyo.
Tabi bunlarin yaninda en onemlisi saglikli vermek. Yagdan yakmaya calismak.
Hadi bakalimmm senin icin nasil iyiyse oyle yappOnüç gün sürecek zaten yarın beşe başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?